burdaki araba sürücüleri türkiyeden bin kat daha beter..
Reklamlar
-
http://www.youtube.com/watch?v=psKYopSnzcI
adam kaç tane kaza atlattı, o nasıl yola atlamaktır arkadaş? videoyu izleyin hak vericeksiniz.. motoru kullanan kişi gözlemlediğim kadarıyla kurallara pek uymuyor ama bu trafiğede alışmış bilerek sonuna kadar gidiyor son anda duruyor heyecan yaptırıyor bize burda
Reklamlar
-
Rusya mal sürücüleri ile ünlü gereksiz hareketler bunlar
-
çirkin kadır yoktur AZ VOTKA vardır.
-
motoru süren arkadaşta sürücülerle eşit zekada
-
Aslında ben Türkiyeden daha beter olduklarını düşünmüyorum.
Adam yola yavaş atlıyor en azından
Birde haksız olup, haklıymış gibi davranmıyor, videodaki hiçbir otomobil sürücüsü.
Bizim burda, haksız olan vatandaş, bir de seni takip edip daha beter sıkıştırıyor, yetmiyor küfür ediyor, yetmiyor inip kavga çıkarıyor.
Hepsini geçtim, haklı oldğun halde, arkanda ne polis, ne sigorta şirketi, ne de kanun var.
-
sanki bilerek böle sürerseniz böle şeyler yaşarsınız diye çekilmiş bir video gibi
-
sagdan gazlamaya devam ederse fazla yasamaz salak herıf bıde el yapıyor kavsakta yavaslamıyor hep hata
-
haydut'un ta kendisi,
sağa sola el hareketi yapıp duruyor.
bi gün bunu göstermesinler.
-
-
adam sağdan solluyor araçlara makas atıyor boş yolda slolom yapıyor dengesiz gaz açıyor sonrada orası turkiyeden beter he .yok kardeşim adam kazaya davetiye çıkartıyor
-
Atlatti dediginiz tum olasi kazalara kendi sebep oluyormus zaten. Otomobil suruculerinde bi problem gormedim. Hatta haksiz yere yaptigi o el kol hareketlerine karsilik gormemis.
Bu kafayla cok da yasamaz.
-
Yollar ne guzel masallah. Bir tane bile yama, çukur yok. Lata mi denir nedir o engellerden yok.
-
iş çıkışi e-5 çık bakalım . eve vardığında kendini yeniden doğmuş gibi hissedeceksin.
-
videodaki motorcuya kötü kullanıyor diyenleri yeminle yolda merak ediyorum, bence adam her motorcunun yaptığı gibi kullanıyor, ayrıca adamın önüne çıkan tüm araçlar adamın kullanımı ile alakasızlar, videoyu birdaha izleyin, altındaki motor adamın, araçların neresinden geçicek, durmuş trafikte sağdan soldan gidecek tabi, hızlıda gitmiyor zaten, ne diye motor kullanıyoruz sağdan soldan gitmeyeceksek, abartmayın.
-
hyosungmu o yaw
-
Ufuk ARSLAN adlı üyeden alıntı
hyosungmu o yaw
hyoda 4 silindir yoksa değil gibi geldi
-
Buda güzeldir bol bol gülünür yani
-
[Turan] adlı üyeden alıntı
harbi çok güldüm bu videoya yaa :D adam otostop yapıyor herif duruyo binmiyo yaa :D adamda binsene lada da bir arabadır diyo :D allahım yarıldım ya
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)