arkladaşlar korumalar dainese de olsa alpinde olsa dikkt edin eldiven içide deri olan modelleri seçin üstündeki yarı deriydi sanırım hjemen yırtılması şaşırttı beni
http://www.youtube.com/watch?v=B5PhwIxVnck
arkladaşlar korumalar dainese de olsa alpinde olsa dikkt edin eldiven içide deri olan modelleri seçin üstündeki yarı deriydi sanırım hjemen yırtılması şaşırttı beni
http://www.youtube.com/watch?v=B5PhwIxVnck
Valla sürünme falan bilmem. eğer bu icat 2 tekerse 2 teker üzerinde gidilir arkadaş öyle tek teker yaparsan sürüm sürüm sürünürsün . iyi gidip bariyerlere girmemiş ölmemiş.
O kadar dediğin 140 km/h be hocam..
Fileto çıkarmaya yeter de artar...
Kaza 140 km ile olmuşsa eğer iyi atlatmış bence.En sol şeritte gidiyor üstelik arkadan gelen aracın çarpmaması da cabası.
Bariyerlerle arasında 1 metre var yok.O hızda bariyere değseydi eğer bir yeri %90 kopardı.Ucuz yırtmış.
Altın Elbiseli adamın son zamanlarda makaraya aldığı konu,
Endurocular gs ciler ölmüyor ama racing tehlikeli.
Seninkide o hesap olmuş
Millet 100 diyor ama 80 kilometreden sonra o korumalar (dainese,revit,arai,shark,.. aklına gelen tüm kaliteli markaların ürünleri) sadece kemiklerinin UN olmasını engeller oda denk gelirse açık ve net şans meselesi.
https://www.facebook.com/cenk.toker.3
Mail:cenktoker@windowslive.com[/COLOR][/I][/B]
Verilmiş sadakası varmış.
Çok ucuz atlatmış kazayı.
Korumalara gelince;daha insani hızlar için tasarlanıyor onlar.
Bu sürat ile kaza yapan motorcu için iyi bile korumuşlar.
Acaba kask ne alemdeydi?
Benim esas merak ettiğim o.
Motosiklet üstünde itlik yapmak çok zevklidir, fakat bu itliğin bütün motosiklet camiasına zarar vereceğini aklınızın köşesinde tutun.
140la sen tekere kalk bir de ana yolda kaşıntısı varmış ucuz atlamış hem kendisi hem motor
Beni şaşırtan adamın kolunda ve elinde hafif yara var ayağındada var sanırım ama adam daha kazanın şokunu atlatmadan motosiklete koşuyor motorculuk böyle bişey galiba ( daha motosiklet almadıgım için bilmiyorum :D )
Gereksiz hareketler , hemde seyir halindeki otobanda . İyi kurtulmuş , bi an bariyerlere girecek sandım .
ya yapılıyor böyle şeyler. İlla ki kanımız kaynayacak bir gün. bi de superduke var altında yani. bunları yaparken göze alınması gerken şeyler de var düşünce o hızda bariyerlere girmediği için şanslı. üstü başı tam koruma botlarına kadar. belli ki gazlamaya çıkmış. fakat arkadaşların da dediği gibi bu korumalar hız limitlerinden sonra etkisini yitiriyor. kask bile en kalitelisini al yüksek hızlarda sadece konfor için takılır. 150 160la sabit bi noktaya vuracak hiçbir kask koruma sağlamaz. bu kadar net. kafa kesinlikle hasar alır. G kuvveti yeter kafayı patlatmak için.
Arkadaşlar otomobil kaza testleri genelde 55 km hızla yapılır , ve güvenlik ekipmanları bu hızda test edilir.
Otomobilde durum buyken , kaskınıza korumanıza 20 kmden sonra güvenmeyin.
Hatta o hız bile tehlikeli.
Durduğu yerde daha hareket bile edemeden düşüp köprücük kemiğini kıran var . Hangi 100 km lerden bahsediyorsunuz.
Videodaki adamın şansı hiçbiryere temas etmeden sadece sürüklenmesi.
Şanssızlığı ise kaliteli asfalt. Bizim memlekette düşseydi okadar yırtılmazdı emin olun.
Söz konusu hayatınızsa hiçbirşeye güvenmeyin , her şartta beladan kazadan uzak durmaya odaklı olun. Motosiklette en güvende olduğunuza an , motosikletin iki tekerleğininde yere değdiği ve dik olarak hareket ettiği andır. Bu büyü bozuldumu heran her şey olabilir. Onu dik tutmak en büyük korumadır. Önce güvenli sürüş ...
arkadaşlar size bir sorum olacak cevaplarsanız çok sevinirim
deri tulumun uzerinde 1-2 cm lik yırtık olsa gene giyilirmi yoksa illa yenisimi
Korumalar görevini hakkıyla yapmış ve emekliliği haketmişler. Bunda şaşılacak birşey yok.
Ben bariyer gördüğüm an donup kalıyorum, bu mal bide teker yapıyo.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)