Adamcağız geri kalan yolu taksi üstünde gidecek anlaşılan .Durmayada gereksinim duymamış araç sahibi hey Allahım
Öldü mü gercekten
Taksi taksimetreyi açtı heralde gitmeye devam ettiğine göre. Şaka maka herif uçtu resmen bir saniye önce motorun üzerindeyken biranda kendini başka bir arabanın üzerinde acılar içinde seyahat ederken buluyorsun.
Motorcunun üzerine düştüğü araç büyük ihtimalle arkadan gelen aracın kendi otomobiline çarptığını sandı ve trafiği engellememek adına sağa çekmek için ilerliyor yani yoluna devam etmiyor ( ne kadar doğru bir karar tartışılır tabi'ki ancak otomobil sürücüsünün yerinde biz olsak ne yapardık bilemiyorum. )
Ölüm evet bu kadar kolay ama bence bu motorcu ölmemiştir ( umarım )
ne yoluna devam etmesi.. adam sola yanaşıyor
Ölmemiştir ya tehlikeyi belirtmek için öyle başlık attım.
Biz kameradan izleyerek gayet net bi şekilde anlıyoruz olayı ama öndeki araç sürücüsü o sırada aynadan izlemiyorsa tahmin etmesi cidden zor. Hatta benim tahminim arabadan inene kadar aracın üstünde motorcunun olduğu bilmediği yönünde.
Videodan ders çıkarmak gerekirse; duran arabaların tam arkasında neden durmamamız gerektiği gayet kısa ve net bir şekilde açıklanmış.
işte böyle olaylar yaşanmasın diye duran ya da yavaşlayan trafikte aralara girmemiz öneriliyor
umarım ölmemiştir, trafikte tam otomobillerin arkasında değilde 2 araç arasında durmaya çalışalım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)