Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

GSX650F Başiskele - İzmit Kocaeli

REKLAM ALANI
    orhanerdogan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki GSX650F
    Action cam ile çektiğim ilk videom. Daha önce bir iki denemede bulundum hatta daha uzundu ama memory card azizliği çekim sonuçlanmadı.
    Bugün sırf çekim yapabilmek için sabah hanımı ve canavarı araba ile gönderdim ve çekimi başardım. Görüntü bilgisayarda cam gibi ama youtube üzerinde 720p de dahi çok kaliteli değil. Zaman damgası yanlış video tarihi yükleme tarihi ile aynı saat ise göstergede yazan şekildedir.

Motorum; 2008 Suzuki GSX650F,
    Kamera; SJ4000,
    Çözünürlük; 1280×720 30fps,
    Güzergah; Bahçecik, E881, Eski Sahil Yolu, Salim Dervişoğlu Cd.

Gücenmece darılmaca yok. Terbiye sınırları içerisinde her türlü eleştiri ve yoruma açığım.

https://www.youtube.com/watch?v=BRPitO_40Dg
    Ezio41 ve soa bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    soa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 500
    hocam merhaba bizde değirmenderedeyiz. yolunuz düşerse tanışmak dileğiyle kazasız sürüşler.
    orhanerdogan bunu beğendi.

Motosikleti
    Suzuki GSX650F
    Çok isterim ama bu aralar o kadar yoğun çalışıyorum ki 2 ay önce gelen kamerayı ilk defa bugün kullanabildim varın siz düşünün. Değirmendere tarafından uğur arkadaşımız ile tanıştık sağolsun bize gölcükde yolda gösterdi. O tarihten beri ev-iş iş-ev arası mekik dokuyorum. Ama kısmet başka söz verdiğimiz arkadaşlarımızıda dahil edip bir araya geliriz.

Bu arada hiç yorum gelmedi videoya hepsimi terbiyesizce, terbiye sınırını kaldıralım mı ? :-)

sailor33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VFR 800 (INTERCEPTOR)
    Kamerada bir titreşim sesine benzer birses geliyor ve ekran o sırada dalgalanıyor gibi oluyor. Genelde farkettiğim kalkışlarda oluyor. Daha iyi sabitlense bu durum ortadan kalkarmı acaba? Görüntü genel olarak orta derece sadece o dalgalanma esnasında noluyor dedim kendime benim gözler gidiyor herhalde dedim. Yani benim yorumum kullanılabilir

Motosikleti
    Suzuki GSX650F
    Hocam o titreşimin bir kısmı youtube a yükledikten sonra oluyor ama youtube den ama benim acemeliğimden kaynaklı bilemiyorum. Bilgisayarda gayet cam gibi bir görüntü var. Depo üstüne vakumlu aparat ile sabitledim o yüzden direk motor üzerindeki titreşimi almış.
    sailor33 bunu beğendi.

Motosikleti
    2014 KIRMIZI BAJAJ BOXER BM 150
    Ben bu motoru biliyorum otoparkta birçok kez gördüm çok temiz bakıyorsunuz.
    2006 MONERO ANGEL 150/2013 ARORA KARTAL 100/2013 MONDİAL 100 MG PRİNCE/2014 BAJAJ BOXER BM 150

Motosikleti
    Suzuki GSX650F
    Alıntı OSİMAN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben bu motoru biliyorum otoparkta birçok kez gördüm çok temiz bakıyorsunuz.
    Hocam hangi otoparkta görüyorsunuz?

umurcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-07
    şu titreşim sesi geldimi ben kopuyorum valla. sürüşü göremedim de kamerayı göğüs veya kaska koysanız çok daha güzel olacak hocam

Motosikleti
    Suzuki GSX650F
    İlk baştaki yoğun titreşimin sebebi site içi yolların parke taşı olması ikincil sebebi ise alt devirler ve kamerayı depo üstüne sabitlemem olsa gerek.

Motosikleti
    Alıntı orhanerdogan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam hangi otoparkta görüyorsunuz?
    Direk belirtmek yanlış olur diye söylemedim yazın NCİTY otoparkında.
    2006 MONERO ANGEL 150/2013 ARORA KARTAL 100/2013 MONDİAL 100 MG PRİNCE/2014 BAJAJ BOXER BM 150

Motosikleti
    Suzuki GSX650F
    Yanlış olmaz hocam yaklaştınız ama ncity otoparkına hiç koymadım desem yalan olmaz.

