güzel filmler özellikle easy rider
Wild Hogs
Motosiklet sürme yeteneğini uyuşturucu kuryeliğinde kullanmak zorunda kalan bir gencin hikayesi.
Tres Metros Sobre El Cielo / Gökyüzünden Üç Metre Yukarı
https://www.dailymotion.com/video/x5cdk23
Efsane Adam
https://www.sinemalar.com/film/1213/efsane-adam
Tek kelimeyle mükemmel bi film. Kendi topladığı motorla 1967 yılında kırdığı rekoru hala geçebilen olmamış.
Benim listemde ikiyüzden fazla film var.
Tabi hepsi motoiklet konulu değil ama içinden motosiklet geçen filmler.
Zamanla hepsini bir düzene sokacağım ama şimdilik olanla idare edin.
İçinden motosiklet geçen filmler, filmlerde kullanılan motosikletler, film hakkında bilgi ve kısa özetler:
yakalarsam tık tık
harley davidson ve marlboro man .. motora adeta başlama nedenimdir..
her aksiyon filminde bir motosiklete biniyorlar binmeseler o filme aksiyon filmi denmez. Onun dışında sadece motosiklet üzerine bir film var mı acaba bende merak ediyorum.
easy rider zaten efsanedir külttür zaten.. şarkılarıda çok iyidir.. born to be wild..
Che Guevara'nın gençliğinde motosikletle Güney Amerika seyahati yaptığı "Diarios de Motocicleta",
Nanni Moretti'nin bir bölümünde Roma sokaklarını Vespa'sı ile turladığı "Caro Diario",
Çeşitli motosiklet tutkunlarının neden motosiklete tutulduklarını anlatan belgesel "Why we ride",
Kanser olduğunu ve az bir ömrü kaldığını öğrenen bir adamın her şeyi arkasında bırakarak bir motosiklet turuna çıkmasını anlatan "One Week",
Yaşlı bir adamın uzun yıllar küs kaldığı hasta kardeşini görebilmek için çim biçme makinesiyle yaptığı uzun yolculuğu anlatan, motosiklet filmi sayılmaz aslında ama güzel bir yol filmi, "The Straight Story" herkesin izlemesini tavsiye ettiğim filmlerdir.
Bütçe sıkıntılı ve kışın çok fazla sürülmeyecekse softshell montlar oldukça iyi iş görüyor.Ve fiyatları nispeten daha uygun. Yazın iyi bir file mont, gözünden ter akmaması için çok önemli.
İlk kez arkadaşın file montunu denediğimde, hemen bir tane almaya karar vermiştim.
Belki bu aylarda fark edemezsin ama, yazın bir tanesini denediğinde muhakkak almak isteyeceksin.
Sentis ad medullis!
Dengeliyorum.com
youtube.com/we2strom
Bunu silelim, arkadaşa tavisye vereyim derken buraya yazmışım
Aynen @tommygun
Sentis ad medullis!
Dengeliyorum.com
youtube.com/we2strom
Film değil ama sons of anarchy 10 numaradır. Dizi müzikleri de efsane.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)