alper mahfettin beni Allah cezanı vermesin
alper mahfettin beni Allah cezanı vermesin
Ne biçim klip kardeşim bu adam neden iki gözünü birden veriyor, ver birini kızda görsün sende. Fotoğraf çekmene devam et, işinden olma kardeşim yaşam devam ediyor aç kalma işteKrom adlı üyeden alıntı
Şimdi aramızdan göz cerrağı çıkar "Operasyon sırasında hiptolütözlerin frolastran olmaması için tek göz nakli yapılması sakıncalıdır" demesinde.
Şaka bir yana güzel klip, her japon türk doğuyor sonradan modifiye ediyorlar galiba...
Süper.....
biri upload edebilirmi. verilen linki ben açamıyorum.
Klibi yarıda kesmişler abi. Daha adama araba çarpıp gözleri açılacaktı.
güzelmiş vallah,,goz yaşartıyor.sagolasin.
Motorcu kardeşime bak ya işte budur...
on numarqa aşk aynı ben :D
YAŞAM HIZ! HAYAT HIZ! ÖLÜM HIZ!
HONDA FAN ..!
arkadaşlar bu klip dünyanın en duygusal klibi olarak seçilmişti. hangi yıl tam hatırlamıyorum.
Mostwanted kardeş... seyredemediysen bi de buraya bak http://www.youtube.com/watch?v=3ulo-...se%20Im%20girl
Musti koymuş
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
alper kopardın bizi kardeşim çok teşekkürler mükemmel bir klip gerçek aşkı anlatan ...
ya herseferinde dayanamayıp atlıyorum sona sonunakadar izliyorumm getirmeyina rtık şunu anasayfaya yaa,kötü oluyorum sonra..zaten sevdiklerimiz uzaklarda..
ah bi kessem ayaklarımı yerden,kanatlanıp rüzgarla ,
kükreyip motorla,keşfetsem dünyayı başladığı yerden[COLOR="Yellow"]***[/COLOR] [COLOR="Red"]şam piiii yonnn [/COLOR][COLOR="Yellow"]***[/COLOR]
yuh artık, oğlan kıza gözlerini veriyo, kız da olanları farkettiğinde sesini çıkarmıyo. getirin kızılcık sopamı.
May the Force be with McLaren Mercedes
Abi yorum yapılmaz buna yaa
[SIZE="2"][B][I][FONT="Verdana"][LEFT]MEEEEAAAAAAAUV
[/LEFT][/FONT][/I][/B][/SIZE]
bende izlemistim..her seferindede insani alip bi yerlere goturuyor..tesekkurler kardes..
eet arkadaslar çok duygusal bi videoo yalnız bunlar japon değil korelii
[COLOR="Blue"][/COLOR][B][I][/I][/B]::: »¦«:๘๑۩۞۩๑●~<ι_ωιℓℓ_ηєωєя_ωαℓк_αℓσηє>๑●~๘๑۩۞۩๑●»¦«:::[SIZE="2"][/SIZE]
yok abi yok siz beni öldürmek istiyorsunuz herhalde.... ağlamaktan beter oldum yawww ben ilk defa izliyorum bunu.... bir saattir ağlıyorum yawwww.. zati bu aralar çok duygusalım....öldüm yawww tek kelime ile....
paylaşım için teşekkürler....
en iyi sürücü en dikkatli olandır...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
bu vatanın ekmeğini yiyip ihanet eden bir gün ekmeği yediği yerden kurşunu yer....
kurt_kapani
inan okadar etkilendimki anlatamam yani bir manitam yok ama şimdi bulmaya gidiyorum aşık olasım geldi bee valla kardeş eline salık süperdi neyse şimdi ben gidiyorum heyy duyrulur manita arıyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)