Bu tür grup halindeki gezilerde özellikle arkada kalan adamda bi yetişme telaşı gereksiz risk alma görüyorum ayrıca arkadaşın virajlarda
korktuğunu hissettim tecrübelerinizi esirgemeyin..
Bu tür grup halindeki gezilerde özellikle arkada kalan adamda bi yetişme telaşı gereksiz risk alma görüyorum ayrıca arkadaşın virajlarda
korktuğunu hissettim tecrübelerinizi esirgemeyin..
daha en başında kaç defa gereksiz riske girdi yetişicem diye.
Kontrol edemediğin güç,güç değildir. ...Ya ALLAH Ya MUHAMMET Ya ALİ... Engin TEPE Yaş:26 Sivas/Hafik
Kaçla gittiğini bilmiyorum ama oraya göre olduka süratli arkadaş..
bisikletlileri tebrik ediyorum videoya yorum yapacak kadar tecrübem yok varsa yanlışlar bilenler açıklasın da bizde öğrenelim
5 40 da ne oldu öyle
5.45 e kadar izledim...
yolun boş olduğunu gördüklerinde çoğu zaman karşı şeride geçiyorlar...
benim gibi
bir de öndekiler solluyor diye video yu çeken de kör virajda sollamaya cıktı.. allahtan karşıdan araç gelmiyordu... daha sonra aynı hataya düşmedi... düşeydi zaten geberecekti...
Yollar tam motorlukmuş ,
arkadaş solak galiba, ama gayet iyi bence
Birçok kişi düşünceme katılmayabilir ama böyle yol görsem manzaranın tadını çıkarmak için yavaş giderim. Sürüşü için yorum yapamam ama nedir bu virajlı yollardaki hız artırma merakı anlamıyorum. Yol trafiğe açık, her an viraj içinde kalmış birisini görme riskin var ve tehlikeli sollamalar vs. ler yapılıyor. Hadi hepsini geçtim küçük bi kayganlık nedeni ile kaysan o uçurumdan arabaları tutsun diye yapılmış yuvarlak beton parçaları(ahşahta olabilir) insanı ikiye bölmeye yeter. Böyle yollarda ben kendimi güvende hissetmiyorum maalesef ve çıkılan yüksek süratleri gereksiz saçma buluyorum..
sanki 4.27 te tam kör noktada öndeki aracı sollamaya başlıyor
sen görmediğin halde nasıl gazlıyon?
benim bildiğin görebildiğin kadar gazlayacaksın
hem viraj da solluyor hemde önünü görmeden gaz açıp sollamaya kalkıyor ya
o sırada yani 4.27de başlıyor karşı şeritten 4.30 veya 4.31 de ya araba gelseydi
yada başka birşey
. o sürücü sanıyoki yol boş diğer motorlar geçti bende geçerim dedi kendi kendine .
ancak şunu unuttu o öndeki motorların görüş açısı 4.27de deyildi
daha önce başlamıştı benim bildiğim peşpeşe hemde kör noktalarda hemde virajlarda sollama olmaz olursa kumar oynamış olursun. kaza saniyeler içinde olur.
o yüzden dolayıda yani bu yüzden dolayı
sakin sürücü olduğum için hep tek takılıyorum .asla öndeki motora yetişcem diye kendimi ona ispatlayacağım diye ona yetişicem diye canımı tehlikeye atmam sonuçta ben ölünce o motorcu ağlamayacak ana baba eş dost ağlayacak.
maxiscooter un dediği gibi bende zaten böyle yollarda manzarayı izlemek hoşuma gidiyor viraj benim neyime frenleme ile deymen keyfime
Valla 6 dakika izledim tek bir kusur bulamadım
4.27 de kör nokta olmasına rağmen daha önceden kamyonetin arkasından karşı yolu görebiliyorlar yol boş gelen yok size kameradan göremiyormuş gibi gelebilir. 5.40 dan öndeki motorun aynasından güneş yansıyor parlama o.
Daha fazla izleyip canımı sıkmak istemedim millette manzara var bizse yarın trafikte Türk şoföründen canımızı kurtarmaya çalışarak işe gidip gelicez....
Keskin virajlari olan temiz bir dag yolu Avusturya'da bu ve benzeri daglarda senede bir iki de olsa turlarimiz oluyor.
Arkadas oldukca acemi otomobil sürücüsü gibi davranip iki üc sonraki hareketi görmüyor yolu izlemiyor motoru yatirmayla ciddi
sekilde korkusu oldugu seziliyor. Virajlara giris acisi son derece yanlis ve bu sepeple viraja girdigi andaki güvensizlik ve yasadigi korku istikrarsiz bir sürüse yol aciyor.
Ikinci olarak zaman zaman sollamalarda solladigi aractan fazlaca ve gereksizce disa dogru acilmalari söz konusu.. Bu durum özellikle yüksek hizlarda telafisi mümkün olmayan durumlarla karsilasmalarina sebep olabilir.
kask kamerasından çekilen bir video dan sürücüyü görmeksizin korkusunu anladınız ya yani bravo. Adamlar gayet hızlılar ve kamerası olan her zaman en sonda değil. yolu boş görünce basıyorlar hepsi bu. ben anormal bişey görmedim. tehlikeli sollama yaptılar dediğiniz yerde yol bayağı açık şekilde görülüyor. bir yetişme telaşı da sezmedim kullanan kişi fazla geride kalmıyor ki. İstanbul'da normal bir trafik çekip koysak eminim 5 katı hata buluruz.
Bir kaç hatası olabilir ama benden iyi kullanıyor. Eğitim şart iyice anladım.
İlk 5 dakikada birşey gözükmüyor ama sonraki dakikalarda genel olarak yolu okuyamadığı, telaş içinde hareket ettiği gözüküyor. Bu arada belli ki grupta gezi grubu değil, bariz gazlama grubu. Kameralı arkadaşın tecrübesi ve motoru bu gruba uymamış zorlan uydurmaya çalışıyor.
Siz olsaydınız ne yapardınız viraja girmeden viraj çıkışları genelde görünmüyor kaybolan noktaya bakın hele ne görüyorsunuz virajlar dağlık alana kapandığı için ilerisini göremiyor genede kötü sayılmaz
ileriye alarak izledim...cincik gibi yol arada basmışlar...eeee
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)