.: Ankara'dan 2012 R1 Ben Spies Edition Teaser Videosu :.
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Mod'ların maliyetini merak etmedim değil Paylaşım için teşekkürler.
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Çok güzel olmuş, Allah nazardan saklasın. Ne kadar masraf oldu ?
-
gavurların "this is some next level shit" tabirine oturmuş, motosiklet 10 numara klip de muhteşem, ikisi de profesyonel çalışılmış. umarım bir de Ankara'da tesadüf ederiz yolda görürüz. Kazasız belasız, hırsızsız, teknik arızasız sürüşler.
-
Cok güzel olmus hocam eline saglik. Bundan once ninja'da yaptigin calismalari da görmüş biri olarak bu isi layikiyla yapan sayili adamlardan birisin.
Modifiye isi bicak sirti bir istir zira sonucunda motor çingene vapuruna da dönebilir, saheser de olabilir. Seninkilere bakinca gercekten zevk sahibi birinin ozenerek yaptigi bir is oldugu belli oluyor.
Uzun zamandir yoktun, daha cok paylasimlarini bekliyoruz, Ankara'da bir yerlerde karsilasmak dilegiyle
-
2016 BMW S1000RR
2012 Yamaha R1
2011 Kawasaki Ninja 250R
-
Bayağıdır yoktunuz ortalıklarda.
-
Video çok güzel olmuş. Egzoz Ateş Ediyor
-
brooklynnn adlı üyeden alıntı
Bayağıdır yoktunuz ortalıklarda.
Doktora teziydi işlerdi derken bayaa yoğundum.
TRaKYaLeee adlı üyeden alıntı
Video çok güzel olmuş. Egzoz Ateş Ediyor
Sağolun
2016 BMW S1000RR
2012 Yamaha R1
2011 Kawasaki Ninja 250R
-
Uğur Hocam eline sağlık yine döktürmüşsün
Maşallah diyelim...
-
la bu ne vay koyim süper olmuş ben videoyu yamaha kendi hazırladı sandım sonra görünce çok felaket taktir ettim elinize sağlık.
-
Ellerinize sağlık harika bir çalışma olmuş. Gıpta ile izledim ayakta alkışlıyorum tebrik ederim
-
1 r1 daha harcanmış
maasallah, kazasız belasız. cok basarılı olmus.
-
Maşallah Allah kaza bela vermesin bu video sonrasında nazara gelmeyin Büyüleyiciydi
-
Uuhh güzelmiş kazasız belasız
-
Gerçekten müze gibi yerlerde tutmak gerek bu tip güzel örnekleri bilene bilmeyene ibretlik göz güzelliği
https://www.facebook.com/cenk.toker.3
Mail:cenktoker@windowslive.com[/COLOR][/I][/B]
-
-
epey bi güzel olmuş, grenajları çinden falan mı sipariş ettiniz yoksa kendiniz yaptırıp boya vs işleriylede kendiniz mi uğraştınız?
-
Fena olmuş maşallah kullanmaya kıyamaz insan bunu
Makina ben burdayım diyor resmen gözünüzün önünden ayırmayın hırsızı uğursuzu aman dikkat.
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler