Emice bildiğin adam mıhlamaya tam teşebbüs, tabii perde arkasında ne olmuş Allah bilir
Emice bildiğin adam mıhlamaya tam teşebbüs, tabii perde arkasında ne olmuş Allah bilir
Özel mülke babasının dağıymış gibi girmişse demek'ki
bence adamın aklı gidik biraz, ama bana bu hareketleri yapsa sağlam kolunuda ben keserdim dağın başı nede olsa. croscu arkadaş iyi sabretmiş
Amca araziye insan değilde yaban domuzu girmiş gibi heyecanlanmış :D
Türkiye de olsa yaşlı adam g*tüne kazma zokularak öldürüldü diye haberlere çıkardı. Motorcu iyi sabretmiş.
Aslında sabır değil. Kamera çektiği için bir yandan da kurgu var işin içinde eğleniyorlar.
Geçen izlemiştim bu videoyu onun akabinde bu tip başka videolarda izledim angry guy başlığı oluyor genelde. Olay şu ki izlediğim her videoda endurocu arkadaşlara girdikleri arazide sürekli sıkıntı çıkarılıyor ve hiçbirşey demiyorlar cidden, galiba özel mülk tarzı bir olay var ve haneye tecavüz tarzı bir durum sayıldığından devlet bu konuda sert olabilir bu yüzdende birşey diyemiyorlar fazla diye düşündüm.
Evet aynen, genelde hep cross/endurocu'lar sıkıntı yaşamakta ve hepsi sineye çekmekteler, sanırım doğru özel mülkiyet ihlali olsa gerek, bende enduro kullanıyomda tabii milletin çevirdiği arazide işimiz yok, Allah karşılaştırmasın.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)