29ekim'De arkadaşıma goproyu verdim ve bir kaç kısa karelerden orataya ufak bir video çıktı..hemen hemen 1 gün boyunca 1000rr ile nasıl geçirilir tarzında birşey oldu iyi seyirler
http://youtu.be/nLyuk9aF_-U?list=UUL...lyieURCdAYaHdQ
29ekim'De arkadaşıma goproyu verdim ve bir kaç kısa karelerden orataya ufak bir video çıktı..hemen hemen 1 gün boyunca 1000rr ile nasıl geçirilir tarzında birşey oldu iyi seyirler
http://youtu.be/nLyuk9aF_-U?list=UUL...lyieURCdAYaHdQ
600lük makineler hikaye varsa yoksa 1000rr
ya 1000 ya in
adam 1000'lik motorda zıplayarak tektekere kaldırıyor.
Motosikleti almış ama kullanmayı bilmiyor. Umarım düşüp te GoPro'nu heba etmez
hocam merhabalar zıplayarak değilde motoru gazla tekere aldığı için(debriyaj tokatlamadan) mecburen motoru kendine doğru çekmek zorunda..aksine motosikleti çok temkinli kullanan birisidir kendisi..e5 e çıkıpta tapagaz gidip hayatını tehlikeye atanlardan değil birgün istanbulda yolunuz düşerse eğer arkadaşımın arkasına binip kendiniz karar verirsiniz kullanıp kullanamadığına saygılar
Youtube Kanalım -- Youtube.com/bilemir1
bilip bilmeden yorum yapıyolar ya hiç anlamıyom bu tipleri yaa, debrıyaj tokatlamak yada tek teker nasıl yapılır fikrin olsa zıplıyo falan demezdin. sen hiç 1000rr gördün mü sey_47 nasıl birşey biliyosun demi kendisi safkan bir ss dir
Asılmak yerine fren kullanılmalı tek teker için özellikle SS'ler gibi oturuş pozisyonundan dolayı pek fazla asılma kuvveti yaratılamayacağı için. Ayrıca gazı kapatıp açmak da, bir yönden debriyaja müdahale istenmiyorsa ki bu konuda fikrim debriyaj kullanılması yönündedir. Yumuşak ve sağlıklı tek teker için debriyaj daha mantıklı olacaktır. Güzel video, devamını bekleriz...
Daha önce 1000 rr yada o sınıf bir ss le teker yapmayan insan bu arkdaşın neden geriye doğru asıldığını bilemez. tamamen temkinden kaynaklı bir durum. bende ilk başlarda o şekilde teker yapardım. anlık tekerlerde geriye asılması normal. uzun süre tekerde gidilirse o zaman bacaklarla depo kavranmalı. eğer direksiyon asılmaya devam edilirse ve o an fren kullanılmazsa arkaya tükürüverir motor adamı ;)
Şu ana kadar izlediğim en güzel tek teker öğreti videosu budur. Dili anlaşılır, video ve açılar mükemmel, motosiklet ve sürücü hareketlerini açıkça belli ediyor... Ayrıca çok yumuşak tekere kalkıp çok yumuşak inmenin püf noktaları gizli videoda. Tak tuk tekere kalkıp tak tuk inmek her zaman büyük risktir, özellikle Türkiye'de. Kullandığı yöntem en güzel yöntem...
biz kasksız olarak motosiklet çalışmıyorken bile üzerine otursak demediklerini bırakmazlar
şu klavye kahramanı eleştirmen arkadaşlar nerede çok merak ediyorum
DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ
herşey boş egzosla coş
çok beğendim sesini
Benim bisikleti tekere getirdiğim gibi getiriyo
Daha dun yakalandi bir arkadas soylenmeyen kalmadi.siz ayni konuyu aciyorsunuz.yakismamis video cunku yasak hareketler kendi adima tasvip etmiyorum kotu ornek oluyorsunuz goruntuyu kaldirirsaniz daha faydali olur.kisisel fikrim kirilmayin lutfen
hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar videoyu beğenmenize çok sevindim
Youtube Kanalım -- Youtube.com/bilemir1
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)