Honda Güvenli Sürüş Eğitimi 3
Reklamlar
-
Selam arkadaşlar, geçen hafta Honda GS3 eğitimi aldık. Çok yararlı oldu bence, eğitim Honda CBF1000 model motosikletler ile veriliyor, gitmek isteyen veya düşünen arkadaşlar için videoları paylaşıyorum.
http://www.youtube.com/watch?v=bfwHgpoc790
http://www.youtube.com/watch?v=OP5LeklOivM
http://www.youtube.com/watch?v=vyCNnhRZFok
Reklamlar
-
Çok iyi yapmışsınız,
Müsait bi zamanda GS4 eğitimini de mutlaka alın,
GS4 sayesinde virajda yapacaginiz panik frenler çok daha güvenli olacak.
-
SinanAksu adlı üyeden alıntı
Çok iyi yapmışsınız,
Müsait bi zamanda GS4 eğitimini de mutlaka alın,
GS4 sayesinde virajda yapacaginiz panik frenler çok daha güvenli olacak.
Evet GS4'de istiyoruz, GS4'e her isteyen katılamıyor maalesef. Hocalar seçiyor kimlerin katılacağını, umarım onu da alabiliriz.
-
SilentScream adlı üyeden alıntı
Evet GS4'de istiyoruz, GS4'e her isteyen katılamıyor maalesef. Hocalar seçiyor kimlerin katılacağını, umarım onu da alabiliriz.
Eskiden GS4'e katılabilmeniz için, GS3'e girmiş olmaniz yeterli oluyordu.
Demekki sistemi değiştirmişler.
Hayirlisi olsun.
-
Geçtiğimiz günlerde arkadaşlarla Murat Denizhan'dan GS-2 eğitimi aldık.
Videodaki parkurun slalomların hemen hemen aynısını çalıştık.
Artı olarak panik fren, sekiz vs çalıştık.
Bizim aldığımız GS-2 eğitimi mi fazla, yoksa sizin aldığınız GS-3 eğitimi mi az anlayamadım
Tabi sadece eklenen videoyu baz alarak söylüyorum bunları
-
MotorKafa adlı üyeden alıntı
Bizim aldığımız GS-2 eğitimi mi fazla, yoksa sizin aldığınız GS-3 eğitimi mi az anlayamadım
Sizin aldığınız eğitim fazla Sercan,
Murat hoca size torpil yapmış
-
MotorKafa adlı üyeden alıntı
Videolar tabii ki bütün eğitimi yansıtmıyor Panik fren, sekiz, kontra ayrıca başka parkurlar da çalışıldı. Tabii bunun dışında GS2 de CBF150 kullanılıyor, CBF1000 ile daha zor tabii ki
-
ben de 18-19 ocak haftasonu gs3 egitimnde idim. son videoyu izledim ama parkurda benim yapmadıgım kucuk farklılıklar gordum... herhalde ayrı bi grupta idik degil mi hocam?
-
şu eğitimleri biraz daha uygun yapsalar çok güzel olacak. Gerçi bu fiyatlarda bile dolu
-
Eagle7 adlı üyeden alıntı
şu eğitimleri biraz daha uygun yapsalar çok güzel olacak. Gerçi bu fiyatlarda bile dolu
ben 2 gun boyunca taksimden alındım ve talsime bırakıldım servisle.
2 oglen yemegi yedim.
2 gun boyunca sabah 9 dan aksam 5e cbf1000 kullandım
toplam 60 km yol yaptım ve zannedersem 1/3 kadar depo benzin yaktım..... bunlar maddiyatla olculebilenler.
benim icin parkurlar hazırlandı ve yanlıs gorulen surus davranıslarım duzeltilmeye calısıldı... buda maddiyat ile olculemeyen tarafı.
daha uygun olsa tadından yenmez ancak bu hali ile de ulasılamaz olduguna inanmıyorum.
saygılar
-
orhanay06 adlı üyeden alıntı
ben 2 gun boyunca taksimden alındım ve talsime bırakıldım servisle.
2 oglen yemegi yedim.
