Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Küçük bir turlama :)

REKLAM ALANI

Küçük bir turlama videyom daha Bu sefer müzikleri telifsiz seçtim mobilde de izlenebilir

Desteklemek isterseniz ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz :D

https://www.youtube.com/watch?v=NeF3EWjFkbY
    caneroz ve Meto_ bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    extrem_015 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    EŞŞİZ TR'DE TEK CBR600F PC35 4 CİĞERLİ EŞEK ARISI
    Ah ahh https://www.youtube.com/watch?v=NeF3EWjFkbY

Bak tıklayınca hemen açılıyor video ne güzel icat değil mi ? Sizede tavsiye ederim.
    SolidRider, cenkito ve Meto_ bunu beğendiler.

Motosikleti
    Tvs Apache
    Hocam kamera'nın marka modelini bilgi vermeniz mümkün mü ?

Meto_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Şu an yok :)
    Ben de tam kamerayı soracaktım

ERROR88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750 integra 2024 forza 250
    tekrar duzenleyıp mesajı yazarsan lınk halınde oluyor
    www.erkakurye.com

extrem_015 Hocam saolasın valla ben fark etmemişim böyle bir durumu :( Hemen çıkmam gerekiyordu yapıştırdım linki çıktım hemen teiekkür ederim linki düzelttiğiniz için teşekkür ederim

Kamera SJ1000 kalitesi gördüğünüz gibi tek batarya ile 1 saat gidiyor şarjı 1080p de kayot yaparsanız. Onun dışında sorunuz varsa yanıtlamak isterim

suato21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1200GS/ZX10R
    Sonunda aldıracaksınız bana bi Cbr 250 yapmayın be kardeşim..)Paylaşım içinde teşekkürler,kamera iyiymiş gerçekten..

Alıntı suato21 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sonunda aldıracaksınız bana bi Cbr 250 yapmayın be kardeşim..)Paylaşım içinde teşekkürler,kamera iyiymiş gerçekten..
    Bence al hocam bana kalırsa ideal bir motor hızlanması son hızı yakıtı uygun seviyelerde

suato21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1200GS/ZX10R
    Alıntı Kaanmertceli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bence al hocam bana kalırsa ideal bir motor hızlanması son hızı yakıtı uygun seviyelerde
    İnşallah Allah kısmet ederse alacağım,uzun yolda kullanacağımdan kafamda bazı soru işaretleri var.Yakıtı,çekişi eyvallah da uzun yolda konforu nasıl acaba.? Daha önce uzun yola çıktın mı ? Görüşlerini benimle paylaşırsan sevinirim..Elimde şuan Ninja var ama sevemedim gitti..İnazuma,Cbr 250R arasında kalmış durumdayım...Cbr'yi daha çok beğeniyorum,SS sevmem ama oturuş pozisyonu rahat diyolar..?

agrasiwe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha mt09
    videolarınızın başlığına hangi motoru kullandığınızı ve hangi marka kamera ile kayıt yaptığınızıda dipnot olarak eklerseniz, cbr250r aramalarında videonuz başkalarına örnek teşkil edecektir yada kamera modeli ile ilgili örnek arayanlara... lütfen dikkat edelim buna.

Alıntı agrasiwe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    videolarınızın başlığına hangi motoru kullandığınızı ve hangi marka kamera ile kayıt yaptığınızıda dipnot olarak eklerseniz, cbr250r aramalarında videonuz başkalarına örnek teşkil edecektir yada kamera modeli ile ilgili örnek arayanlara... lütfen dikkat edelim buna.
    Teşekkürler hocam hemen gerekli etiketleri yaptım

Zaten çok profesyonel bir amacım yok ki öyle bir durumda yok :D Amaç dediğim gibi daha sonra yaptıklarımı izlemek hemde motoru almak isteyenler varsa kendilerini motorun üstlerinde hissetsinler :D Motor hakkında fikirleri olsun (:

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)