Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

MT 07 manavgat dönüş videomuz

REKLAM ALANI

Motosikleti
    YAMAHA TENERE XT660Z
    canYOLDAS bunu beğendi.
    DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Yamaha Süper Tenere XT1200ZE & SYM Joyride 300
    linkini düzeltivereyim

ah şu videolarınıza müzik eklemeseniz de motor sesini duyabilsek. Güzelim videolarınızı müzikle bozmayın.
    Aykut009, fz6_fazer ve teknoali bunu beğendiler.

Motosikleti
    YAMAHA TENERE XT660Z
    Alıntı zihnigonen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    linkini düzeltivereyim
    http://www.youtube.com/watch?v=V47ig9IlBdA
    ah şu videolarınıza müzik eklemeseniz de motor sesini duyabilsek. Güzelim videolarınızı müzikle bozmayın.
    valla hocam ben bu şekilde seviyorum .kaldı ki mt 07 çift silindir bir makina ses yok yani anlayacağın.benim motorda da egzoz yok.
    müzik koymamış olsaydım bile ses duyamazdın
    canYOLDAS bunu beğendi.

Motosikleti
    FZ6
    güzel video.
    dikkatimi çeken birşey oldu sen araçları solundan geçmeyi tercih ederken diğer arkadaş araçlar size yol vermesine rağmen sağ taraftan geçiyor hep...
    otobüs ve linea yol verirken dikkatimi çektide ^_^
    canYOLDAS bunu beğendi.

Motosikleti
    cg 200 + chopper cg 150
    evet tehlikeli hareket tercihleri olmuş.

Eldiven yok, dizlik yok..

skywalker_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Fatih adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eldiven yok, dizlik yok..
    Kötü örnek olmuşlar
    If you want to know what God thinks of money, just look at the people he gave it to

RmMuR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-07
    Videoyu android li tabletimden izleyemiyorum.
    Bu video bu platformu desteklemiyor diyor.
    ?????

Alisilin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ybr 125 06- Cygnus L 14
    benim burdan da geçmişsiniz, serikteyim,

biyeybaraküs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2017 HONDA CBR 1000 RR SP
    rodaj nerde kaldı arkadaş sonra satarken itinayla rodajı yapılmış denecek
    OnurTr bunu beğendi.

[Turan] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rodaj var alooov yazıktır günahdır motora

Motosikleti
    Honda CBR 250r
    Eyvallah, iyi motosiklet kullanıyorsunuz ancak bu kadar "sağlama" yapmayın, gerçekten tehlikeli...
    Kazasız belasız sürüşler...

Motosikleti
    suzuki inazuma
    mt-07 az daha otobüsün sağından geçeyim derken...

Motosikleti
    YAMAHA TENERE XT660Z
    Alıntı eod adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    güzel video.
    dikkatimi çeken birşey oldu sen araçları solundan geçmeyi tercih ederken diğer arkadaş araçlar size yol vermesine rağmen sağ taraftan geçiyor hep...
    otobüs ve linea yol verirken dikkatimi çektide ^_^
    arkadaşın biraz sabırsız olduğunu kabul ediyorum.
    araçlar sağayanaşana kadar arkadaşın mesafeyi 100-200 m açtığını da görmüş olman gerek
    normalde gayet sakin bir arkadaştır ama MT 07 etkisi galiba

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:13 ----------

Alıntı skywalker_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kötü örnek olmuşlar
    çekemeyenler kulübü hoşgeldiniz
    nedense bu şekil konuşanların ortaya örnek bir video çekip koyduğunu hiç görmedim
    anca eleştirirler

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:16 ----------

Alıntı biyeybaraküs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    rodaj nerde kaldı arkadaş sonra satarken itinayla rodajı yapılmış denecek
    evet doğru rodaj diye birşey var.
    biz de servisin bize söylediği gibi ara ara hızlandık ara ara yavaş gittik.
    ne yapsaydım yani 70-80 ile gittiğimiz kısımları da koysaydım madalya mı takacaktınız bana

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:20 ----------

Alıntı apisto adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eyvallah, iyi motosiklet kullanıyorsunuz ancak bu kadar "sağlama" yapmayın, gerçekten tehlikeli...
    Kazasız belasız sürüşler...
    yaa arkadaşlar allah aşkına yapmayın yaa.tüm video boyunca sadece 2 kere sağlama var.demediğinizi bırakmadınız.
    apisto kardeş sen cbr 125 ile tüm arabaları soldan geçebiliyor musun ya da şimdiye kadar trafikte %100 hiç hatasız mı kullandın motosikletini
    youtube de avrupa ve amerikada çekilmiş videoları ne olursa olsun ayakta alkışlıyorsunuz.bize gelince yok öyle yanlış yok böyle yanlış...
    arkadaşlar neyin doğru neyin yanlış olduğunu biz de biliyoruz...lütfen rica ediyorum bu kafalardan kurtulun ve yurdum insanının emeğine
    de biraz saygı gösterin

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:25 ----------

Alıntı RmMuR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Videoyu android li tabletimden izleyemiyorum.
    Bu video bu platformu desteklemiyor diyor.
    ?????
    bir de pc den dene orada da aynı uyarıyı veriyorsa demek ki sizin izlemenize uygun bir video değil demektir
    yürekçe bunu beğendi.

