Orman yollarında temkinli gitmek gerekir biranda keskin bir virajın ortasında kendini bulabilirsin birde virajla ilgili bilgi almakda zor çam ağaçları açlı çırpı kaybolan noktamıza baksak bile bazen iş yapmayabilir
Orman yollarında temkinli gitmek gerekir biranda keskin bir virajın ortasında kendini bulabilirsin birde virajla ilgili bilgi almakda zor çam ağaçları açlı çırpı kaybolan noktamıza baksak bile bazen iş yapmayabilir
Yazmayayım dedim ama yazacağım.Adam belki eğitimini almıştır bunu bilemeyiz.Ayrıca eğitim alan kişiler düşmeyecek diye bir kural yok.Onlarda düşebilir.Videoda izlediğimiz arkadaş gayet bilinçli bir arkadaş.motoru kaldırdıktan sonra düşürmesinin sebebinide ben şoka bağlıyorum.Kaza yaşadıysanız bilirsiniz.Kazadan sonra insan ne yaptığını bilemez o yüzdende motoru düşürdü.
Anlamadığım bu adamın 2 dk videosunu izleyerek eğitim almadığı kanaatine nasıl varıyorsunuz? Hiç kaza yaşadınız mı o paniği yaşadınız mı? Süpermenlik falan da yok ayrıca adam kendi çektiği videoyu nete koyup ayaklığı açmak çok aptalca diyebilecek kadarda kibirden uzak. Birde motor kaldırmayı bilmediği ya da panik olduğu için zihinsel anlamda kendini geliştirmemekle suçlanmış sürücü... Gerçekten örnek olması gereken sürücüyü bu şekilde eleştri malzemesi yapmayın.
Ülkemizde ilk önce ehliyet....
sonra binecek motor...
Sonra ekipman..
Daha sonra eğitim....
Sıralama her zaman bu şekilde olmalı.... Tabiiki bizim ülkemiz için bu geçerli...
yahu dostum eğitim alsın almasın o hızda o virajı dönemiyorsa net gerizekalıdır. motosiklet kullanmak araba kullanmaya benzemez biraz kafanın çalışması lazım. kusura bakmayın ama 1 senede 3 kaza yaptım 5kere düştüm, hep kaza yapıyorum bana çarpıyolar ÇOK ŞANSSIZIM diyen insan gerizekalıdır şanssız falan değildir. ki burada da ufacık bir eğimde viraj alamayan arkadaşı görüyoruz. sana yat virajda sürt dirseğini yere demiyorum. normal efendi gibi aksiyonsuz viraj dön diyoruz. onu da beceremeyip böyle düşüyorsan sürme. biraz yetenek ve zeka işi motosiklet işi. satranç gibi, çok sonraki adımları hesaplayacaksın.
ha eğitiim meselesine gelelim eğitim almış ve yine de o hızda dönemiyorsa o adam ağır maldır. babanızın oğlu mu allahın malını niye koruyonuz anlamıyorum..
ayrıca mis gibi giyinmiş kaskı tulumu botu süper korunmuş. bravo örnek olsun herkese. tabi korunmasıyla :D sürüşüyle değil :d
Ben de biraz daha keskininden bir virajı almaya çalışırken düşmüştüm
deneyimim 30000 km felandı. Belki gözü takıldı bir yere.
belki o an dalmıştı vsvs
yorum yapanlar arai kaskla tulumla sanki çıkıyor evden. Hele bir de eğitim almamakla suçlamışlar ya bittim orada.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)