kenan jokeylerde küçük olur genelde
kenan jokeylerde küçük olur genelde
Vah! R6 ile 2 kisi 285? Yani 1 motosiklet ustunde 2 kisimi yoksa 2 motosikletmi?EgeKnn adlı üyeden alıntı
1 motosiklet ustu 2 kisi demek istiyorsan gercekten ben bunun bir filmini gormek isterim.
HER TÜRK ASKER DOĞAR
1 motosikletle 2 kişi azcık modifiyelide 148 HP sadece
kıyaslama yaparken modifiyeye açık değilmiyiz??
üstelik R6 gibi bir makineden bu performansı almak çokta şaşırtıcı değil!!!
@EgeKnn
Arkadaşım ben racing motorları kısa boylular kullanamaz demedim ki. Benim boyum da uzun sayılmaz, hatta kısa sayılırım 168cm. Ancak benim Peril'e takılmamın nedeni, sadece boyundan değil. Boy olarak CBR125R bile yüksek gelirken (Profilo'dan dönerken dikkat ettim, iki ayağının da ucunda duruyordu), R6 gibi bir motora binebilmesi pek mümkün gözükmüyor. Ayrıca CBR125R'ı nasıl kullandığını ve motordaki hakimiyetini(?) gördüm. MotoGP hakkındaki yorumuna katılmıyorum. Valentino Rossi'nin boyu 180 küsür civarında... Ama racing motorların kısa boylulara uygun motorlar olduğunu düşünüyorum.Şu race kullanacak kişinin boyu konusunda atılıp tutulanlarla alakalı önce...
1 sene kadar önce de biri sahil yolunda Hayabusa ile 300 km/h yaptım demişti. Bu ona benzedi. Sonra adamın plakayı almıştık. Araştırdığımızda kel alaka bir araba çıkmıştı. Sonra herif özür dilemişti. Ufak at derim... 600cc makinaların en fazla kaç yapabildiğini biliyoruz. Ayrıca 271 km/h yapabildiğimiz değil yaptığımız bir hızdı. Sadece Eren'e 250+ göstermek içindi. Sen o zaman şimdi R6 1000RR'ı yer de dersin... Ayaklar yere bassın biraz hocam!!!Hız konusunda ben yine bir laf edecem boy kızacak 1000 rr ile 271 yapmışın dostum R6 ile 2 kişi 285 gördük
@saykoshey
Bak dostum sen bile inanamadın değil mi? Bizim sitede alçaktan uçanlar çooook... Neyse ki iş ispata gelince herkes kaçıyorVah! R6 ile 2 kisi 285? Yani 1 motosiklet ustunde 2 kisimi yoksa 2 motosikletmi? 1 motosiklet ustu 2 kisi demek istiyorsan gercekten ben bunun bir filmini gormek isterim.
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
Tabi tabiEgeKnn adlı üyeden alıntı
o kadar kolay. Zaten yeni R6 ya da bir modifiye yapmış yamaha aklın durur.
20.000 devir koymuşlar ama süs
17.000 devire maksimum tork alıyor ve 130hp olmasına karşın torkda artış yok
seninki şöförden modifiye kesin ben binsem ancak 250Km/h yapar ama sen kullanınca 2 kişi 285Km/h yapar kesin
ya tabi Egeknn üzerine gitmeyin yokuş aşağı giderek şöyle 10 dakika kasınca yapabilir (azıcık da arkadan rüzgar)
DBTYSG
yahu R6 nın maxımum hızı konusunda neyin ispatını sana yapmak zorundayımki R6 280-285 yapamazmı? ve makinenin modifiyeli olduğunu vede 148 HP olduğunu söylüyorum aynı makineden bahsedecek olursam evet senin 1000 RR ı yer
ben race kullanacak kişinin boyunun kısa olmasının mahsuru yok dedim peril in boyu kaç bilmem nasıl kullandığınıda görmedim seni görmediğim gibi o yüzden yorum yok...
