Arkadaşlar bende yeni sayılırım motor işinde hergün biraz daha öğreniyorum ama bu videoyu görünce daha kırk fırın ekmek yemem gerektiğini anladım sizde anlarsınız muhtemelen
http://www.youtube.com/watch?v=iRWp9rhfS_0
Arkadaşlar bende yeni sayılırım motor işinde hergün biraz daha öğreniyorum ama bu videoyu görünce daha kırk fırın ekmek yemem gerektiğini anladım sizde anlarsınız muhtemelen
http://www.youtube.com/watch?v=iRWp9rhfS_0
Bu bir şovdur, gerçekten yetenekli ve tecrübeli yarışçıların yaptığı bir şov.
İşin sonu.. Yanında taş duvar, istediğin kadar tecrübeli ol; virajda kuş pislemiş olsa belki de motorla birlikte hayatını da kaydıracak...
Fazla özenmemek lazım bunlara, fıtı fıtı devam
özenmek değilde dünyada ne adamlar var demeden geçemiyor insan bazen 20 viraja giremiyoruz adamlar neler yapıyor helal olsun demek lazım. ama tabi altın elbiseli adamın ve senin dediğin gibi fıtı fıtı devam
öyle gitmeden ölürsem gözüm açık gider ,işin ilginç yanı öyle giderken ölmekte var
200 fırın ekmek yemem lazım galiba
bu sene 2 kişi öldü :(
Doğru diyorsun böyle gitmeden gözümün açık gidecek böyle gitsek gene gideriz öbür tarafa yumurta mi tavuktan cikar tavuk mu yumurtadana benzedi bizim iş
Isle of man tt şampiyonlarından biri derki : Aslında bu yarış çok basit , bi gri bide yeşil bulanıklık var bütün olay gri bulanıklığın üzerinde gidebilmek.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:23 ----------
TT yi araştırırsanız tarihten günümüze ne kadar fazla yarışçının bu yollarda hayatını kaybettiğini görürsünüz.
Bu arada tt yi yeni keşfetmiş olan arkadaşım 40 fırın ekmek yemene gerek yok onlar gibi olmanada gerek yok bubnlar işin uç noktası uzaylı bunlar
Eğer kask takmıyosanız koruyacak bişeyiniz yok demektir!!!
O süratle o mekanda gitmek akıl işi değil, yolda kuş çarpar, sümüklü böcek geçer, üstünden geçer kayarsın sonra parça pinçik olursun. 0-100 arası iyidir.
Beyler siz olayı yanlış anladınız kimse onlar gibi olmak istemiyor zaten, benim hayranligim adamların yeteneklerine cesaretine yoksa öyle gitmek akıl işi değil tabikide
yani ölümüne yarışmadan motorcuyum diyemiyoruz öylemi ? :D
istersen 140 fırın ekmek ye... rossi bile secdeye varıyor bunların önünde
Bu videoyu izlemeyen yoktur herhalde
Bir arkadaşımız yukarda yazmış dediklerine katılıyorum.
Cok sayıda kişi öldü bu yarıştan. Ölenlerin listesi saymakla bitmiyor . Forumda biri paylaşmıştı. Ayrıca tarihini tam hatırlayamıyorum ama sanırım 1900lü yıllardan beri devam ediyor.
İzlemesi cok keyifli ve özenmemek elde degil
Öyle tabi
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:11 ----------
Dediğin gibi izlemesi çok keyifli ve ozenmemek elde degil ve şu da bi gerçek izlemeye ve ozenmeye devam çünkü can tatlı birader 😊
Bence hedefin bu olmasın 40 fırında ekmek yeme kolestrol sıkıntı olur
Son yılların şampiyonu ölmeden birinin onu bu yarıştan kurtarması gerektiğini söyleyerek eğer böyle yarışmayı bırakmaz ise öleceğini bildiğini ima etmişti.
Hayatinin sonuna kadar egitim alirsan belki boyle surebilirsin. Bu pilotlar bile roportajlarinda yolu gormedigini sadece gri bulanikligin uzerinde kalmaya calistiklarini soyluyor. Olumle dans. Ortalama suratler 220. Sen otobanda 300 bile bassan bir noktadan bir noktaya ortalama suratin belki 100 falan cikar en fazla.
Keyifle izlediğim videoların başında geliyor bu.
Otoyolda boş yolda 200-240 ları görüp viraja gelmeden gaz kesip kendini ghost rider zannedenlere gelsin ,)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)