1000RR Ankara-Gölcük 500km
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar,
Haftasonu 2 kişi (2013 Honda 1000RR, 2010 Honda 1000RR) Ankara-Kıbrıscık-Gölcük Tabiat Parkı-Abant-Ankara şeklinde 500 km'lik bir rota yaptık. Abant'a kadar 5.3 lt'lik bir ortalama tutturduk ama dönüşde otobana girince bu ortalama 6 lt leri geçti tabii. İki tane video yükledim, iyi seyirler...
Reklamlar
-
Biz faniler çok seviyoruz sizi
Ailecek izliyoruz.
Merhaba Televole
-
Yollar berbat yahu, ben cesaret edemezdim bu makinalarla bu yollarda sürmeye. otobanda zevkle gazlanır tabi.2014'ün türkiyesinde memleketin orta yerinde bu yollar olurmu. Enduro motor yolu
-
meugur74 adlı üyeden alıntı
Yollar berbat yahu, ben cesaret edemezdim bu makinalarla bu yollarda sürmeye. otobanda zevkle gazlanır tabi.2014'ün türkiyesinde memleketin orta yerinde bu yollar olurmu. Enduro motor yolu
Evet bozuktu yol, 20 km civarı da toprak yol da gittik...
-
Ah Türkiyem,yollar kaymak gibi olsa tadından yenmez, güzel gezi olmuş;)
-
Videoların isimlerini neden ingilizce yazıyorsunuz ? ( fazla detay meraklısı oldum )
-
1000RR ile 500 km bayaa yorucu olmalı..___?
-
TanImsIz adlı üyeden alıntı
Videoların isimlerini neden ingilizce yazıyorsunuz ? ( fazla detay meraklısı oldum )
en başta ben de bunu yazacaktım...
youtube da bakıyorum... örn: 100 tane türkçe yazılı video varsa 5000 tane ingilizce var..
youtube da motosikletle ilgili video ararken türkçe yazarak arıyorum...
kendi ülkemdeki kullanıcılardan videoları izlemek istiyorum...
umduğumu bulamıyorum ve mecburen yabancı yazılanlara bakıyorum...
ingilizce bilmeyenlerin bakmalarını istemiyorlar herhalde...
-
ferhatkars adlı üyeden alıntı
en başta ben de bunu yazacaktım...
youtube da bakıyorum... örn: 100 tane türkçe yazılı video varsa 5000 tane ingilizce var..
youtube da motosikletle ilgili video ararken türkçe yazarak arıyorum...
kendi ülkemdeki kullanıcılardan videoları izlemek istiyorum...
umduğumu bulamıyorum ve mecburen yabancı yazılanlara bakıyorum...
ingilizce bilmeyenlerin bakmalarını istemiyorlar herhalde...
Türkçe isimli video sadece Türkler tarafından seyredilir. İngilizce isimlilerse dünyada (ingilizce konuşulmayan ülkelerde dahil)her arayan tarafından bulunabilir. Arkadaşın ingilizce isimli video eklemesinin sebebide videosunun sadece Türkler değil tüm diğer ülke vatandaşları tarafından da seyredilmesini istemesidir. Bu kadar basit
-
-
Kim demiş spor motorla uzun yol yapılmaz diye? Boru gibi de yapılır, he kazık yutmuş şekilde oturamazsın tabi orası ayrı. Tebrikler arkadaşlar tekeriniz düz bassın
-
ferhatkars adlı üyeden alıntı
ingilizce bilmeyen (az bilen
) kendi melmeketlileri hariç herkese yardımcı oluyorlar yani
bari etiketleri türkçe yapsalar
Tabiki etiketlerin Türkçe olması en azından Türkçe arayan insanların eklenen videoya ulaşabilmesini sağlar. Bu konuda size katılıyorum
-
4 teker gövdemi ,2 teker aklımı alır...
-
TanImsIz adlı üyeden alıntı
Entuer isimli arkadaş cevabını vermiş aslında, İngilizce başlıklı koyunca daha fazla insana ulaştığı için. Zaten forumlarda paylaşmamın sebebi de bu aslında...
-
Güzel gezi, yakıt değerleri çok güzel gerçekten.
Ek olarak kamerayı kaska ters şekilde takarsanız daha güzel bir görüntü elde ediliyor. Hem kadran, hem yol gözüküyor.
Yani bu şekilde değilde
KAMERA
00
00
00
----------------KASK
aşağıdaki gibi.
----------------KASK
00
00
00
00
KAMERA
-
evet, videodanda anladığımız gibi Ankara'da binlik bir ss ile gidilecek pek yer yok. Bütün yollar enduroya çıkar Ankara'da
-
enxdesign adlı üyeden alıntı
Güzel gezi, yakıt değerleri çok güzel gerçekten.
Ek olarak kamerayı kaska ters şekilde takarsanız daha güzel bir görüntü elde ediliyor. Hem kadran, hem yol gözüküyor.
Yani bu şekilde değilde
KAMERA
00
00
00
----------------KASK
aşağıdaki gibi.
----------------KASK
00
00
00
00
KAMERA
Aslında kamera açısını bu sefer tam ayarlayamamışım, yoksa hem yol hem de kadran gözükürdü.
İhtiyarbebe adlı üyeden alıntı
evet, videodanda anladığımız gibi Ankara'da binlik bir ss ile gidilecek pek yer yok. Bütün yollar enduroya çıkar Ankara'da
Kızılcahamam yakınlarında virajlı yollar var ama sıkılıyor insan tabii bir süre sonra.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)