http://www.youtube.com/watch?v=rX0A5nvdV3M
İzlerken ben bile her an kaza yapacak diye korkuyordum adam bazen kenardan falan neyse iyi seyirler
http://www.youtube.com/watch?v=rX0A5nvdV3M
İzlerken ben bile her an kaza yapacak diye korkuyordum adam bazen kenardan falan neyse iyi seyirler
2:20 de 195 le 3 den 2 ye çekiyor hayvan herif :D
neyine yetmıyor anlamadım
CBR1000 in S1000rrla mücadelesi çok güzel olmuş
299'la giderken yandakinin yetişip uzamasına koptum.
Aynı şeyi bizde yapmaya kalksan videonun 2.dakikasında 9.canını vermiştin herhalde
Aga ben böyle nasıl sürerler anlamadım benim daha henüz motoyorum yok ehliyeti aldıktan sonra alacam ama ben geçen arkadaşın arkasına bindim ibre 140 tayken afedersiniz ödüm bokuma karıştı yani yüzümün şekli değişti adam 290 la araçların yanından füze gibi geçiyor büyük cesaret
Hava kapalı ondanmı nedir tırstım izlerken
Gereksiz riske giriyo adamlar. risk arttımı işin rengi değişiyor.
Diyelim yeni ehliyet almıs acemı bı kadın, yanından 300le silme geçtin, hadi geçeni göremedi bile..
o sesle o gürültüyle ay noluyoruz ulan diyip sağ kaçmaya çalıssa, arkadan gelen patlasa ne olucak ?
Türkiyede işler böyle yani hafif paranoyaklık can sağlığı açısından iyidir
bu tür hareketleri pistlerde görmek isteriz. gereksiz.
290km ile 500mt virajlı emniyet şeridinden gitmek intihar demek
taş cam kırıkları vs
Piste arkadaşlar. Piste gidelim.
Bu hareketler motorculuk diil.
İzlerken ayaklarımdan kan çekildi.
Güzelmiş Abartılacak kadar risk yoktu bence.
araç kullanan insanlar 100-120 km sürate alıştıklarından dolayı belli bir süratin üzerinde diğer araçların ve yolun hareketlerini doğru sezinleyemez 100 km süratle giderken öndeki araçın yapabileceklerini kestiren yolda olabilecek bozukluk ve motorun gidişine zarar verecek malzemeyi önceden görüp ona göre yapılacak hareketi düşünebilir ama belli bir süratin üzrinde en baba sürücü için bu özellikle 250 nin üzerine çıkınca işler tamamen değişiyor orada olay kör dövüşüne dönüşüyor vaktin geldimi gelmedimi ona kalıyor iş yani senin becerinin dışına çıkıyor olay bu arkadaşların olayıda o daha vakitleri var demekki
195 km/h da 2. vitese attığında motordan küfür duyar gibi oldum gereksiz işler bunlar 120 stabil neyine yetmiyor
adam 240la giderken vites düşürüyor. bizde motora biniyoruz diyoruz.
Vay arkadaş, millet ilk kez motosiklet videosu izliyor sanki
Yeni değil bu yalnızlık . . .
bu video da fena! Audi (sanırım modifiyeli) ve Kawasaki zx-10 kapışıyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)