Amatör bir kişinin arkasında artçı olmak ? Tedirginliğin Boyutu Burada :)
Reklamlar
-
Video daki yorumumu aynen buraya da yazıyorum
sürekli olarak motor süren birisinin, artçı olması çok çok zor.benim yaptığım hareketleri ben arkadayken başka birisi yapsın, ağız kafa göz dalarım heralde )
Not : tedirginlikten kaynaklı ağızdan çıkan bazı kelimeler var, sansürlenmiş fakat rahatsız olacaklar olursa seyretmemeleri adına belirtmek istedim.
Mondial 151RS ( 2009-2010) = 7.500Km
Honda CBR 125R (2011,2016) = 27.000Km
Yamaya YZF R25(2016, ∞) = 5550Km
Reklamlar
-
hiç anlayamadım video'da daha binmeden kişinin çok acemi olduğu izlenimi yaratılıyor .E acemi ise bukadar lüks motor ilk motoru mu oluyor .
bence artçı olmaktan çok kişinin acemi olması korkutuyor ama dediğim gibi o kadar lüks motorla acemilik çok ilginç geliyor
-
ben artçı olduğum zaman acemi arkasına hiç binmedimde, benden iyi kullanan arkadaşlarım var onların arkasında bile aynı videodaki gibiyim başkası kullanırken çok tedirgin oluyorum motor sürmeyi bilmiyorken öyle değildim ama.. sonradan oldu heralde kendi kontrolümüz altında olsun istiyoruz motorun başka türlü güven ortamı oluşmuyor
-
Hava yagmurlu ve kararmasına az kalmış halde test motorunu acemiye verip artçısı olan arkadaş kesin heyecan arıyordur.
-
sürücü acemi değil ki videoda. sürücü "motorcu muhabbeti" kanalının sahibi motorcu abimiz. ardçı acemi. dikkatli izleyin arkadaşlar. o tehlikeli geçişlerde acemi biri patlatır bi yere o kadar iyi geçemez
-
Bana abartılı tepki veriyor gibi geldi. Ayrıca acemi sürücüye anlik tepki vermek kazaya sebep olur yine de macera olmus paylaşım güzel..
-
telike adlı üyeden alıntı
sürücü acemi değil ki videoda. sürücü "motorcu muhabbeti" kanalının sahibi motorcu abimiz. ardçı acemi. dikkatli izleyin arkadaşlar. o tehlikeli geçişlerde acemi biri patlatır bi yere o kadar iyi geçemez
bence siz yanlış değerlendirdiniz.başlığa bakarsanız sürücü acemi. bana göre acemi değil ama.hayatta yağmurlu hava da bile bile çıkmam.yolda yağarsa amenna.
-
isfa67 adlı üyeden alıntı
bence siz yanlış değerlendirdiniz.başlığa bakarsanız sürücü acemi. bana göre acemi değil ama.hayatta yağmurlu hava da bile bile çıkmam.yolda yağarsa amenna.
doğru hocam ben yanlış anlamışım. ama gayet de acemi gibi değil arkadaş da :D
eklemek isterim. usta sürücünün arkana binmesi de sıkıntı. mesela. virajda ister istemez istemsiz benim seçtiğim viraj çizgisinden çıkmama neden oluyor. kimi aldıysam alışkanlık ya hep kendi viraj çizgilerini seçiyorlar. ardçı oldukları akıllarından çıkıyor. e bi de 90 100 kilo yapılı vücutlu arkadaşlar olunca hepimiz. rahatlıkla dengeyi bozabiliyoruz. bi gün bi arkadaşıma fena şeyler söyledim :d bildiğiniz üstünde fantezi kurdum :d kendi viraj çizgisine çekiyor beni ama kullanan benim. ki acemi de değilim ya
Toprağı hatmeden asfalta hükmeder
Twitter/instagram @ywitcan
Yiğit Can
-
http://www.youtube.com/watch?v=IOrJrDYQ7o0&list=PLInC5WxBJ7CD3yzglfG0r5xk Io5tYerqu
video açıklama kısmında arkadaş niyetini belirtmiş sanırım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)