Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

CBR 600F, Ankara, Kısa Film

REKLAM ALANI

Merhaba arkadaşlar uzun uğraşlarım sonucu ilk kısa filmimi hazırlamayı tamamladım umarım beğenirsiniz

https://www.youtube.com/watch?v=zNkKuSMs6yw

imtarky, !Lk£®, ttan ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    m4tRy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbx250
    telefondan izlenmiyor .:(

tuna_tour - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MZ ETZ 301- YAMAHA YBR 125- YAMAHA XTZ 660 TENERE
    yahşi

LynXMaSTeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 650F | Honda CB750 Hornet
    izlenmiyor

jackonbir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    beat-cbf150-apache-cbf150-NC700-XMAX-DJANGO-ACTIVA
    sabit çekimlerde kamera açılarıyla ilgili problem var
    danışmak istersen yardımcı olurum

harung - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250
    güzel olmuş

forewer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ZZ-R1200
    Güzel, müzik olmayaydı eyiydi.

yaygeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA YZF R25
    Alıntı jackonbir adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sabit çekimlerde kamera açılarıyla ilgili problem var
    danışmak istersen yardımcı olurum
    jackonbir, meslek ne?

adam(jackonbir) haklı aynı kadrajlarda gezmişsin. ama genel olarak iyi. color atabilirdin birde ne olursa olsun konu motor oldugundan biraz daha agresif bir kurgu yapabilirdin ritmik kurgu olabilirdi cut kurguda... ama genel olarak iyiydi eline sağlık güzel olmuş

MotorKafa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 1000 FA
    Aga kısa filmden ziyade bana uzun video gibi geldi
    Ama güzel olmuş eline sağlık
    yaygeren bunu beğendi.

imtarky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 125R 2014
    Eline sağlık güzel video olmuş drake'le giriş yapman hoş olmuş

Youtube lisans olayına takılmaman ilginç Ben daha önce Started From The Bottom bir videoda kullandım ama bir türlü olmadı

Sabırsız - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ZXr
    Güzelde biraz aksiyon olaymış iyimiş

Öncelikle video telefondan izlenmiyor sebebi de telif hakkı vs sindenmiş ben hala anlayamamış olsam da "imtarky" arkadaşımın bahsettiği olay bu sanırım.

Yorumlar için çok sağolun dediğiniz gibi aksiyonu çok değil aslında bilerek öyle tuttum malum bunu ailemden insanların da izleme olasılığını düşünerek montaj sırasında videoyu biraz ehlileştirdim diyebiliriz

Sabit açılarla ilgili hatamı öğrenmek isterim açıkçası İlk defa böyle bir iş yaptım ve elimde sadece arkadaşımdan ödünç aldığım bir go pro vardı o yüzden açı çeşitliliğini yakalayamamış olabilirim elbet düzeltilmesi gereken bir çok şey vardır

Ritimli cut kurgusunu birkaç yerde uygulasam da tamamına bakıldığı zaman eksik kalmış gözüküyor haklısınız

Sağolun

Guven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Crf 250 L
    Ellerine emeğine sağlık Tolga. Beğendim.

yaygeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA YZF R25
    Alıntı _ToLGa_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Öncelikle video telefondan izlenmiyor sebebi de telif hakkı vs sindenmiş ben hala anlayamamış olsam da "imtarky" arkadaşımın bahsettiği olay bu sanırım.

Yorumlar için çok sağolun dediğiniz gibi aksiyonu çok değil aslında bilerek öyle tuttum malum bunu ailemden insanların da izleme olasılığını düşünerek montaj sırasında videoyu biraz ehlileştirdim diyebiliriz

Sabit açılarla ilgili hatamı öğrenmek isterim açıkçası İlk defa böyle bir iş yaptım ve elimde sadece arkadaşımdan ödünç aldığım bir go pro vardı o yüzden açı çeşitliliğini yakalayamamış olabilirim elbet düzeltilmesi gereken bir çok şey vardır

Ritimli cut kurgusunu birkaç yerde uygulasam da tamamına bakıldığı zaman eksik kalmış gözüküyor haklısınız

Sağolun
    tekrar söylüyorum eline sağlık güzel olmuş. tek söylemek istediğim birkaç değişiklikle daha iyi olabilir. mesela, color! renklerle oynayıp biraz daha filmlook yakalayabilirdin. kamerayı diğer motora takıp kendini çekmen bence çok daha iyi onu daha uzun tutabilirdin. ve kadrajların açısını değiştirmek yetersizdir. yani kamera bir önden bir arkadan çekiyor bu ikisin ardarda koymak doğru değildir en azından biri daha yakın biri daha uzak olmalı. böyle söyleyince amaaaan çok küçük bir detay diyebilirsin ama gerçekten kadrajın psikolojik etkisi çok büyüktür profesyonellik ve amatörlük çizgisidir. bu tarz işlerde ritmik kurgu çok mühim. doğru müzik ve müziğin ritmine göre değişen kadrajlar o kadar büyük bir etki sağlar ki... ve elinde bir stabilizer yoksa yani sabitleyici bir alet yoksa hareketten kaçınmalısın çok fazla sarsıntı profesyonelliği emebilir(aksiyon yoksa)genelde sabit açılar daha hoş olabilir. uzun işin kısası sen bi iş yaparsın ve eksik bulmaya çalışan her türlü bulur, taş atar lekeler eline sağlık güzel iş olmuş devamı gelirse daha daha da iyi olur. her ne kadar istanbul da yaşıyor olsam da memleketimden vazgeçemiyorum Ankara ya selamlar

Motosikleti
    YAMAHA TENERE XT660Z
    kardeşim öncelikle emeğine sağlık
    ben de motosikletle çektiğim videoları yayınladığım için ne gibi bir emek harcadığının farkındayım çok fazla değişik zamanlarda çekilmiş görüntü var bunlardan güzel bir video ortaya koymuşsun tebrikler
    yalnız kamerayı elinle tutup çektiğin anlar var aman dikkat et çok riskli motosiklet sürerken kontrolünü kaybedebilirsin
    tekerin düz bassın yeni videolarını bekliyoruz
    DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)