Ani bir dikkatsizlik nelere maal oluyor arkadaşlar.
Buradan izleyin.
Ani bir dikkatsizlik nelere maal oluyor arkadaşlar.
Buradan izleyin.
--MOTOSİKLETSİZ OLMUYOR YAV--
abi bun ne ya adamda çok motora acıdım
yazık valla arkadaslar dıger vıdeolarda guzel ozellıkle zzr1400 abı adam ıbreyı sona dayamayı bırak altına ındırıyo
nasil olur boyle bir hata? nedeni nedir?
Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!
Evet bende şaşırdım. Ama doğru .ryan82 adlı üyeden alıntı
--MOTOSİKLETSİZ OLMUYOR YAV--
Yazık yaw Allah hiçbirimizin başına böle bişey vermesin,berbat bi durum.
FUSUR-35
Arka frene sert basınca motor arkadan biraz kaymış.
Sürücüde panikleyince ayaklarını yere sürtmeye başlamış.(ayaklarınız yerdeyken dönmeniz imkansız, sadece düz gidebilirsibiz)
Motor birşey değil ama adama üzüldüm doğrusu.
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
arkadaşlar bune yaa adama bişey olmadı galiba korumalı elbiseden dolayı ama motora yazık olmuş gerçekten
0 rh(+) Rüzgarın hissetmek ve iki teker üzerinde olmak kadar keyifli ne var şu hayatta
obaaaaaa ya çok kötü bee feleğini şaşırmış adamcağız
[B]Karanlığa Taş Atılmaz [/B]
kötü olmuş
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
aauuuuchhhhhhhh , nasil bir sans yaaa. Yazik olmus bir saniyelik arka teker kaymasi ve kotu sonuc.Uzuldum yaaa yuzum gerildi izlerken
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Bu arka kaymanın aynısı bana oldu bu hafta...allahtan ben toparlayabildim
Arka frenle alakası yok, sürücü viraja girerken hızlandığı için motoru yatırması gerektiği kadar yatıramıyor ve virajı kontra yöntemiyle dönmeye çalışıyor. Fakat bu yöntemi iyi bilmeyenler harici sürücülerin kullanması yanlış (mesela ben ), kontrayı fazla verdiğinizde videoda da görüldüğü gibi arka kayabiliyor. Arka kayınca refleks olarak yalpalamayı gidermek için ayaklarını açarak denge sağlamaya çalışmış(ben de yapmıştım, başarılı olmuştum), önünde duvar olmasaydı belki o da başarabilirdi ama...gidonu da hiç kırmamış adam, bodoslama duvara gitmiş Sonuç olarak, viraja hızlı girmeyelim arkadaşlar!cezerye adlı üyeden alıntı
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
Shamyl
Virajı kontra dönme konusunda biraz bilgi verebilirmisin. Aynı hataya düşmeyelim.
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
Walla benim verdiğim bilgiye güvenip viraja girerseniz benim durumuma düşebilirsiniz Ama genel olarak kontra yöntemi, viraja girerken gidonu virajın tersi istikamatinde ileriye doğru ittirmektir. Böyle yapınca motor şaşılacak kadar virajın içine doğru kapanıyor ve daha az enerji harcayarak virajı dönebiliyorsunuz. Fakat elciği fazla iterseniz de aynen böyle oluyor:( Ben biraz daha, biraz daha diyerek bu arkadaşın durumuna düştüm, ama herkes benim kadar şanslı olmayabilir, ömrümden ömür gitti toparlayacam diye siz gene de düşük hızla ve bir miktar motoru yatırarak viraja girin
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
tüh canım motor maf olduuu....
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
Shamyl adlı üyeden alıntı
viraja girerken gidonu virajın tersi istikamatinde ileriye doğru ittirmektir.
Nasıl yani biraz daha açarmısın bana çok mantıksız geldi !!!
Okan ACAR
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)