Sezon sonu sürüşü - Honda 1000RR
Reklamlar
-
Haftasonu havayı iyi bulunca biraz viraj yapadım dedim, yine Kızılcahamam taraflarındaydım.
Reklamlar
-
Hocam güzel geziyorsunuz tebrik ederim.
Lakin bende dahil olmak üzere forum ahalisi Videolardan ziyade, güzel anlatım eşliğinde resimli gezi raporlarına daha bi aşinayız.
-
sinanaksu adlı üyeden alıntı
Hocam güzel geziyorsunuz tebrik ederim.
Lakin bende dahil olmak üzere forum ahalisi Videolardan ziyade, güzel anlatım eşliğinde resimli gezi raporlarına daha bi aşinayız.
Keşke Ankara-Kızılcahamam arasında anlatmaya değer bir şey olsada anlatsam Sinan kardeş, sadece viraj yapmaya gittiğimiz için anlatacak pek bir şey olmuyor maalesef. Yoksa gezi raporu yazmayı çok seviyorum bende ;)
-
-
speed_dream adlı üyeden alıntı
bravo çok güzel gazlamışsınız
sizin paylaşımlarınızı izledikçe ankarada olası geliyor insanın...çünkü tam benim kafadansınız
benim de motosiklette en zevk aldığım şey
virajdır tabiki bir de bunu çekim yaparak belgelemek
burada takıldığımız motorcu arkadaşlar var ama sizin yaptığınız şu etkinlik gibi etkinliğe pek gelemiyorlar
sizin kadar uzman bir şekilde dönemiyorum yani
''knee down'' yapamıyorum ama iyi kafa dengi bir ekip olurduk heralde
emeğinize sağlık
Teşekkür ederim. Viraj benimde motosiklet üzerinde en keyif aldığım şey. Ben de Antalya da olmayı isterdim aslında, sizin o taraflarda çok keyifli virajlı yollar var. Ege-Akdeniz turu yaptığımda Kumluca, Demre virajlarının tadı damağımda kalmıştı. Umarım bir gün beraber sürebiliriz...
-
hocam konuyla alakasız ama, üzerindeki ceket ve pantolon kaç kuruş
-
LynXMaSTeR adlı üyeden alıntı
hocam konuyla alakasız ama, üzerindeki ceket ve pantolon kaç kuruş
Ceketi 1000 TL'ye almıştım fuardan 2 yıl önce, pantolon da yurtdışından 550 TL'ye ;)
-
SilentScream adlı üyeden alıntı
Ceketi 1000 TL'ye almıştım fuardan 2 yıl önce, pantolon da yurtdışından 550 TL'ye ;)
hocam pantolona o dizlikler de dahil mi?
-
LynXMaSTeR adlı üyeden alıntı
hocam pantolona o dizlikler de dahil mi?
Dizlik değil kardeş onlar, slider Evet fiyatına dahil tabii, üstünde geliyor eridikçe yenilerini takabiliyorsun...
-
Çok güzel bir video bravo
Zevkle izledim
-
HJC kask kullanan bir ben varım sanıyordum. Yalnız olmadığımı bilmek güzel
Ekipmandan motora videodaki her şey yerli yerinde. Kazasız sürüşler
-
deep_far adlı üyeden alıntı
Çok güzel bir video bravo
Zevkle izledim
Teşekkür ederim, beğenmenize sevindim...
Evoque adlı üyeden alıntı
HJC kask kullanan bir ben varım sanıyordum. Yalnız olmadığımı bilmek güzel
Ekipmandan motora videodaki her şey yerli yerinde. Kazasız sürüşler
Teşekkürler, HJC RPHA10 Lorenzo Carbon modelini kullanıyorum. Türkiyede satılmıyor maalesef, kaskdan oldukça memnunum...
-
Keşke Ankara-Kızılcahamam arasında anlatmaya değer bir şey olsada anlatsam Sinan kardeş, sadece viraj yapmaya gittiğimiz için anlatacak pek bir şey olmuyor maalesef. Yoksa gezi raporu yazmayı çok seviyorum bende ;)
Ankara-Kızılcıhamam arasında/civarında anlatılacak baya bişey var...
-
Syanur adlı üyeden alıntı
Ankara-Kızılcıhamam arasında/civarında anlatılacak baya bişey var...
Demek istediğim Ankara-Kazan-Kızılcahamam yolunda anlatacak pek bir şey olmaması
-
çok güzel bir video olmuş, inşallah hep böyle müsait yerlerde güvenliğinizi ön planda tutarak sürüş yapmaya devam eder ve asla şeytana uymazsınız
-
Demek istediğim Ankara-Kazan-Kızılcahamam yolunda anlatacak pek bir şey olmaması
O da gittiğiniz yolla alakalı hocam, ben de yolları(diğer) kastetmiştim aslında
-
Beyler varmı yokmu karar verin
-
Bence çok güzel bir video olmuş rabbim kazadan beladan korusun inşaallah .. Bence amaç viraj olmuş onun için anlatılacak bir şey yok zaten video anlayana çok şey anlatmış.. bu sürüş kaç km sonra yada kaç yıl sonra oluşuyor hocam ..
Rabbim kazadan beladan korusun ...
-
Syanur adlı üyeden alıntı
O da gittiğiniz yolla alakalı hocam, ben de yolları(diğer) kastetmiştim aslında
Sanırım offroad yollardan bahsediyorsun, güzel fotoğraflar çekilebilir haklısın ;)
Maslak adlı üyeden alıntı
Bence çok güzel bir video olmuş rabbim kazadan beladan korusun inşaallah .. Bence amaç viraj olmuş onun için anlatılacak bir şey yok zaten video anlayana çok şey anlatmış.. bu sürüş kaç km sonra yada kaç yıl sonra oluşuyor hocam ..
Rabbim kazadan beladan korusun ...
Teşekkür ederim güzel yorumun için. 8 yıldır motosiklet kullanıyorum, km olarak tam hesaplamadım ama 60-70 bin km civarı bir tecrübem var...
-
Teşekkür ederim. Viraj benimde motosiklet üzerinde en keyif aldığım şey. Ben de Antalya da olmayı isterdim aslında, sizin o taraflarda çok keyifli virajlı yollar var. Ege-Akdeniz turu yaptığımda Kumluca, Demre virajlarının tadı damağımda kalmıştı. Umarım bir gün beraber sürebiliriz...
evet en güzel virajlar kumluca-kemer arası virajlardır 140-150 ile dönebileceğiniz geniş uzun açısı iyidir
antalyaya 2. bir defa gelme şansınız olursa haberim olsun sizinle kemer yolu virajlarını beraber ağlatırız
DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)