neresi burası ya düşen düşene
Mulholland kavsagi. Los Angeles`ta.
Baslangic motoru olarak 600lük motor alsam ne olur diyenlere dogrudan acip bunu izletmeli. Bu kadar özgüvensiz ve konforsuz bir sürüs olamaz. Ne vücut pozisyonu dogru, ne baktigi yer ne de hizi. Motor yata-dogrula kendini kaybediyor.
ne biçim motor sürüşü var bu adam 125cc den yüksek motora binmemeli sanki altında at varda adamı kaçırıyor :D
Nasıl bir beyin ki nereye bakarsan makina oraya kacıyor hala bunu anlamıs değilim
hayır düşersin eyvallah da herif viraja girmeyi beceremiyo önceki hareketlerine bi baksana tık tık tık diye yatırıyor motosiklet. hiç kombine bi hareket yok. yatırmaya çalıştıkça diğer lobu kaldırmaya çalışıyor. çok mu yattım diye düşünmiceksin yola bakcaksın. aceminin tillahı. bu yüzden de gömmesi kaçınılmaz. motor sürmek için kafa çalışması gerekiyor.
Bu adam motor kullanamıyor bence bırakın viraj almayı :D
Cogumuz bu sorunu zamanında yaşamış olabilir, gereken egitim ve calismayla üstesinden gelenlere haksizca yorumlar yapılması üzdü beni.. Zira adminin bu videoyu paylaşma amacı yapilan yorumlarin aksine bu sorunu yaşayan kimseler için örnek teskili degilmidir.
Kenarda park eden araci gorerek panik yapiyor.Bakis acisi bu anda bozuluyor ve sonra direk araca odaklaniyor ve patliyor.
paylaşan arkadaşa bişey demiyoruz virajı korkak korkak almaya çalışarak yanlışını söylüyoruz. bu kazayı yapan arkadaşı hemen bulup eğitim al diye baskı yapmalıyız haydi arkadaşlar bi el atalım :D malüm sitede bi sorunla karşılaşan arkadaşa herkes eğitim al diyor. "vida gevşemiş napcam?" "eğitim al"
ayrıca kutaygül ün dediği gibi yüksek cc ile başlamak isteyen arkadaşlara bu video ders niteliğinde olur :D
Toprağı hatmeden asfalta hükmeder
Twitter/instagram @ywitcan
Yiğit Can
Hepimiz prof olduk :d
Mullholland iyi devamlı izlerim çok iyi süren adamlarda var
Viraja girişinde düşeceği belliydi zaten.
Tüp bitince sallarız, pil bitince ısırırız, şampuan bitince su döküp çalkalarız,viraj bitince düz devam ederiz. Bittiğinde vazgeçmemek bizim genimizde var
İsin sırrı başlıkta saklı mesele "hedefe kilitlenme" meselesi .. Carpabilirim diye korkuyorsan carpacaksin demektir :( kazazede şanslı bence ayağını kırmadi..
hedefe kilitlenip bide hedefi sahiplenenler var
Hocam başlangıç motoru olarak alınmaz doğru fakat size bir konu da danışmak istiyorum 3 senedir 125 CC kullanıyorum teknikleri forumdan okuyup deneyerek öğrendim 600cc kullandım ve altımda oyuncak gibiydi kolaylıkla kullandım. Sizce ikinci motosiklet olarak 2000 model R6 almam uygun olur mu motosikletin hiç kazası yok 40000 küsür kmde kmde oynama yok "11.500 fiyat bana cazip geldi kaçırmak istemiyorum fakat 600cc yine de ikinci motosiklet olarak korkutucu geliyor acaba deneyimsiz kalır mıyım diye.
hele buna bakın benden beter ha :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)