Herkese iyi bayramlar, Bayramın 1. günü yollar boşken değerlendirelim dedik ;)
Herkese iyi bayramlar, Bayramın 1. günü yollar boşken değerlendirelim dedik ;)
Daha önceki sürüşünüzüde izlemiştim maşallah diyelim. Ankara da olmasaydınız sizleri yol yerine pistlerde görmek isteriz demek isterdim ama biliyorumki yakınlarda pist yok.
Özellikle ayak kısmından çekilmiş görüntülerinize dikkat ettim vites sonrası eski yerini çok rahat buluyorsunuz. Neden bunu söylüyorum çünkü benim ya botumla(Gaerne GP1) ya ayakça ile ilgili problemlerim var. Vites sonrası doğru konumu tekrar bulana kadar bir kaç deneme gerekiyor. Sorunun ne olduğunu anlamak için bende ayak kısmından bir video çekmeyi planlıyorum. SIDI botlarınızdan mennunmusunuz, bir dönem bende almayı düşünmüştüm ama aea hakkında hiç iyi konuşmamıştı sonrasındada denemeye gitmedim.
kızılcahamam yolları o yollar çok virajlı ve aşağısı uçurum hocam.aman dikkat.kazasız belasız.. güzel video olmuş.
Güzel video. İzleyince insanın gazlayası geliyor.
Paylaştığın için teşekkürler Silent.
Maalesef pist yok evet, olsa neden gitmeyelim ki ;)
Aslında ayak hareketi basit zor değil, zamanla tecrübe ederek pozisyonu oturtabilirsiniz. Sidi çizmelerimden çok memnunum, 6 senedir kullanıyorum artık yıprandı tabii ama tekrar alırsam SIDI birinci tercihim olacaktır.
Teşekkürler...
Rica ederim, teşekkürler...
Teşekkürler...
kameranızın marka ve modeli nedir?
Abi videonu büyük bi keyifle izledim sürüşün gerçekten çok güzel insanı gaza getiriyo )
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)