Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Honda Güvenli Sürüş Eğitimi 3

REKLAM ALANI
    Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Arkadaşlar fiyatları ben de bilmiyorum, emin olun GS3 - 4 alan adam da 1in 2nin fiyatını bilmiyordur. Honda sitede yayınlıyordu diye biliyorum. Olmadı "Honda g.s. eğitimi" diye aratın, 1 telefonda tüm detayları öğrenebilirsiniz

@sinancım ben de benzer bişey kastettim Yani hayatımıza eş değer bir fiyat belirleyeceksek paha biçemeyiz. Peki fiyatı neye göre belirleyeceğiz değil mi ?

Ki bence arkadaşın söylediği gibi Honda bu işi maliyetine yapıyorsa güzel çünkü olması gereken bence bu. Sebep; ülkedeki motor ve eğitim seviyesi, önceliği belli. Ha fiyatı yüksek tutsalar da o kontenjanı yine doldururlar. Ama Honda TR zaten sadece araba kısmı sayesinde motor kısmını komple kurtarabilecek kadar büyük bir firma. Bu açıdan bakınca eğitim ile ~6ay da bir 1-2 TL kar etmenin peşinde olmasın bir zahmet. Eğitmenler maaşını o eğitimlerden kazanmıyor, Honda dan alıyor. Honda bu şekilde hayırlı bir iş yapıyor yani kısacası

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Eagle7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT
    Güvenli Sürüş 1..................................- 425.00 TL
    Güvenli Sürüş 2 Hazırlık..................- 210.00 TL
    Güvenli Sürüş 2..................................- 425.00 TL
    Güvenli Sürüş 3 Hazırlık..................- 210.00 TL
    Güvenli Sürüş 3.................................- 450.00 TL
    Güvenli Sürüş 4.................................- 300.00 TL
    Yolculu Sürüş ...................................- 300.00 TL

şu an için güncel fiyatlar bunlar

SilentScream - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Yamaha MT-09 Tracer
    http://www.hondamotosiklet.com/adresinden fiyat ve eğitim içeriği ile ilgili bilgi alabilirsiniz. GS1 eğitimi hiç motosiklet kullanmamış kişiler için olan bir eğitim, eğer motosikletiniz var ise GS2'den başlayabilirsiniz. GS3 ise büyük hacimli motosiklet kullanan ve motosikletine hakimiyeti geliştirmek isteyenler için olan bir eğitim. GS3'ün fiyatı 450 TL bu arada, sonuna kadar hakediyor bu parayı.

D e m i r - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hazırlıkta nedir arkadaşlar.

Motosikleti
    Yamaha MT-09 TRACER
    Burak selam, süper olmuş, önceden bi haber etse idin bende katılabilirmişim. Tarihler uygunmuş benim içinde. Neyse artık başka bir tarih için bakacağım bende.

Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Fiyatlara ne la öyle !)

Motosikleti
    2015 Yamaha MT-09 Tracer
    Alıntı ER6iNbay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Burak selam, süper olmuş, önceden bi haber etse idin bende katılabilirmişim. Tarihler uygunmuş benim içinde. Neyse artık başka bir tarih için bakacağım bende.
    Ani bir karar oldu Ergin, son anda katıldım bende zaten...

aklıma 2 soru takıldı:

1.Güvenli sürüş eğitiminden sonra bir belge veriyorlar mı? Veriyorlarsa Motosiklet ile ilgili bir işe girerken işimize yarar mı?
    2.Honda güvenli sürüş eğitimi herkese mi açık yoksa sadece Honda sahiplerine mi?

Sabır edip mantık dışı soruma cevap verirseniz sevirim

Sokollu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    1 sene öncesinin konusu hortlatıldı madem, ben de devam edeyim ;

15bin motosiklet deneyimi olan biri direk GS3'ten başlayabilir mi ? 125ace veya CBF kullanmayı hiç beceremiyorum çünkü. Ya da kendi motorumla istediğim kura katılabilir miyim ?

2. sorumun cevabına ulaştım.Ama hala 1. sorumun cevabını merak etmiyor değilim.

mucoist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250R
    Alıntı ELque adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aklıma 2 soru takıldı:

1.Güvenli sürüş eğitiminden sonra bir belge veriyorlar mı? Veriyorlarsa Motosiklet ile ilgili bir işe girerken işimize yarar mı?
    2.Honda güvenli sürüş eğitimi herkese mi açık yoksa sadece Honda sahiplerine mi?

Sabır edip mantık dışı soruma cevap verirseniz sevirim
    Eğitimi tamamladığınıza dair bir sertifika veriyorlar. Motosikletle ilgili bir işe girerken yarar mı bilemem. Burada açılmış konulara baktığımda, motosikletle ilgili bir işe girerken aranılan nitelikler arasında iyi motosikletçi olmak gibi seçenek hatırlamıyorum. Kapitalist düzen en ucuza çalıştıracağı elemanı arar. Sertifikalı falan işlerine gelmez.

Honda sahibi olmanız gerekmez.

Alıntı Sokollu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1 sene öncesinin konusu hortlatıldı madem, ben de devam edeyim ;

15bin motosiklet deneyimi olan biri direk GS3'ten başlayabilir mi ? 125ace veya CBF kullanmayı hiç beceremiyorum çünkü. Ya da kendi motorumla istediğim kura katılabilir miyim ?
    GS3'e katılmak için GS2 eğitimini almak şart. GS2 almak için en az 500km motosiklet kullanmak yeterli.
    Sokollu bunu beğendi.

