Sindi herkes iyi guzel hos demis ancak burda kimsenin bilmedigi gercekler var, Ankarali biri olarak bunlari soylemeden edemiycem, oncelikle, bu motorun orjinali beyazdi arkadaslar, zaman icerisinde sirf benim bildigim 76 tane dusmesi ve suruklenmesi oldugundan, artik arkadas dayanamayip yeniden boyatmis, yani arac komple boyali, yarin bigun 100 liradan ilana koyarsa haberiniz olsun
Ayrica daha bebekligini bilirim bu makinanin, rodaji yapilirken beraberdik, yolda gitmiyordu arkadas, nerde o kadar beygir anlamadim ben, alet 90 i gecmiyordu o derece. Ayrica yolda 10 kere su kaynatti, boyle radyatorden fiskirdi sular, bildigin patladi alet yaw, ondan sonra aldigim bir duyuma gore motor yaptirmis sanirim
O degil de dun bizim firmanin onunde aksamustu bir dizi cekimi yapiyorlardi, cikista rastgeldim, o kadar adam cektikleri iki sahne 2 saatte, su videodaki kadar emek yoktur heralde, adamlar senin ugrastigin surede bikac bolum cekiyolardir kesin o derece.
Aman tekerine tas degmesin, masallah diyerek bitireyim, adettendir, bu kadar parlak alete kesin nazar deger, bi yere bi nazar boncugu ya da stickeri falan yapistir abicim, kiskanani cok olur bu makinanin.
Son olarak Kargasekmez de yakalamayim cok pis gecerim haberin olsun
Eline saglik, on numara bes yildiz olmus, bu haliyle canli goremedim ama elbet karsilasiriz, en kotu karga da gorusuruz bi gun