Boyle büyük cc makinaları boyle adamlara verecen benim gibi 17yasinda adama verirsen ölür :D merak ettim acaba hala yaşıyor mu bu cambaz hakkini veriyor makinanın.ama bir şey dikkatimi çekti frenler çok mu iyi
mobilde neden videolar gozkmuyo acaba ????
bu şekilde motor kullanırken go proyu kaskın neresine koyuyolarda kamera tam gösterge paneli ve yolu böyle güzel açıdan çekiyor??
2:00'daki 150'den 95'e frene bakınca bu adam kolay kolay ölmez diyorum
Ki zaten sanırım sürücü pist yarışçısı diye biliyorum
ilk gözüme takılan 3 gopro oldu meslekten dolayı sanırım ama abi beni baya bi gaza getirdi artık almalıyım şu motoru...
Ne için yani bu hız ve kural tanımaz sürüş ? Hayır pist yarışçısı ise pistte git istediğin kadar bas, hevesini ve gazını almadan da çıkma.. Kişinin pist yarışçısı olması trafikte bu şekilde sürmesini ne meşru kılar ne de kaza yapmama/ölmeme garantisi verir. Ve inanın anlamadığım %90lık bir kesimin alkış tutması ve normal karşılaması. Sizin burada diyeceğiniz her söz sürücünün/videoyu çekenin hayatına direkt etki edecek farkında değilsiniz..
Ya bir şey dikkatimi çekti polisler çevirmede durdurdu acaba sonuç ne oldu? Ayrıca hakkını vermek lazım helal olsun...
Motorun marka ve modeli ne? Bir yerlerde yazıyorda ben mi görmüyorum aceb...
Saygılarımla
Bu siniftaki motorlari herdaim yuksek devirde surersen eger, gaz kolunu kapattigin an cok ciddi motor freni olur. İsin sirri bu.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:47 ----------
Ayrica, bu adamdan pek hoslanmiyorum. egosunun yuzunden bigun telef olacak.
Kullanan arkadaşın kabiliyeti ortada olsada teşekkür edemiyorum hatta tasnif etmiyorum.
Birde bana mı öyle geldi bilemiyorum ama kilometre saatinin iyi bir kalibrasyona ihtiyacı var.
Siz olayı tamamen yanlış anlamışsınız, motor anlamını trafik akışına aykırı sürerek kazanmaz. Bir gün 250-280le slalom yaparken bir otomobil sürücüsü sizi fark etmeden veya hızınızı kestiremeden şerit değiştirmeye kalkarsa o zaman zevkini görürsünüz. (umarım hiç kimse görmez böyle bir 'zevki') Hatta belki anlayamadan bi kaç dakika içinde ölürsünüz. Arkanızda bıraktıklarınıza olur olan. Neyse aslında daha sayfalarca yazılabilir ama sivrisinek-davul meselesi..
Yanlız adamdaki gopro sayısı bir motor alacak paraya eşdeğer
Trafikteki şahincilere giydirip, bu ve bunun gibi tipleri savunan zihniyeti anlamıyorum.
Yok yetenekliymiş de, pist yarışçısıymış da bilmem ne.
O zaman kıçınızın dibinden geçen otomobil sürücüsüne de lütfen ana avrat saydırmayın.
Ha bu arada bu herif en son kıçını kırmıştı.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)