iyi not alabilmekti amacım :D ve 95 de aldım. gerisini boşver gitsin.sınıfı geçebilirsem ailem vn800 almama yardım edecek :D
iyi not alabilmekti amacım :D ve 95 de aldım. gerisini boşver gitsin.sınıfı geçebilirsem ailem vn800 almama yardım edecek :D
Usta her şey tamam da 240 p olmamış...
keşke daha orjinal bişey yapsaymışsın, aynı konuyu işleyen videoyu daha önce facede seyretmiştim.
Ben gayet beğendim,sonuçta emek var işin içinde çalma çırpma yok
Ama çekimlerde tripod videonun olmazsa olmazıdır,benimgibi hareketli görüntülere zaafı olanları yorar
Hoş olmuş ben beğendim. Ama bunu not için değil de kendini geliştirebilmek için, eğlence için yapsaydın çok daha başarılı olurdu eminim.
Can Gox un çaldığı sahneler başarılı olmuş. Fakat oyunculuk vasat. Daha içten oynanabilirdi.
Bazı sahnelerin üzerinde çok durulmuş, bu da seyirciyi sıkabilir. Örneğin motordan inip eve girdiğin sahne. Bütün hareketlerini çekmişsin. Bundansa sadece motoru koyma ve eve girme sahnelerini ayrı ayrı koysaydın hem seyirci sıkılmaz, hem de akıcılığı sağlardın.
Tabi sadece not için yaptıysan geçmen senin için yeterli gelebilir. Fakat sana kişisel tavsiyem bu işi zevkle yapıp sürekli kendini geliştirmen ve kameranın elinden düşmemesi. Çünkü Sinema Televizyon bölümünde tutunabilmen buna bağlı. Eğer bölümünde yaratıcılığını ve azmini kanıtlayamazsan mezun olunca işsizler ordusuna katılman içten bile değil. Genel konuşuyorum tabi ki.
Saygılar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)