Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda VFR 800 vs Honda Hornet 600 Rolling

REKLAM ALANI
    EmirhanCoskun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-10
    sonucun zaten hepimiz ney olduğunu az çok biliyoruzdur yolda giderken arkada kalan arkadaşlarımızı beklerken bir an aklıma geldi ve denemek istedim ikimzide artçılı idik..ama bende artçı olmasa biraz daha farklı olurdur..yinede 600cc naked bir makinaya gerek peşine gitmesi fazla ayıramaması bana horneti bir kez daha sevdirdi iyi seyirler

Carbondioxid bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Schizophren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha X max 250
    vfr kullandığım için söylemiyorum ama açıkcası vfr'yi kullanan arkadaş pek basmamış açıkcası. yani sen o hornet kullanışınla vfr'ye binsen diğer arkadaş epey geride kalırdı kanımca
    EmirhanCoskun bunu beğendi.

Fonda'nın 2 sevdiğim makinası, 2 'sinede haksız bir Vs videosu olmuş, ayranım yok içmeye bu aralar, ancak kısmet olduğunda, sele altı egzozlu bir VFR isterdim, olmuş bikere elinize sağlık

Bulent78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB 600f Hornet
    Rolling mevzusunda olay zaten motor hacminde bitiyor, yani vfr nin daha fazla torku daha dusuk devirde vermesi, zaten bariz gececeginin gostergesi. Ama 0-100 denemesi yapilsa, ya da 0-200 pek fark olacagini sanmam, hatta Hornetin gecme ihtimali bile olabilir belki

EmirhanCoskun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-10
    tamamiyle ciddiye alarak yapmadık zaten motorlar en ölü devirlerinde kaldırdık bianlık bişey olunca ayarlanmış konuşulmuş birşey değildi :D yani bi nevi makarasına oldu ama ikimizde tekken dediğiniz gibi 0-100 denense hornet biraz atarlanır bilir(belkiiii) ama vfr vtec açtığı zaman çok fena alet ogün bende kullandım vfr yi vtec olayı çok güzel çat diye sanki 1 vites aşağı atıyormuş gibi oluyor ama işte grenajlı motor sevmiyorum ben sevemiyorum..
    Carbondioxid bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)