Gt250r Kısa Bir Viraj Videosu
Reklamlar
-
Pazar gününü güneşli görüp nispeten yolu bozuk bol virajlı dağ yollarında, manzara oksijen derken yorucu bir sürüş planı oluşmuştu aslında aklımızda ama saat 4'de anca yola çıkınca plandan vazgeçtik. Çok sevmesem de hızlı virajı olan yollara kaldık yine. Poz verme kaygısıyla biraz şerit ihlali oldu ama yolda görüş açıktı ve sol viraj olduğu için tek yapmam motoru dikleştirmek olacaktı.
Daha uzun video çekme imkanı maalesef olmadı bir daha ki sefere kaskın içine telefonu sokmayı planlıyorum
Reklamlar
-
Benzeri çok var ama bu da sonuncusu olsun
-
-
-
İzmirde. karaburuna giden vir yol. Yapılalı bir kaç sene oldu
-
Vay anasını o yol yapıldı mı be. 2 yıl önce gitmiştim. Eski yol bile güzel be. Eski yol kadar manzarası var mı?
-
aman birader dikkatli ol genede ,tekeriniz düz bassın
-
Açıkçası pek etrafa bakmadım ama eski yol kadar olamaz. O yolun keyfi başka
-
yol çok güzelmiş ne zamanlar sakin olur bigün ben de gitmek isterim. bir de hız nedir kaç km hızla dönüyorsunuz bu virajı?
-
Hocam haftaiçi günleri genelde sakin oluyor. haftasonu giderseniz de mümkün olduğu kadar gidiş ve dönüş saatlerine denk gelmemekte fayda var. Hava kararmaya yakın dönüşler başlıyor Gerçi kış geldi artık yazları gibi kalabalık olmaz.
Ben hiç göstergeye bakmadım fakat diğer motosikletin sahibi 160 küsür bir şey söylemişti. Belki çıkışında bakmıştır göstergeye, belki girişte. eksik ya da fazla olabilir hiç bir fikrim yok
Bir de giderseniz dikkat edin siyah asfalttan sonra gri çakıl taşlı bir yola bağlanacaksınız. Orada da hemen hemen aynı açılara gelmek mümkün fakat tutuş siyah asfalttaki gibi değil ve zemin çok stabil değil. motosiklet dans ederek dönebilir dikkat etmek lazım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)