@EgeKnn
saykoshey, adam 123hp makinayı modifiye etmiş ve sadece !!! 148hp elde etmiş. Buna da azıcık modifiye diyor. Sen bu işleri biliyorsun. Yaklaşık 30hp sence kolay mı elde ediliyor? Bence fısssssssssssssss... Arkadaşlar artık atmayın yawwwww....1 motosikletle 2 kişi azcık modifiyelide 148 HP sadece kıyaslama yaparken modifiyeye açık değilmiyiz?? üstelik R6 gibi bir makineden bu performansı almak çokta şaşırtıcı değil!!!
shuurman guzel bi ablaymıs be,onu da davet etsenize yazısalım.
bahsettiğim motor 2002 model 2006 değil 2006 nın 20.000 deviri söylediğimle alakasız
benim bahsettiğim makine c klasmanında yarışlara giren tamamiyle pist için hazırlanmış bir R6 idi azcık sakin olun bakiim 285 çok ta zor değil bu makine için
bugün için teşekkürler yazılarınızı okudum verdiginiz bilgiler için teşekkürler
güzel bir cumartesi oldu
@EgeKnn
Yer ama ancak egsoz gazımı yer148 HP olduğunu söylüyorum aynı makineden bahsedecek olursam evet senin 1000 RR ı yer
Kıvırmaca başladı şimdiden, hadi hayırlısı...benim bahsettiğim makine c klasmanında yarışlara giren tamamiyle pist için hazırlanmış bir R6 idi azcık sakin olun bakiim 285 çok ta zor değil bu makine için
http://www.hemenpaylas.com/download/...2005-.wmv.html
Ben bu sitedeki en acemi ve en az gazlayan olarak nacizane 296Km/h gördüm 2005 1000RR ile. gerisini bilmem. yaptım diyen videosunu koysun
DBTYSG
@EgeKnn
Kardeşim bu alet yarış motoru ve arka selesi yok. Tabure mi koydunuz arkaya? Yoksa arkadakini sırtına mı aldın? İspat istiyoruz da balon ispat demedik !!!boy sevgili dostum seni her konuda böyle heyecanlı görüyorum tamam 1000 rr ın var saygı duyuyorum allah daha iyilerini nasip etsin seni pistlerimizde de görmek isteriz ama madem ispat sallama alın bakalım bu arkadaşımız sitemize de üyedir ayrıca ispat .......
sen hakketten bişi bilmiyon ya cadde de bu haliylemi geziyoruz motorla bu yarış grenajlı hali tabure ne alaka neyse bu konu yine el değiştirdi saygılar
@EgeKnn
Sen git de Kenan veya Sinan Sofuoğlu'na sor bakalım, piste girdiği motorlara caddede biniyorlar mı? Neyse abicim konu ortada. Tartışmaya gerek yok. İsteyen atıp tutar, isteyen inanır, isteyen inanmaz. Konuyu uzatmaya gerek yok.sen hakketten bişi bilmiyon ya cadde de bu haliylemi geziyoruz motorla bu yarış grenajlı hali tabure ne alaka neyse bu konu yine el değiştirdi saygılar
Abicim bu adamın adı MEHMET ama ucun memet değil MOTORCU MEHMET.
Adamı keklemeye kalkmayın işi biliyor işte.
Saygı duyun
DBTYSG
@muRRat:Katılıyorum sonuna kadar....İlk önce tecrübe, ondan sonra çene....Adamı keklemeye kalkmayın işi biliyor işte.
Saygı duyun
Ayrıca konu bu değilken, bir moderatörün; "konuyu toplamak" yerine, "boş konuşmalarla" bu kadar dağıtmasına inanamıyorum....Bu mudur moderatörlük....Çok boş konuşulmuş çooook....
Saykoshey'in başlığını *ok etmişsinizz..
Ayrıca saykoshey e hiç bir şey demiyorum...Konu hoş olmasına rağmen değerlere daha dikkat etmesi gerekli...Yinede sağol....
Hadi artık biraz doğru düzgün yazın da millet kanmasın...
Amaaaaaaan, uf. Sıkdınız siz artık. Arkadas bugun futbol gunu, mac seyretceginize burda koca kadinlar gibi dır dır ediyorsunuz. Hemde benim konumun icinde.
Boyle olacagini bilseydim hic yuklemezdim su filmi buraya.
HER TÜRK ASKER DOĞAR
@saykoshey
Arkadaşım yazmış olduklarını zevkle okuyoruz. Ancak 300 km/h yaptık deyip de videoda zorla 280 km/h yapınca tartışma çıktı. Tartışmak anlamsız, bu makineler zaten bu hızları yapmak için üretiliyor. O yüzden ispata gerek yok. Yapabilen yapar, yapamayanlar da videodan izler...Boyle olacagini bilseydim hic yuklemezdim su filmi buraya.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)