2 gun boyunca sabah 9 dan aksam 5e cbf1000 kullandım
toplam 60 km yol yaptım ve zannedersem 1/3 kadar depo benzin yaktım..... bunlar maddiyatla olculebilenler.
benim icin parkurlar hazırlandı ve yanlıs gorulen surus davranıslarım duzeltilmeye calısıldı... buda maddiyat ile olculemeyen tarafı.
daha uygun olsa tadından yenmez ancak bu hali ile de ulasılamaz olduguna inanmıyorum.
saygılar
dediğim gibi biraz daha. zaten fiyatları fahiş rakamlar değil sadece daha uygun olsa. Saydıkların tabi ki ekstradan maliyet ve honda da kar amacı güden bir şirket olduğundan karsız iş yapmayacaktır ama gönül istiyor usta az daha ucuz olsa
-
orhanay06 adlı üyeden alıntı
ben de 18-19 ocak haftasonu gs3 egitimnde idim. son videoyu izledim ama parkurda benim yapmadıgım kucuk farklılıklar gordum... herhalde ayrı bi grupta idik degil mi hocam?
Ben 22-23 Ocak tarihlerinde katıldım, sizinle ayrı grupdayız. Bence bu eğitim kesinlikle alınmalı, tecrübesi daha az olanlar GS2 ile başlasınlar ama, daha yararlı olur. Ayrıca Honda fabrikasını gezme şansımız da oldu, otomobiller nasıl üretiliyor onu da görmüş olduk.
-
GS1-2-3-4 hepsini almış biri olarak bu eğitimler BİN TL olmalı en az. Hakkı budur yetkililer okuyorsa. Canına malına değer veren bu eğitimleri alır.
GS4 senede 1 kez açılıyor takip eden katılır 1 gün sürüyor GS3 alınmış olunmalı.
-
peki sizce direk 1'den mi başlamalı yoksa 2'den mi ?
-
krd adlı üyeden alıntı
GS1-2-3-4 hepsini almış biri olarak bu eğitimler BİN TL olmalı en az. Hakkı budur yetkililer okuyorsa. Canına malına değer veren bu eğitimleri alır.
GS4 senede 1 kez açılıyor takip eden katılır 1 gün sürüyor GS3 alınmış olunmalı.
Yani her seviyenin ücreti 1000 TL den,
4 seviye ücreti 4000 TL mi olmali diyorsunuz?
Doğrumu anladim?
-
SinanAksu adlı üyeden alıntı
Yani her seviyenin ücreti 1000 TL den,
4 seviye ücreti 4000 TL mi olmali diyorsunuz?
Doğrumu anladim?
Evet. Şu an maliyetine veya altına veriliyor eğitimler. Eğitim sayesinde bırak adamın ayağına platin takılmasından kurtulmasını, bir grenaj parasına 2 seviye eğitim veriliyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:32 ----------
GS4 eğitiminde GİDON TOKATLAMASI durumunda yapılacak refleks eğitimi kazandırılıyor. Adamların CBF1000 makinesini kaç kere çakıllara fırlattım altımdan asfalta vurdum eğimli borunun üstünde öğretecekler diye bana içim acıdı motora.
E-5 kozyatağı carrefur karşısında yol birleşiminde tırtıllı bir alan vardır uzunca. Orada gazı açtığımda gidon tokatlamaya başladı depoyu ve GS4 te kazandığım refleks sayesinde kurtardım motoru (ve canımı belki??). O yüzden benim gözümde değeri en az bin tl dir her seviyenin.
-
Eğer canımızla kıyaslayacaksak bence en az 10.000 TL. Yok mantıklı düşüneceksek mesela GS2 nin 1.000 TL gibi bir rakam olması söz konusu olamaz. Eğitimin kalitesini tartışmıyoruz ama herşeyin bir ederi var. Sizin adınıza sevindim, gayet faydalı olmuş çünkü.
-
Syanur adlı üyeden alıntı
Eğer canımızla kıyaslayacaksak bence en az 10.000 TL. Yok mantıklı düşüneceksek mesela GS2 nin 1.000 TL gibi bir rakam olması söz konusu olamaz. Eğitimin kalitesini tartışmıyoruz ama herşeyin bir ederi var. Sizin adınıza sevindim, gayet faydalı olmuş çünkü.
Benim anlamadigim konu,
Arkadaş 1000 TL'i neye göre belirledi
-
Bu eğitimlerin fiyatı ne kadar gs1 ile başlamak istiyorum ne kadar öderim?
-
Evet biri su kurlarin gercek rakamlarini yazabilirmi lutfen
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)