DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ
linkini düzeltivereyim
ah şu videolarınıza müzik eklemeseniz de motor sesini duyabilsek. Güzelim videolarınızı müzikle bozmayın.
güzel video.
dikkatimi çeken birşey oldu sen araçları solundan geçmeyi tercih ederken diğer arkadaş araçlar size yol vermesine rağmen sağ taraftan geçiyor hep...
otobüs ve linea yol verirken dikkatimi çektide ^_^
evet tehlikeli hareket tercihleri olmuş.
Eldiven yok, dizlik yok..
Videoyu android li tabletimden izleyemiyorum.
Bu video bu platformu desteklemiyor diyor.
?????
benim burdan da geçmişsiniz, serikteyim,
rodaj nerde kaldı arkadaş sonra satarken itinayla rodajı yapılmış denecek
Eyvallah, iyi motosiklet kullanıyorsunuz ancak bu kadar "sağlama" yapmayın, gerçekten tehlikeli...
Kazasız belasız sürüşler...
mt-07 az daha otobüsün sağından geçeyim derken...
arkadaşın biraz sabırsız olduğunu kabul ediyorum.
araçlar sağayanaşana kadar arkadaşın mesafeyi 100-200 m açtığını da görmüş olman gerek
normalde gayet sakin bir arkadaştır ama MT 07 etkisi galiba
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:13 ----------
çekemeyenler kulübü hoşgeldiniz
nedense bu şekil konuşanların ortaya örnek bir video çekip koyduğunu hiç görmedim
anca eleştirirler
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:16 ----------
evet doğru rodaj diye birşey var.
biz de servisin bize söylediği gibi ara ara hızlandık ara ara yavaş gittik.
ne yapsaydım yani 70-80 ile gittiğimiz kısımları da koysaydım madalya mı takacaktınız bana
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:20 ----------
yaa arkadaşlar allah aşkına yapmayın yaa.tüm video boyunca sadece 2 kere sağlama var.demediğinizi bırakmadınız.
apisto kardeş sen cbr 125 ile tüm arabaları soldan geçebiliyor musun ya da şimdiye kadar trafikte %100 hiç hatasız mı kullandın motosikletini
youtube de avrupa ve amerikada çekilmiş videoları ne olursa olsun ayakta alkışlıyorsunuz.bize gelince yok öyle yanlış yok böyle yanlış...
arkadaşlar neyin doğru neyin yanlış olduğunu biz de biliyoruz...lütfen rica ediyorum bu kafalardan kurtulun ve yurdum insanının emeğine
de biraz saygı gösterin
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:25 ----------
bir de pc den dene orada da aynı uyarıyı veriyorsa demek ki sizin izlemenize uygun bir video değil demektir
speed_dream,
ben cbr ile soldan gitme sansim olmadigi icin "saglama" yapmiyorum. Adam akilli motor alana kadar yapabilecek bir seyim yok , kuzu kuzu bekliyorum
farkindaysan ilk önce takdir ettim, sonra da gördüğüm bir hatayı söyledim... youtubeda motorsıklet kazası diye aratırsan kazaların %95 i saglama esnasında oluyor.
insanlar ben dahil burada sizin için endişelendiği için uyarıda bulunuyor, demekki size/sizlere değer veriyoruz, kaza yapmadan daha nice seneler motor sürün, daha fazla video koyun, bizde izleyelim diye....
Neyse özür dilerim sahsim adina , sevkinizi kirdiysam
yorumlara bakınca hepimiz tam koruma, full tecrübe, kusursuz sürüş halinden ödün vermeyen "aleyhisselamlıklarsınız"
hep tenkit yerine bir de teşekkür eden olsaydı.
şöyle olmasaydı ama burası da iyiymiş gibi...
Bence güzel video olmuş emeğine sağlık kardeşim.. Bende motorumu yeni aldım ve rodaj yaparken gaza abanmadan arada kısa soluklu 7500 lere felan çıkar dediler serviste ben videoda sıkıntılı bişey görmedim rabbim kaza bela vermesin güle güle kullansın...
sözlerim yanlış anlaşıldı galiba benim kimseyi küçümsemek gibi bir niyetim yok.
ama ben burada yazılanlara bakarak insanların kalbini okuyamam ki.yaznlardan anladığım kadarıyla cvp veriyorum.
sağdan geçmeleri savunmuyorum tabiki yanlış.anlatmaya çalıştığım şey hepimiz illaki bir yerlerde hata yapıyoruz .hatasız kimse yok.
nice seneler birlikte sürmek ve motosiklet sürmekten keyf almak dileğiyle
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:30 ----------
senin taktirin bizlere yeter sencer abim.
bir beğenin on beğenmeyeni götürür
saygılar
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:32 ----------
beğendiğine sevindim kardeşim
inşallah birlikte de böyle etkinlikler yapmak nasip olur.ben festivali iple çekiyorum.
ama tek kamera ile olmuyor bir kişide daha olsa mesela sende çok daha güzel kareler yakalanabilir.çok daha güzel çalışmalar ortaya koyulabilir
saygılar
evet doğru rodaj diye birşey var.
biz de servisin bize söylediği gibi ara ara hızlandık ara ara yavaş gittik.
ne yapsaydım yani 70-80 ile gittiğimiz kısımları da koysaydım madalya mı takacaktınız bana
gittiğiniz hızlara iyi bakın lütfen ara ara hızlanma bumu mt nin top speed hızı yapılıyor nerdeyse 1000 km sabredemiyorsunuz ben sizin yolda 70 80 ile gittiğinizede inanmıyorum işte bu yüzden ikinci el motor a karşıyım her zaman (ya gerçi banane motor sizin zevk sizin )
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)