Yeni Kasa BMW R1200GS ve Alpler
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Motorun sahibi sizmisiniz? Çok sevdiğim bir renk. Ve sürüş gayet profesyonel. Böyle videolar gerekli, insan dinleniyor izlerken. Yolunuz açık ve keyfiniz bol olsun.
-
cousinecruis adlı üyeden alıntı
Motorun sahibi sizmisiniz? Çok sevdiğim bir renk. Ve sürüş gayet profesyonel. Böyle videolar gerekli, insan dinleniyor izlerken. Yolunuz açık ve keyfiniz bol olsun.
Teşekkürler. Motoru İtalya'dan kiralamıştım, Honda 1000RR kullanıyorum ben. Ama yeni kasa R1200GS den çok keyif aldım diyebilirim...
-
Ekipmanları aynı yerden mi kiraladınız yoksa Türkiye'den mi götürdünüz acaba?
-
Turunuz ne kadar sürdü ve motosiklet kirası ne kadar tuttu acaba? Bir de ne gerekiyor orada motor kiralamak için acaba?
-
-
RODWIN250R adlı üyeden alıntı
Ekipmanları aynı yerden mi kiraladınız yoksa Türkiye'den mi götürdünüz acaba?
Kendimiz götürdük ekipmanları.
bikerboi adlı üyeden alıntı
Turunuz ne kadar sürdü ve motosiklet kirası ne kadar tuttu acaba? Bir de ne gerekiyor orada motor kiralamak için acaba?
Tur 6 gün sürdü, kirası 700 EURO idi. Daha fazla detay için Reşit Beyin verdiği linkde ki gezi raporunu okuyabilirsiniz.
http://www.motosiklet.net/forum/etki...un-1600km.html
-
Güzel paylaşımdı gezi.Videolar da gayet keyifli ve fikir verici.ilham almış gibi hissettim kendimi ;)
-
Çok güzeldi. Özellikle dar virajlı inişe bayıldım.
-
ya bu alpler motor sürmek için yaratılmış herhalde. Tekerinize sağlık
-
Teşekkürler arkadaşlar, videolar önemli bir etken. Hem gidecekler için fikir veriyor, hem de insanları gitmek için ikna ediyor. Ben gitmeden önce çok video izlemiştim, çok yararını gördüm.
-
Bu gezinin 2 kişi ile toplam maliyeti ne oldu size aşağı yukarı ? Arabayı satıp gidicem valla en sonunda.
-
Mechanix adlı üyeden alıntı
Bu gezinin 2 kişi ile toplam maliyeti ne oldu size aşağı yukarı ? Arabayı satıp gidicem valla en sonunda.
5-6 bin TL arası her şey dahil, ama euro kuru arttı tabii şimdi daha pahalı olur...
-
insan! örnek olsun diye 1 tane çukur açar. ayıp büyük şehire...
oranın büyük şehir belediye başkanı işini hiç bilmiyooo!
-
Güzel yerler, güzel yolculuk ve güzel bir video çekimi.
Motor özlemimi gidermek için açıp seyrediyorum. O anda kullanan sanki de ben oluyorum.
Paylaşım için teşekkürler.
.
-
Motoru geri vermek çok zor gelmiş olmalı Çok güzel gezi olmuş izlemesi bile bu kadar keyifli iken siz o motosikletin üstünde herhalde mutluluk çığlıkları atmışsınızdır
-
zakirhasan adlı üyeden alıntı
Motoru geri vermek çok zor gelmiş olmalı
Çok güzel gezi olmuş izlemesi bile bu kadar keyifli iken siz o motosikletin üstünde herhalde mutluluk çığlıkları atmışsınızdır
Evet motoru vermek çok zor oldu sahiden, bu sene tekrar gideceğim inşallah, yeni geçitler ve yeni yollar bizi bekler
-
bu gece bu konuyu gördükten sonra uyuyanların rüyalarını tahmin edebiliyorum
birde bizimkiler olsa hemen duble yol ve tünel yapardı
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)