Adam motoru attı mı yauw?
nası yapılıyo biliyo musunuz?
adamlar hiç üzülmedi bile cana birşey olmasın misali ne de olsa motosiklet adamın 2 maaşı
ama canım ülkem türkiyede ayakkabı kutuları doldu kalsın diye malesef 1 yıllık maaşımızla bile sıfır 600-1000 cc bir motosiklet alamıyoruz
Nasil yapildigini anlatayim. Tekere kalkmak gibidir:
1- 4ncu viteste giderken debriyaji sik
2- motorun devrini yukselt, gaz ver
3- Debriyaji birak, on freni yarim sikarak gaz vermeye devam et bir yandan da motora hafif kontra uygula.
4- Bunu trafikte yap, geber gerizekali.
Videodaki yorumlari da izlerseniz herifin motoru ormanliga fiydirmasinin iki sebebi var: a) polis geldiginde kaza nedenini sorgulayip sonunda adami iceri atabilir (amerikada otoban ya da yolda tekere kalkmak, yolda drift yapmak federal suctur.) b) motor calintiydi ellerinden cikardilar.
adamlarda 1 gram beyin yok hem kendi canını teklikeye atıyor hemde kendine masraf çıkarıyor o hareketlerden sonra 1 takım lastik 1 takım fren balatası zincir debriyaj kısacası baya pahalı bir eğlence
tamam anladık asisiniz, olağandışısınız çetesinizde motoru atıp gitmek nedir ya wtf
o değil de, adam kalktı yürüdü ben ona takıldım, kırmadı bir yerini zaar...
bir de tutup attı adam motoru yav.
sıfır kawasaki ninja 250r orada 6000TL Bizde, 14000tl
adamların en düşük maaşı 1500$ bizde 900 tl
bu yüzden mala acımaz
Motorsikletin canını alıyorlar.Belirli bir süre sonra ne debriyaj kalıyor ne lastik kalıyor ne agzantrik kalıyor.Yazık ne diyim bilemedim.
beyler adamların debriyaj lastik cart curt umrunda değil ki. para var adamda yapıyor. bizim böyle havaya saçacak paramız olmadığı için yazık ya diyoruz içimiz gidiyo :D
Kesin kafası KIYAK yoksa düşüp pat diye kalkmış olamaz bir de yerde sürtünme izleri var zannimca bacakları falan gitmiştir..
"Bildiğini sandığın bir şeyi asla öğrenemezsin."
Epiktetos
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)