FinaL Fantasy VII japonLarı severim hep Fantazi peşinde koşan insanLar.Ama ne yaLan söyLiyeyim Türk fiLmi tadında oLsa da çok güseL bir kLip...
FinaL Fantasy VII japonLarı severim hep Fantazi peşinde koşan insanLar.Ama ne yaLan söyLiyeyim Türk fiLmi tadında oLsa da çok güseL bir kLip...
Born To Be wild,Live to Ride...
helal olsun vallaha super aynısını bende yapardım helal olsun
[COLOR="Magenta"][/COLOR]Dünyaya bu gelişimi saymayın! Bu bir prova . . . Beni bir de öteki gelişimde görün! Ayakta alkışlayacaksınız ... M.T.T 0rh(+)
nerdeyse bütün paketteki sigaraları birden yakacaktım helal olsun yaa süper paylaşım için ayrıca teşekkürler
CBR 125 R
iş saati kafayı çekicektim baya sağlam mış
black_tulip adlı üyeden alıntı
kurdun niye ensesi kalındır bilir misin?
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
müzik süper ama ağlamadım hehe odun muyum neyim
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
bi kereste kalmıştı
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
abi çok süpper bi aşk...yawww...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
Walla nerden buldun bunu kardeş ağlattın bizide
AŞK işte AŞK adama neler yaptırıyor
Erkeklere laf atanlar seyretsinler bunu teşekkürler paylaşımın için
ben ızledıkten sonra bısı anladım ben hıc bukadar sevmemsım
bana yazık
Çok güzel bi clip zaten daha öncede bu sitede yayınlanmıştı,o yüzden defalarca izledim hatta download ettim.Ama açıkcası bizim eski türk filmlerinden çok bi farkı yok,adamın motorcu olması dışında,o yüzden senaryo zaten çok farklı gelmedi banaAma genede izlenmeye değer...
arkadaşlar ben teşekkür ederim hepinize erkeklere laf atan arkadaşlara ithaf ediyorum clibi
ben ailemle bir clip paylaşmak istedim ve sizlerde sağolun yalnız bırakmadıınız beni hepinize teşşekkür ederim
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
türk filmi tadında. tabi meraklısına... karşıt fikirli kimse mesaj atmamış? linç girişimi falan.
[COLOR="DarkGreen"][B]- Usta sorun varsa çözer. Deneyimli nasıl sorun çıkmayacağını bilir. Çömez sorunun kendisidir. Yaratır.[/B][/COLOR]
Krom adlı üyeden alıntıBende aynı şeyi söyledim adamım zaten Çok ilginç,bulunmayacak bi video değil ama kötü de değil,o yüzden yayınlayan arkadaşa genede teşekkürler paylaşımı için...forrap demiş ki;
Çok güzel bi clip zaten daha öncede bu sitede yayınlanmıştı,o yüzden defalarca izledim hatta download ettim.Ama açıkcası bizim eski türk filmlerinden çok bi farkı yok,adamın motorcu olması dışında,o yüzden senaryo zaten çok farklı gelmedi banaAma genede izlenmeye değer...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)