https://www.youtube.com/watch?v=9waC4otD91g
Videoda motosiklet yok ama modlar kızmaz heralde sürekli geçtiğim yoldan her allahın günü bana saldıran köpeklerle olan düellom buyrun intikam aldım
https://www.youtube.com/watch?v=9waC4otD91g
Videoda motosiklet yok ama modlar kızmaz heralde sürekli geçtiğim yoldan her allahın günü bana saldıran köpeklerle olan düellom buyrun intikam aldım
Geçen hafta sabah 06:45 de koşarken 10 küsür sokak köpeğinin saldırısına uğradım. Bir tanesinden bacağımı son saniyede kurtardım. Yer Gürpınar sahili. Toplayamadılar gitti şu Allahın belalarını. Yerden kaptığım taşlarla kendimi kurtardım. Artık biber gazı ile koşuyorum. Çok etkilidir tavsiye ederim. Aman rüzgarı arkanıza almayı unutmayın.
Sürekli kullandığın güzergâh ise kovalamak yerine 1 hafta gidip bırakmayı dene bence.Hem kendine alıştırmış olursun hem de sevaba girersin.
Bunlar şişt piştten anlayan cinslerden değil gibi soldaki özellikle kaba etten bi dal alıyım der gibi geliyo
benim de birkaç defa köpek kovalamışlığım vardır.
Mama bırakın arkadaşlar, o köpekler kimbilir neye maruz kaldılar ki kovalıyorlar sizi... Kurtköy'ün her tarafı köpek dolu, benim de bir köpeğim var, sebepsiz yere bir insana havladıklarını bile görmedim..
Köpek rehabilitasyonunu uzmanlarına bırakıyorum. Sokak hayvanları olmayan sıhhi bir çevrede insan gibi yaşamak istiyorum. Avrupa'da sahipsiz köpek ölü köpektir. Barınağa alınır , 15 gün sahibi çıkmazsa iğne ile uyutulur. Bizdeki hayvanseven insanüzerler sebebi ile bu malesef mümkün değil.
Kuyruk sallıyor onlar, daha çok oyun yapıyor gibiler.
İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035
Evet ben o tür bir insanım, hayvanları insanlardan zaman zaman daha çok seviyorum, ruh halime göre değişir Bunu da her fırsatta söylüyorum, bence utanılacak bir konu değil bu.
"YARATILANI SEVERİM YARATAN DAN ÖTÜRÜ"
Hiç bir hayvan yada insan psikopat doğmaz. Sonradan yaşadıkları nedeni ile ruh hali ve davranışları değişir. İnsan bu konuda bir adım önde ve daha şanslı kendini geliştirmek ve eğitmek gibi bir şansı var. Ama hiçbir hayvanın böyle bir şansı yok.
Sahibi öldükten sonra intihar eden bir sürü hayvan haberi bulabilirsiniz. Ama bir çok insan aynı bağlılık ve hassasiyete sahip değildir. Köpeklerini alıp onları karanlık odalarda saklayıp sadece kendisine alıştıran ve saldırganlaştıran, bununla da gurur duyan insanlar var maalesef.
Yada kaslı köpeklerle dolaşıp bunu erkeklik göstergesi olarak gören bizleriz. Kızlara hava atmak, insanları korkutmak için yapmadığımız rezillik yok.
Bir süre sonra da, bu hayvanları onların yaşam hakkı yokmuş gibi öldürüyor, sokağa atıyor yada başı boş bırakıyoruz. Acaba aynı mantıkla yer değiştirsek......!!!!!
Ben köpek olsaydım tüm insanlardan intikam almak için önüme geleni ısırırdım.
bu arada hareket halindeki motosiklette ısırılmış vakalar muhtemelen bir elin parmaklarını geçmeyecek sayıdadır. Eğer motor kullanıyorsanız, yavaşlayın bir süre sonra tekrar gaz açın aradaki zaman da toparlanıp peşinize gelemiyorlar.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
Hiç geri çekilmeden bağırarak(ben genelde küfrederim) hızlıca üzerlerine gitmen lazım, tekrar dene arkalarına bile bakmazlar kaçarken
Ooo bunlar ısırmaya oldukça niyetli. Geri çekilmeseniz klasik huylarıdır biri oyalarken diğeri ısırır.
