Bayram çocuğu gibi a'dan z'ye korumaları giymiş hoş güzelde, motoru nasıl kaldıracağını öğrenememiş. O zeminde yan sehpanın batacagınıda hesap etmesi gerekirdi. dolayisiyla neden düştüğünü merak etmiyorum. http://youtu.be/RtZM4wG5Y1s
Bayram çocuğu gibi a'dan z'ye korumaları giymiş hoş güzelde, motoru nasıl kaldıracağını öğrenememiş. O zeminde yan sehpanın batacagınıda hesap etmesi gerekirdi. dolayisiyla neden düştüğünü merak etmiyorum. http://youtu.be/RtZM4wG5Y1s
gayet alabileceği bir virajdı, panik yapıp yolun dışına baktı ve sadece fren yaptı.. daha en başında viraja girmemeye karar vermişti zaten
Yorumlardan biri: rookie mistake.
Ben de diyorum ki: rookie of the year.
Virajı alamadı düştü olabilir de kaldırdıktan sonra motorun tekrar düşmesi...
Kakono hakiri sokomoyu tokaji.
yazık,çokta efendi
Evet gayet bilinçli bir arkadaş!
Keşke o bilincin onda biri sizde olsa da motosiklet kaldırmayı bilmeseniz. Evet adam belli ki acemi motosiklet kaldırmayı bilmeyebilir ama en azından demirden bir derisi çelikten kemikleri olmadığının farkında. Düştüğünde kendisine gelecek zararın farkında. Evet sizin tabirinizle "bayram çocuğu" gibi giyinmeyip kolunu bacağını kırmalıydı o zaman motosikleti kaldırmaya bile gidemez rezil de olmazdı. Ormanlık alanda saatlerce biri gelip yardım etsin diye beklerdi. Küçükte olsa kaza sonrası insan böyle hatalar yapabilir.(kendisi de yazmış zaten aptalcaydı diye). Bunu söylemesi bile böyle bişeyler öğrendiğini ders aldığını gösterir .
Burda yıllardır tam koruma diye kendini yırtan insanlar var ama bu kafa olduğu sürece bizim bunu anlamamız çok zor. Çünkü bu kafa "scootera biniyon olum ne gerek var bunlara" " yarışamı katılcan lan ne bu kıyafet" ..vs kafası. Adam orda düşmüş neden düşmüş hatası ne bunu soracağına ya da bak düşmüş ama full koruma sayesinde yara bile almadan ayağa kalkmış diye örnek göstereceğine "bayram çocuğu" diye dalga geçiyor.
Acemi,tam koruma,düşük cc, yüksek hız yok fazlasıyla bilinçli hem de çok fazla. Ama size göre bilinç 600-1000cc, sadece kask,alta tşört kot ve motosikleti kaldırmayı bilmek güvenli sürüşler...
motoru kaldırmayı bile bilmiyor. ya kafayı yicem bu ne ya. ülkemizde bu tiplerin gsxr yzf cbr ninja lara binen tiplerini de görmek pek bi mümkün.
Kendi eklediği Video. Abartılacak bişey yok bence.
Kaza sonraları insan şokta olur
Nutk tutulması, basiret bağlanması, yol'u bilmeme, bilmediği yolda tedbirsiz gereksiz hareket etme, vs.vs., içim kıyıldı elemanı savunasım geldi (orta yaş bunalımı yaşıyom herhal )
Adam almış motoru ekipmanı daha yeni öğreniyor. Boş yola da çıkmış anladigim kadarıyla. Bilinçsiz olsa kamera takip hatalarını izlemez izletmez. Anladigim bu.
DÜŞERSEN ÖLÜRSÜN DEMEDİMMİ !!!
Bu arada motor Hyosung GT650R keşke daha düşük cc de acemiliğini atsaymış. Bunun dışında asam gayet bilinçli neden bu kadar tepki gösterdiniz anlayamadım.
650 cc amerika için başlangıç motoru oluyor genelde.
Kaza sonrası olur öyle şeyler. Kafa hala nasıl düştüğünü sorguluyor büyük ihtimal.
adam gayet bilinçli rampada hızı düşmesin diye verdi gazı toparlamayada çalışmadı kendini yaprakların içine yumuşak alana motordan uzak biryere attı.toparlamaya çalışsaydı asfalta yapışabilirdi.zaten full koruma. kazadan sonra normal ayaklığın batacağını düşünememesi.
Vay salak vay, yabancılar böyle aptal işte...
Halbuki, atletini giy, ayağında terlik, kaskı da koltuk altına al yeterli.
Zaten Amerikalıların, Avrupalıların ne kadar gerizekalı oldukları, ülkelerinin halinden belli, hepsi geri kalmış pislik içinde yaşıyorlar.
Bende 2011 model 250 cc Hyo kullanıyorum ama 1. Vites 5 bin Devirde 45 km/h a ulaşamıyorum. Ya sizinki ve adamın ki çok hızlı ya bende sıkıntı var sanırım.
SONUNA KADAR İZİNDEYİM ATAM!
Dört teker bedenimi, iki teker ruhumu taşır.
Gayet de bilinçli....
Ama şansı yok adamın....
Zaten düşmüş onun korkusu var , ayaklığın nereye denk geldiğine mi bakacak...
Eğlenceli video olmuş...
Altında gıcır gıcır motor,
üstünde en iyisinden koruma,
gopro'da tamam.
eee be kardeşim anlaşıldığı üzere durumun iyi.
git eğitimde al tam olsun.
burada yıllardır eğitim şart diye bi yerlerini yırtan insanlar da var.
Bilgisiz ful korumalı sürücü kendini süpermen zannetse de,
ihtiyacı olan bilginin peşine düşmediği sürece bayram çocuğudur.
evet kardeşim korumalar önemli fakat zihinsel anlamda kendini geliştirmek önemli değil mi?
Senin gibi sürekli kutuplaşma çabası içinde olan insanlara hasta oluyorum.
tek bir cümleden vardığın yere bak, ful koruma giyecek kadar bilinçli bi sürücünün,
az buçuk eğitim alacak kadar bilinçli olamasını beklerdim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)