Motosiklet ile Panik Fren Kaza Videosu
sığır titanla viraj alamadı.. benim ilk vitesli motorum titan idi. motor hayatımın başında olmasına rağmen çılgınlar gibi yatırıyordum, çok kıvrak çünkü tel jant hafif, gidon hafif..
Panik veya endişe ile arabaya bakmış arabaya yaklaşmış ve arabaya çarpmış...
...Bir acaip Mühendis.....3 aşağı 5 yukarı yok...1 aşağı...2..3..4..5..6 yukarı
Yoldaki beyaz çizgilerde demirler var, yüksek ihtimal virajda onlar yüzünden kontrolden çıkıyor.. o yolda onlar hep var halbuki ama adam denyo ki virajda üzerinden dönmeye çalışıyor
Keşke Google'ın bu street view olayı her yerde, her sokakta olsa. Çalınan araçları bulmada yardımcı olabilir aslında.
viraj falan yok yolda, önde giden motorcu bölünmüş yolun karşısından gelen polisi görünce aniden hızını düşürüyor, arkadan gelen motorcu da onun yavaşladığını farkedemiyor tabi.
yahu ne virajı 10 kez izledim videoyu ne virajı
öndeki sıgır öküz gibi duruyor polis takılmasın diye arkadaki vatandaşta duramıyor farkedemiyor güm olay bu
ne virajı anlamadım gitti
Benim mi kafam güzel buradakilerin mi?
Ne virajı, ne titanı, ne street view'ı, ne demiri? Arabaya kim çarpmış?
Hangi viraj ?
Öndeki motorlu polis görünce hızı kesiyor diğeri duramıyor ve öndekine çarpıyor.
34 HSK 57
ASYA AS125 T21 - DAELIM S2 250 - SUZUKI AN 125HK
MONDİAL MASH
Yemin ederim yorumlar videodan daha enterasan.
Yahu bi allahın kuluda yardım isteyen motorcuya aldırmadan yola devam eden polis(heralde)
için bişe dememiş.
millet hangi videoyu izliyor la viraj felan öndeki mal panikle frene abanınca arkadaki anlamsız duruşunu farkedemeyince ki farkedecek zamanıda tanımıyor zaten gömmüş
ne virajı ne street wievi :D
Sağ şeritte önde araba gidiyorken sağ seritten sağlamaya kalmışmak başlı başına hata zaten.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)