Motosikleti
    KTM Duke 200 ABS '14
    GS3'e katılmak için GS2 eğitimini almak şart. GS2 almak için en az 500km motosiklet kullanmak yeterli.
    Ben GS2'ye sıfır tecrübeyle katıldım yani sadece ehliyeti alıcak kadar biliyordum pratik olarak. Teorik olarak iyiydim ama. Sıkıntı yaşamadım hatta övünmek için söylemiyorum günlük hayatta 600cc üstü motoru olup yıllardır kullananlar da vardı bazılarından daha başarılıydım parkurlarda. Belli bir tecrübeden sonra gitmek daha iyi olur yanlışları görebilmek için tabi ki ama şart değil bence.

Berkay* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Superlight / 48
    Zamaninda 1.000 tl diyenler olmus ben ogrenci halimle motor ekipman parami daha cikaramazken egitime nasil 1000 tl vereyim.
    Sirf gs 1e de para vermemek icin motosikleti alip 2.000 3.000 km kullandiktan sonra gs 2ye gitmeyi dusunuyorum.

Motosikleti
    Mondial Drift
    bu eğitimler nerede oluyor ve katılmak için ehliyetten başka birşey istiyorlarmı ocak sonunda alıcam inşallah para biriktirip gitmek istiyorum bende

2move - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı krd adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    GS1-2-3-4 hepsini almış biri olarak bu eğitimler BİN TL olmalı en az. Hakkı budur yetkililer okuyorsa. Canına malına değer veren bu eğitimleri alır.

GS4 senede 1 kez açılıyor takip eden katılır 1 gün sürüyor GS3 alınmış olunmalı.
    1000 mi olmalıymış? Bence 10 lira olmali ki herkez alabilsin bu egitimleri. Herkezin cani degerli, sadece sizin degil. Mantığa bak allahım sana geliyorum... ben mesela GS2 yi aldim ama maddi durumdan 3 u alamiyorum ve benim gibi kac kisi var egitim alamayan. Birde yetkililer duysun demissiniz.. harbiden şu yazdigimi okusun yetkililer.

94CanRR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cbr 250r
    yanıp sönen sarı ışık nedir acaba ? abs kapalı işareti falan mı ?

ahmetkorkmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    V-Strom
    Bazı dertlerim var ama rahata çıkınca ilk iş bu eğitimleri alacağım.

GS2
    GS3 hazırlık
    GS3
    GS4

Toplam da yaklaşık 1500 TL bedava sayılır.

Not: İstanbul da eğitim alanına yakın ucuz motel v.s. bilen var mı? Oralarda hiç akraba filan yok
    İki şey sonsuzdur insanoğlunun aptallığı ve evren. Albert EINSTEIN

Machair - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda VFR 800X 2018
    Walla arkadaşlar kusura bakmayın ama bazen adamı kızdırıyorsunuz. Evet burası forum, burada bilgi, tecrübe, sevinç, hüzün paylaşılacak, evet hepinizi en baştan kabullenerek seviyorum ama bazen mesaj atarken biraz ön araştırma yapın ya da boşa sallamayın. Cevaplar verilmiş ama tekrar veriyorum.

http://safetyturkiye.com/

Link burada. Zaten ana sayfada kur belirleme sihirbazı gibi bir şey var. Her kurun açıklaması, ön şartları, kuralları var. Güncel fiyatlar burada yazıyor. Her ayın 15'inde saat 12:00 de sistem açılır ve bir sonraki ayın kur programı ortaya çıkar. Bu esnada 1-2 saat hakkınız var. Yoksa haftasonu kursları dolar sende öbür ayı beklersin. Çalışanlar için ve İstanbul dışından katılanlar için çok zordur katılabilmek bu yüzden.

Fiyatlara gelince. Yapmayın etmeyin. Yazıktır. Hele İstanbullular. Ortaköy'e inince otoparka verdiğin paranın az fazlasına eğitim neredeyse. Adamlar sabah Taksim'den servis kaldırıyor, Bostancı'dan geçerek Tuzla'ya götürüyor. Varınca sabah kahvaltısı, sınırsız sıcak soğuk içecek, fabrika personeli ile beraber öğle yemeği, akşam aynı servis. Galiba 15 CBF 150 ve 15 CBF 1000 motor, amortisman ve yakıtları. Kask, dizlik, dirseklik, eldiven. Bence gayet ucuz. Alınan sertifika bir işe yarar mı bilmem. CV'ne eklersin istersen resmi belge sonuçta. İşte böyle bir şey;

Son sözüm: Eğitim şart!
    ahmetkorkmaz ve bikerboi bunu beğendiler.
    CRF 250L 11000 Km, GW 250 12000 Km, XT 660Z 39000 Km, VFR 800X 6000 km

cbr1100 xx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ HAYABUSA 2021 BLACK EDİTİON
    Eğitim olmadan olmaz kolay gelsin arkadaşlar ....

Motosikleti
    2015 Yamaha MT-09 Tracer
    Alıntı 94CanRR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yanıp sönen sarı ışık nedir acaba ? abs kapalı işareti falan mı ?
    Evet ABS kapalıydı eğitimde...

Alıntı fullpusat1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu eğitimler nerede oluyor ve katılmak için ehliyetten başka birşey istiyorlarmı ocak sonunda alıcam inşallah para biriktirip gitmek istiyorum bende
    İstanbul Anadolu yakasında Honda Fabrikası içerisinde ki eğitim pistinde oluyor. Ulaşım ve yemek sağlıyorlar...

Bunlar dışında daha fazla bilgi için blog sayfama bakabilirsiniz : https://vetekerdoner.wordpress.com/2...surus-egitimi/

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)