2014 Motor Kazaları ! Bir kez daha ders çıkaralım lütfen..
Reklamlar
-
28 Ağustos 2014, 23:33
Hatalı araçlarda var ve hatalı motosikletler de var.
Aman dikkat edelim ders olsun herkese yaşanılanlar.
Herşeyden önemlisi dikkat dikkat dikkat..
Çok dikkatli olmak lazım özellikle yanımızda yöremizde araç trağindeysek eğer aman aman çok hanzo tipler var dikkat edelim. Ayrıca hız her zaman zarardır.
03:25 sn sonra dikkat o araç sürücüsünü haşat etmek lazımmış orada yapamamışlar motorcu arkadaşlar.
Reklamlar
-
28 Ağustos 2014, 23:46
Adam hızını alamadı motoru tekmeliyor bunlar izliyor
-
28 Ağustos 2014, 23:54
Kazalar sanki hep acemice ve genellikle süratten kaynaklı görünüyor. Ayrıca nedense hep kaza yapanlar direkt ayakta, güzel sözlü videolar harmanlanmış. Daha kötüsüne hazır olmak, çok daha dikkatli ve yavaş olmak lazım. Örneğin duran trafikte Emniyetten yardıranları hala anlayamıyorum, ben 80'i geçmemeye çalışıyorum ama bence o bile fazla, her sn birinin atlaması an meselesi memlekette..
-
28 Ağustos 2014, 23:55
Kocaeli İl Temsilcisi
Kazaların yüzde 80'inde motorcular suçlu . Kavşaklarda ve tali yol çıkışlarında hızlı gideceklerine biraz daha yavaş gitselermiş bu kazaların bir çoğu olmazmış .
-
31 Ağustos 2014, 12:55
3:25 deki kavga dikkatimi çekti adam bi yumruk atıyo karşıda 2 kişiler karşılk vermyiolar korkuyolar tabi adam belli boksör falan veya dövüşmesini çok iyi biliyor ama bizim burda özellikle diyarbakırda olsa o adam ebesini tersten görür delik deşik ederler onu :D
Bide 2.videdao 0:54 deki kazada hemen ambulans gelmesine çok şaşırdım çok şanslılar :d
-
31 Ağustos 2014, 13:27
Alkol kullanan saçma sapan sürenler var videolarda birde bağlantı yollarında gaz açarsan önüne sazan çıkabilir hız iş değil. Bilinçsiz motor kullanıp diğer motorcuları kazaya sebebiyet verenlerde var. Bağlantı yollarında 4 teker sürücüleri hem seni görüyor hem önüne çıkıyor gaz açıp devam etsen kaza yapmamak elde değil.
Alkol 2 teker 4 tekerdede sıkıntı kullanmayın lütfen!
-
31 Ağustos 2014, 13:41
-
31 Ağustos 2014, 14:40
Dünya da ,en efendi adam gibi motor kullanan millet, Türk motorcusu, bakıyorum da Avrupa da ve diğer ülkede kaza yapan motorculara tamamına yakını Alkolik ve anası bir babası elli tipler
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:32 ----------
Korna motorcu için candır, göze gözükmüyosun bari kulağa hitap etde bişey geliyo desinde şöförler bi irkilsin .Bi çoğunda kornaya asılınsa adam zınk diye durup yandan geçecek, ama adamlar sessiz sedasız gazlayıp kornayıda kullanmadan bodoslama dalıyolar
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:37 ----------
hele hele sıkışık trafikde ara ara kornaya bas da adam bişey geliyo desin, işte birin de önceden bi dadat yapsa belki o kapı açılmayacak, ya da çok temkinli açılacak o da sıyırıp geçecek
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)