F1 hızlandırılmış )
F1'in kazanması belki kaçınılmaz. Ama insan bu prototiplerin karşısına bir motogp ya da en azından bir sbk makinesi koyar. Hiç adilane olmamış. Neredeyse stok bir fireblade. ( Stoner'ın sonuncu olmasını hazmedemedim. )
Selamlar,
Ömer
formula ya rakip olacak bi araç var mı ki şuan? belki bugatti veyron olabilir.. bide cbr ı çıkartmışlar hey Allah ım ya Mark a da uyuz oldum he sonucu belli olan yarışta bide artislik yapıyo motorcu da ezik gibi taklit ediyo gariban
Şunu da göz ardı etmemek lazım ,arabalar son derece güçlendirilmiş normal bir insanın sahip olamayacağı değerde ancak motosiklet fabrika çıkışı haliyle herkesin alabileceği değerde
1000liklerin en seri olmayan makinesine karşılık çıkartmışlar o f1i ve kullanıci bi valantino rossi değil diğer araçları bilmem ama motosiklette sadece motor değil sürücüde cok önemli
Cbrin farlari var viraja girmeden önce sinyalde vereydi eyiydi:D
Ayrica videonun sonlarına doğru eleman bu tuhaf birsey yapiyor sol pede basması gerekiyo ama ayak hava 3u de ayni duzlukteler gazlamiyormu birden o kadar geri dusemez
Gereksiz erken frenajlari var
Olmamış begenmedim
Sonuçta F1'i geçmek için çok ciddi bir araç lazım...
Şov amaçlı bi yarış olmuş, tribünlere oynanmış , özellikle finish cizgisine 3 ü birden ulaşıyor.
Her şey çok güzel ayarlanmış. Şovu beğendim ;-)
Eglenceli video.
F1 araçlari;
pistleri motogp motosikletlerine göre yaklasik 15-20 km daha fazla ortalama hizla dönüyorlar.
Yani su motor olsaydi,
yok su sürücü olsaydi görürdüm ben gibi avuntulara girmeye gerek yok.
20 km hiz farki
1 saatlik yarista 20 km fark atmak demek ve mesela 4kmlik bir pistte 5 tur fark yemeniz anlamina geliyor.
Yani geçislerde kaybedilen zamanlar ve diger faktörleri ele almazsak.
Birde bu f1 ler Allahtan yavaşlatıldılar , yoksa düşman başına
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)