Motosikleti
    6.20 deki beyaz civic gümrük girişliydi reklamdı bi ara o civic.Demek KOCAELİ'deymiş

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:02 ----------

Yanlış olmaz hocam yaklaştınız ama ncity otoparkına hiç koymadım desem yalan olmaz.
    Eminim ya bu belediye binasının arkasında köprü ayağı tarafında yine belediyenin yeri hatta koltuğunuzda galiba örtü var dı

Motosikleti
    Suzuki GSX650F
    Alıntı OSİMAN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    6.20 deki beyaz civic gümrük girişliydi reklamdı bi ara o civic.Demek KOCAELİ'deymiş

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:02 ----------

Eminim ya bu belediye binasının arkasında köprü ayağı tarafında yine belediyenin yeri hatta koltuğunuzda galiba örtü var dı
    Valla hondayı bilmiyorum ama körfezin bu tarafında vti jantı olmayan hondayı hurdaya çıkartıyorlar heralde hepsi vti jantlı :D

Bu arada adres şimdi oldu belediyenin otoparkında duruyor sıklıkla :D

Motosikleti
    Şunu da söylicem yine baya kontrollü kullanıyorsunuz her yerde gaz açmıyorsunuz bunlar güzel detaylar ;)

Motosikleti
    Suzuki GSX650F
    Bunu başkalarından duymak güzel bende video çekmeden önce hala eskisi gibi agresif mi sürüyorum diye sorguluyordum...

Kocaeli İl Temsilcisi Ezio41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 Yamaha XJ6 Diversion F ABS
    Eline sağlık Orhan abi güzel olmuş video . Kameraya sanırım su geçirmez kabını bağlamadan çekim yaptın değil mi ? O yüzden dışarıdaki sesleri fazla vermiş videoda . Su geçirmez kabını bağlayarak çekim yapmayı dene bide abi . O zaman titreşim sesi azalabilir . Birde bir şey fark ettim sadece düşük hızlarda titreşim yapıyor . Hız arttıkça ses daha temiz geliyor

Motosikleti
    Suzuki GSX650F
    Alıntı Ezio41 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eline sağlık Orhan abi güzel olmuş video . Kameraya sanırım su geçirmez kabını bağlamadan çekim yaptın değil mi ? O yüzden dışarıdaki sesleri fazla vermiş videoda . Su geçirmez kabını bağlayarak çekim yapmayı dene bide abi . O zaman titreşim sesi azalabilir . Birde bir şey fark ettim sadece düşük hızlarda titreşim yapıyor . Hız arttıkça ses daha temiz geliyor
    Eyvallah Burak. Dediğin gibi su geçirmez kabı bağlamadım. Yarın birde söylediğin gibi deneyelim bakalım. Evet devir ile ilgili titreşim onunda çözümü bellide 1-2-3 150 diyoruz ondada yol bitiyor :D

Kocaeli İl Temsilcisi Ezio41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 Yamaha XJ6 Diversion F ABS
    Eyvallah Burak. Dediğin gibi su geçirmez kabı bağlamadım. Yarın birde söylediğin gibi deneyelim bakalım. Evet devir ile ilgili titreşim onunda çözümü bellide 1-2-3 150 diyoruz ondada yol bitiyor :D
    Videolarının devamını bekliyorum abi . Bende cbf olduğu için , pek action yaşayamıyoruz o yüzden fazla çekim yapmıyorum ehehehe .
    Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F

Motosikleti
    Suzuki GSX650F
    Bugün sabah su geçirmez kabı kullanarak çekim yaptım ama durum birgün öncekinden daha kötü oldu. Uygun yeri bulana kadar denemelere devam.

Motosikleti
    Suzuki GSX650F
    Sanırım bu sefer doğru pozisyonu buldum. Kamerayı kaskın(shoei xr1100) çenesine 1001 uğraş ile montajladım ve ortaya çıkan sonuç aşağıda. Şuan kamerayı biraz daha yukarı kaldırırsam mükemmele yakın bir kalite yakalamış olacak gibi duruyor.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)