Düz video değil. Sıkıcı yerleri kendimce hızlandırdım. Ek olarak başka çekimleride koydum. Sonuna kadar izlemenizi tavsiye ederim. 1080 p çözünürlükte izleyin lütfen , aksi takirde tost makinasından farkı kalmıyor
Düz video değil. Sıkıcı yerleri kendimce hızlandırdım. Ek olarak başka çekimleride koydum. Sonuna kadar izlemenizi tavsiye ederim. 1080 p çözünürlükte izleyin lütfen , aksi takirde tost makinasından farkı kalmıyor
hayırlı olsun berkut. kaça aldın aleti. çakma değil dimi?
Teşekkür ederim Akın abi.
Yok abi değil kesinlikle. Sağ tarafında sjcam logosu var. Karşılaştırm videolarını izledim kesinlikle orjinal.
Wifili modeli. Yurt dışında 100 dolar ve üstü yani türkiyeye 240 tl civarında geliyor.
Ben 250 tl ye aldım türkiyede bir satıcıdan. Sahibinden.com dan Fakat elindekiler bitti sanırım.
Buda ilk elime geçtiğinde çektiğim fotoğrafı.
Mecnun bir bilseydi motosiklet sevgisini , severmiydi hiç Leyla zillisini ?
ben y.dışından aldım. gelmedi henüz. istanbula gelmiş daha yeni. 170 liraya filan geldi. wifi lisi. ama çok büyük ihtimal clon ürün. pili az gidiyor diye okudum bende bazı yerlerde. bazılarıda merceği farklı olduğu için daha kötü çekiyor yazmış. kararttım gözümü aldım bakalım. pişman olmayız umarım.
Güzel video, kask aparatı ile sanırım, bende sj1000 var ancak güvenemedim bi türlü kask aparatına, düşer müşer tamire gitmesi gelmesi dert, edinmesi dert vs.
Bir gün bende alıcağım 600 plus makina, sol şeridi vermiyeceğim kimseye^^, şaka motorda canavar kazasız belasız keyifli günlerde kullanın
Teşekkür ediyorum
Çift taraflı bant var. Açıkçası kasktan kopması imkansıza yakın gibi. Nasıl bir bant gücü bende hayrete düştüm.
Hatta kaskımı değiştirirsem acaba o aparatı nasıl sökeceğim diye düşünüyorum
Yinede güvenemiyorum derseniz , bir ip yardımıyla kaskınıza bağlayın. En kötü ihtimal koparsa kaskınızda asılı kalır , yere düşmez
sahibinden linkini atabilir misiniz bende yurtdşından almak istemiyorum bi bakayım
Ben hem sahte hem gerçek sj4000kullandım. Kasa kalitesinde çok belirgin fark var. Çekim kalitesinde çok fark olmasada, sahte olana çok kaliteli kart takmanız lazım. Sahtenin 15dk kayıttan sonra şişip kaydı durdurduğu kart ile orjinal sjcam 40dk.lık parçalar halinde 95dk. Kayıt yaptı. Sahte olanda uzun çekimlerin sonlarına doğru ses senkronu 2 3 saniyeye kadar bozuluyor.
Güzel video olmuş.
orjinalini alabileceğimiz güvenilir bir site ve satıcı tavsiye edebilecek var mı?
Ben de merak ediyorum orjinalini alabileceğimiz güvenilir bir site ve satıcı tavsiye edebilecek var mı?
2006 MONERO ANGEL 150/2013 ARORA KARTAL 100/2013 MONDİAL 100 MG PRİNCE/2014 BAJAJ BOXER BM 150
Mecnun bir bilseydi motosiklet sevgisini , severmiydi hiç Leyla zillisini ?
sj4000 (orjinal değil) wifi
not: arkadaş ne zor işmiş video yüklemek. daha düzenleme işi ile uğraşmadım bile.
ben de 2. kamera almak istiyorum bazan tek kamera ile olmuyor 2. bir açıdan da görüntü almaya ihtiyacınız oluyor.
2 yıldır gopro kullanıyorum kalite olarak sj4000 yaklaşamaz gopro ya ama gorpo işi iyice ticarete döktü şu an en basit kamerasına 500tl fiyat çekiyor.
öyle düşündüğünüzde sj4000 idare eder izlediğim kadarıyla da çekim kalitesi de fena sayılmaz
şimdi ben de yurt dışı sitelerden bakacağım ama orjinalini nasıl ayırt edeceğiz
DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ
Berkut eline saglık kardeşim çok güzel olmuş Bursaya yolum düşerse birlikte sürelim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)