İzmirde de bir bölgedeki köpekler dönemsel olarak çıldırmıştı, sevip oynadığım köpekler sebepsiz yere havlamaya insanları kovalamaya başlamıştı. Hatta biri ısırmıştı bile. Bir veterinerle veya hayvan davranışlarından anlayan biriyle konuşmak lazım bence bu durumu. Çünkü köpekler pek de bir şeylere maruz kalacak bir çevrede görünmüyorlar. Sayıca da kalabalıklar.
Bir şekilde rehabilite edilmeleri şart görünüyor.
Pek intikam almışa benzemiyosun motorlayken ve yayaken bile köpekler dövmüş seni :D
Hayvanların öldürülmesi ayrı bir konu ama rahatsız olmanız doğal.
Ben bir hayvan severim ama köpekler bazen tehlikeli olabiliyor tabii.
Öyle durumda eğer 2-3 köpekse durup iniyorum ve yanlarına gidiyorum o zaman kaçıyor veya sevdiriyorlar.
Köpeklerin boş yere kimseye zarar vereceklerine inanmıyorum ve bunun nedeninin yine insanlar ve onlara karşı olan davranışları diye düşünüyorum.
Korkan kişiye de hak vermek lazım tabii.
Yanınızda köpek savarlar da taşıyabilirsiniz.
Pek intikam almış gibi görünmüyor videoda. Üstelik çok yanlış iş yapıyorsunuz. Havlamayı bırakıp kendi yollarına giderken üstlerine gidip onları kışkırtıyorsunuz. Şanslısınız ki sizi ısırmamışlar.
Bence sokak hayvanlarını uyutmak yerine bazı insanları uyutmalılar ülkemizde, malum hayvanlara işkence edenimi ararsın - tecavüz edenimi ararsın - hayvancağızın orasını burasını kesen'mi ararsın çok var bunlardan. Hayvanların baş şeytanı insanlardır ayrıca bu dünya ne kadar bizimse onlarında o kadar dünyası, zararlı olmayan ( kuduz vb. hastalıklar taşımayan ) hayvanların uyutulmasını düşünen insanın beyninde ve kalbinde sıkıntı ararım muhatap bile olmam.
O hayvanlar size saldırmıyor sizden korkusuna kendini koruyor ( çünkü siz insansınız yani onların gözünde şeytan ) her gelen bu köpeklere vurmasa - sahipleri'de söz geçirmek için dövmese bu hayvanların hiç birisi böyle olmaz.
Ya siz ne diyorsunuz be ? Sene 2015'e gireceğiz bu ülkede hala her yerde köpek dövüşü vb. insanlık dışı şeyler yapılıyor, tekrar diyorum şu güzel dünyada tek yok eden canlı bizleriz aynı şekilde hayvanlarında şeytanıdır insan
1 tane oros....cogugu gelip o kopekleri sevmek niyetiyle cagirip kafasını gozunu yarıyor dövuyor vuruyor korkutuyor sonrada bu köpekler tum insanlara aynı tepkiyi gösteriyor
bu hayvanlar ne acılar çekiyor yaz sıcağında susuz ve aclar ustune birde 3 5 seresiz zibidi tarafından şiddet görüyorlar sonra agresif uyutulmasi gereken kana susamis kopeklere mi dönüşüyorlar gözünüzde?
Şiddet uygulamayin bi tas su koyun yemek koyun onlarda can .
Siz onlara nasil davranirsaniz onlarda size öyle davranır.
Bizim burada onlarca kopek var insanlar aman yaklasma aman elleme derken beni gördüklerinde o hayvalarin hallerini bir görseniz.
Hangisini sevcemi sasiryom benim köpek ksikanyo hatta:D yere yatirip yalayacaklar ellerindrn gelse :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)