Yaz sıcağında su birikintisinden geçiş
Reklamlar
-
29 Haziran 2014, 01:52
http://www.youtube.com/watch?v=8d3r2...tu.be&t=10m41s
Farklı şartlarda benzer senaryoyla her motosiklet sürücüsü mutlaka karşılaşır.
Böyle bir durumda yapılabilecek en iyi şey, su birikintisinin sağından ya da solundan geçmek şayet vidyodaki gibi kaçış yoksa mümkün olduğunca yavaşlamak.
hiç bişey yokmuş gibi devam ederseniz işiniz şansa kalmış demek. bol şanslar.. (:
Reklamlar
-
29 Haziran 2014, 02:13
Kesin ip var ağa yavaş/hızlı fark etmiyor derinde değil, acaba sürekli akı olan ve yosunlaşmış olmalı.
Yada sıcaktan hamurlaşmış lastik, suyla buluşunca, oluşan ısı farkından dolayıı.. kafam karıştı, kesin ip var ağa
-
29 Haziran 2014, 04:03
Buzlu su dicem etraf yanıyor gibi nasıl birşeydir bu oraya giren düşüyor arkadaş :D
-
29 Haziran 2014, 04:21
Yosundan dolayı kayıyor bir ara başıma gelmişti yosunlu bir su geçiti hafif meğilli idi oldugun yerde bile dursan kayıyor nasıl birşeyse
-
29 Haziran 2014, 11:11
11:15'teki adam çok özgün düşmüş.
-
29 Haziran 2014, 11:42
sıcak lastik + toz, su ile bulusunca tozla su arada yastık oluşturuyor. yere temas edemiyorsunuz. aquaplaningin toz versiyonu.
-
29 Haziran 2014, 12:20
Geçen hafta motorun arkasında 1 kişi daha vardı yol düz olduğu için bastım hızım 70-80 civarı birşeydi ilerde viraj olduğunu biliyordum bir de ne göreyim virajın ordaki asfaltı beyin fakiri iyice ıslamış geç farkettim frene bastım ama navile dedim kesin kaydım düştüm dedim virajı o kadar açıktan aldım ki yolun ortasındaki kaldırımla teker arasında bir teker kadar boşluk vardı Allah tan hiçbirşey olmadı orayı ıslayan vatandaşın kulağını epey çınlattım
Sakın ıslak zeminden hızlı geçmeyin
-
29 Haziran 2014, 13:02
Manevra yapmayıp frene öncesinde asılıp birikintide bozmayıp dümdüz ilerlemek gerekli...
-
29 Haziran 2014, 13:45
Zırt pırt ortaya atlayan beyaz donlu adamdan şüpelendim ben
-
07 Temmuz 2014, 15:10
valla ben genel de yavaşlayarak düz çizgi olarak geçiyorum şükür bu zamana kadar sıkıntı yaşamadım. Özellikle aydın denizli karayolunu kullanacak arkadaşlar dikkat etsinler şehir içinden geçerken her yer bu şekilde
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)