Motosikleti
    Honda CBR 250r
    speed_dream,
    ben cbr ile soldan gitme sansim olmadigi icin "saglama" yapmiyorum. Adam akilli motor alana kadar yapabilecek bir seyim yok , kuzu kuzu bekliyorum
    farkindaysan ilk önce takdir ettim, sonra da gördüğüm bir hatayı söyledim... youtubeda motorsıklet kazası diye aratırsan kazaların %95 i saglama esnasında oluyor.
    insanlar ben dahil burada sizin için endişelendiği için uyarıda bulunuyor, demekki size/sizlere değer veriyoruz, kaza yapmadan daha nice seneler motor sürün, daha fazla video koyun, bizde izleyelim diye....
    Neyse özür dilerim sahsim adina , sevkinizi kirdiysam

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    yorumlara bakınca hepimiz tam koruma, full tecrübe, kusursuz sürüş halinden ödün vermeyen "aleyhisselamlıklarsınız"

hep tenkit yerine bir de teşekkür eden olsaydı.
    şöyle olmasaydı ama burası da iyiymiş gibi...

Bence güzel video olmuş emeğine sağlık kardeşim.. Bende motorumu yeni aldım ve rodaj yaparken gaza abanmadan arada kısa soluklu 7500 lere felan çıkar dediler serviste ben videoda sıkıntılı bişey görmedim rabbim kaza bela vermesin güle güle kullansın...

Motosikleti
    YAMAHA TENERE XT660Z
    Alıntı apisto adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    speed_dream,
    ben cbr ile soldan gitme sansim olmadigi icin "saglama" yapmiyorum. Adam akilli motor alana kadar yapabilecek bir seyim yok , kuzu kuzu bekliyorum
    farkindaysan ilk önce takdir ettim, sonra da gördüğüm bir hatayı söyledim... youtubeda motorsıklet kazası diye aratırsan kazaların %95 i saglama esnasında oluyor.
    insanlar ben dahil burada sizin için endişelendiği için uyarıda bulunuyor, demekki size/sizlere değer veriyoruz, kaza yapmadan daha nice seneler motor sürün, daha fazla video koyun, bizde izleyelim diye....
    Neyse özür dilerim sahsim adina , sevkinizi kirdiysam
    sözlerim yanlış anlaşıldı galiba benim kimseyi küçümsemek gibi bir niyetim yok.
    ama ben burada yazılanlara bakarak insanların kalbini okuyamam ki.yaznlardan anladığım kadarıyla cvp veriyorum.
    sağdan geçmeleri savunmuyorum tabiki yanlış.anlatmaya çalıştığım şey hepimiz illaki bir yerlerde hata yapıyoruz .hatasız kimse yok.
    nice seneler birlikte sürmek ve motosiklet sürmekten keyf almak dileğiyle

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:30 ----------

Alıntı yürekçe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yorumlara bakınca hepimiz tam koruma, full tecrübe, kusursuz sürüş halinden ödün vermeyen "aleyhisselamlıklarsınız"

hep tenkit yerine bir de teşekkür eden olsaydı.
    şöyle olmasaydı ama burası da iyiymiş gibi...
    senin taktirin bizlere yeter sencer abim.
    bir beğenin on beğenmeyeni götürür
    saygılar

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:32 ----------

Alıntı Maslak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bence güzel video olmuş emeğine sağlık kardeşim.. Bende motorumu yeni aldım ve rodaj yaparken gaza abanmadan arada kısa soluklu 7500 lere felan çıkar dediler serviste ben videoda sıkıntılı bişey görmedim rabbim kaza bela vermesin güle güle kullansın...
    beğendiğine sevindim kardeşim
    inşallah birlikte de böyle etkinlikler yapmak nasip olur.ben festivali iple çekiyorum.
    ama tek kamera ile olmuyor bir kişide daha olsa mesela sende çok daha güzel kareler yakalanabilir.çok daha güzel çalışmalar ortaya koyulabilir
    saygılar

biyeybaraküs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2017 HONDA CBR 1000 RR SP
    ne yapsaydım yani 70-80 ile gittiğimiz kısımları da koysaydım madalya mı takacaktınız bana
    gittiğiniz hızlara iyi bakın lütfen ara ara hızlanma bumu mt nin top speed hızı yapılıyor nerdeyse 1000 km sabredemiyorsunuz ben sizin yolda 70 80 ile gittiğinizede inanmıyorum işte bu yüzden ikinci el motor a karşıyım her zaman (ya gerçi banane motor sizin zevk sizin )

Motosikleti
    YAMAHA TENERE XT660Z
    Alıntı biyeybaraküs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gittiğiniz hızlara iyi bakın lütfen ara ara hızlanma bumu mt nin top speed hızı yapılıyor nerdeyse 1000 km sabredemiyorsunuz ben sizin yolda 70 80 ile gittiğinizede inanmıyorum işte bu yüzden ikinci el motor a karşıyım her zaman (ya gerçi banane motor sizin zevk sizin )
    kimseye birşey kanıtlamak ve ya inandırmak zorunda değiliz güzel kardeşim
    sen yorum yaptın ben de öyle olmadığını izah ettim.inanıp inanmamak sana kalmış
    2.el konusunda bu kadar tereddütün var ise toslarsın sıfır motor parasını keyfine bakarsın

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)