Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Motordayken beni kovalayan köpeklere yaya olarak saldırdım :D

REKLAM ALANI
    fz6_fazer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr 125 esd
    Alıntı MotojeN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1 tane oros....cogugu gelip o kopekleri sevmek niyetiyle cagirip kafasını gozunu yarıyor dövuyor vuruyor korkutuyor sonrada bu köpekler tum insanlara aynı tepkiyi gösteriyor
    bu hayvanlar ne acılar çekiyor yaz sıcağında susuz ve aclar ustune birde 3 5 seresiz zibidi tarafından şiddet görüyorlar sonra agresif uyutulmasi gereken kana susamis kopeklere mi dönüşüyorlar gözünüzde?

Şiddet uygulamayin bi tas su koyun yemek koyun onlarda can .
    Siz onlara nasil davranirsaniz onlarda size öyle davranır.

Bizim burada onlarca kopek var insanlar aman yaklasma aman elleme derken beni gördüklerinde o hayvalarin hallerini bir görseniz.

Hangisini sevcemi sasiryom benim köpek ksikanyo hatta:D yere yatirip yalayacaklar ellerindrn gelse :D
    Eline yüregine sağlık,o anı,köpek sevmeyen birine göstersen, seni anlayacaktir

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Samet Ağır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA YZF 1000 thunderace ,NC 750 S
    Alıntı draggy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayvan sevmeyen insan sevmez benim lisanımda, Avrupalıların yaptığının doğru olduğuna da inanmıyorum..
    Alıntı C.Kaan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bence sokak hayvanlarını uyutmak yerine bazı insanları uyutmalılar ülkemizde, malum hayvanlara işkence edenimi ararsın - tecavüz edenimi ararsın - hayvancağızın orasını burasını kesen'mi ararsın çok var bunlardan. Hayvanların baş şeytanı insanlardır ayrıca bu dünya ne kadar bizimse onlarında o kadar dünyası, zararlı olmayan ( kuduz vb. hastalıklar taşımayan ) hayvanların uyutulmasını düşünen insanın beyninde ve kalbinde sıkıntı ararım muhatap bile olmam.

O hayvanlar size saldırmıyor sizden korkusuna kendini koruyor ( çünkü siz insansınız yani onların gözünde şeytan ) her gelen bu köpeklere vurmasa - sahipleri'de söz geçirmek için dövmese bu hayvanların hiç birisi böyle olmaz.

Ya siz ne diyorsunuz be ? Sene 2015'e gireceğiz bu ülkede hala her yerde köpek dövüşü vb. insanlık dışı şeyler yapılıyor, tekrar diyorum şu güzel dünyada tek yok eden canlı bizleriz aynı şekilde hayvanlarında şeytanıdır insan
    Alıntı MotojeN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1 tane oros....cogugu gelip o kopekleri sevmek niyetiyle cagirip kafasını gozunu yarıyor dövuyor vuruyor korkutuyor sonrada bu köpekler tum insanlara aynı tepkiyi gösteriyor
    bu hayvanlar ne acılar çekiyor yaz sıcağında susuz ve aclar ustune birde 3 5 seresiz zibidi tarafından şiddet görüyorlar sonra agresif uyutulmasi gereken kana susamis kopeklere mi dönüşüyorlar gözünüzde?

Şiddet uygulamayin bi tas su koyun yemek koyun onlarda can .
    Siz onlara nasil davranirsaniz onlarda size öyle davranır.

Bizim burada onlarca kopek var insanlar aman yaklasma aman elleme derken beni gördüklerinde o hayvalarin hallerini bir görseniz.

Hangisini sevcemi sasiryom benim köpek ksikanyo hatta:D yere yatirip yalayacaklar ellerindrn gelse :D
    hayvanlar hayvanseverleri ısırmıyor,diğerlirini ısırıyor diye bir bilgi yok henüz... yemek götürdüğümüz hayvanlar tarafından da saldırıya uğradık...

ben eşimle yolumdan giderken aralardan birden bire fırlayarak saldıran ve eşimin ayak bileğini ısıran neredeyse düşmemize sebep olan köpeğin üzerinde biz zamanında ne gibi bir fantezi uyguladık ta bize bunu reva gördü dersiniz???

yada okuldan gelen çocuğuma sözde sahibinin elinden kurtulup direk öldürmeye teşebbüs eden ve bunu başaramayınca eşime yönelen köpeğe ne demeli???üstelik hayatlarında ilk kez gördükleri hayvanlar bunlar...
    kim ne derse desin arkadaş...ben onlarla muhatap olmuyorum onlarda bana bulaşmasınlar...
    yanında sahibi olsun olmasın çocuklarıma eşime bana saldıran (korkutanları ayırırım belki ama)heleki ısıran köpeği oracıkta öldürürüm kimsede karışamaz.
    kendi çoluk çocuğunu ısıran köpeğede aman canııım korkutmuşlar seveyim yemek vereyimde bi daha yapmasın diyen adamın midesinden şüphe ederim....
    hatane hastane kuduz aşısı arasın tedavi ile uğraşsın sonrada fikirlerini yeniden gözden geçirsin... (olsun demiyorum teşbih amaçlıdır,hiç bir köpek kimseyi ısırmasın)

yazmadan edemeyeceğim..karadenizli amca belediyeyi arıyor sokak köpeklerinden şikayetçi..sağa sola gidemiyoruz saldırıyorlar sokağa çıkamaz olduk diyor,belediyedeki yetkili ikide bir bişey olmaz efendim biz onları kısırlaştırdık diyor...
    dayanamayan amca bak evladım kısırlaştırdık diyosunda köpekler bizi ...ikmiyi ısırii ısıriiii diye bağırıyor....

Reşit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kurubuz seninle kebap toplantısında tanışmıştık. Böyle hatırlamıyorum seni. Hayvanları uyutmayı savunan bir düşünceye tamamıyla karşıyım. Hiç bir hayvan şiddet görmezse saldırgan olmaz. Dolayısıyla uyutulması gereken hayvanlar değil onları o hale getiren insan görünümlü yaratıklardır. Hayvanlar vahşi değil yabanidir. Vahşi olan bizzat insandır. Lanet olsun böyle düzene

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)