Ben bajaj ve heronun çinden gelen hondalardan kat kat daha kaliteli olduguna inanıyorum. 125-150 cc lerde cbf den,cb den,ace den hp ve tork olarak çok çok üstünler. Ayrıca bunlara kıyasla daha az yakıyolar. Ben karizma zmr düşünüyorumB-)
Ben bajaj ve heronun çinden gelen hondalardan kat kat daha kaliteli olduguna inanıyorum. 125-150 cc lerde cbf den,cb den,ace den hp ve tork olarak çok çok üstünler. Ayrıca bunlara kıyasla daha az yakıyolar. Ben karizma zmr düşünüyorumB-)
geçenlerde benim Apacheyi servise götürdüm orda İnazumadan bahsedince servis sahibi bu motordan bahsetti öyle inceleme-ilgilenme şansım oldu... öncelikle katalog çok kalitesiz onu görünce şüphe ile yaklaştım birde Hintli oluşu tabi... ama TVS Apache için de aynı endişeyi taşıyordum... şimdi memnunum... servis elemanı motoru incelediklerini çok beğendiklerini söyledi KTM 'ye de motor üretiyorlarmış, 7 bin lira civarında olacakmış ama bana mantıklı gelmedi 8 bini geçer diye tahmin ediyorum... 2012 aralıkta 4bin 250 ye TVS satan adam sadece karenaj değiştirip ufak 1-2 değişikle 5 binin üzerine çıktı kur farkı olmamasına rağmen yaptılar bunu...2014 TVS-YBR-CBF yaklaşık 6 bin-6500 civarı olur hatta geçer bile... bu yüzden 3 buji, enjeksiyonlu ve su soğutmalı 200 cc bir motorun 7 bine gelmesi biraz garip olur ( belki piyasaya girmek ve tutunmak için )geçen sene bu zamanlar Megelli için de benzer şeyler söyleniyordu ama fos çıktı makine... inşallah öyle olmaz ne kadar çok makine o kadar rekabet, kalite ve uygun fiyat getirir... TVS olmasa Honda, Yamaha bize bu motorları 5000-6000 civarına satar mı?
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:26 ----------
napıyor bu manyak
kütük gibi cbf150 ye 5000TL ye şaşırmıyorsunuzda buna istenen 7000TL yemi şaşırıyorsunuz.tamam etmez ama mantıken karşılaştırın...ayrıca cbf'de hak etmiyor o parayı...
eskiden bajaj chetaklar vardı,çok sağlam vede ağırlardı.şimdi yeni çıkan modeller fena gözükmüyor.hero veya bajajı(discovery) tercih edebilirim lakin duyduğuma göre kanuniciler getiriyorlarmış bajajı.gözüm korktu,hysongu mahvettiler bunuda mahvederler diyorum.
Bugün kuralkanda motoru deneme imkanim oldu. Ilk olarak sunu soylemeliyim. Motor blogu olarak duke 200 le bire bir ayni (kardesimde Duke200 var o yuzden onuda biliyorum) . Pulsar da motor kapagi 3 buji olmasindan dolayi farkli birde Duke de çift egzantrik varmis bunda tek egzantrik varmis. Motor kesinlikle super, kullanim rahatligi, hizlanmasi vs. Malzeme kaliteside bence çok iyi. Yani 15000 Duke vermektense 7000 küsüre bu motor kesinlikle alinir. Ben cok begendim açıkçası. Birde gostergede dikkatimi cekti bugun fuarda farketmemistim. Kawasaki bajaj yaziyodu.
Motora şayet hayran kaldım İzmir Konak'ta satışları başlamıştır çok hevesliydim ilk başta almayı düşünenlerdendim ama fiyatı görünce soğudum motordan. Bir bunu almak var birde aynı fiyata Yzfr125 alternatif olarakta Cbr125 almak var. Düşündürücü...
Satisi basladimi?. Alan varmi?
125 cc ye o parayı vermek bence daha can sıkıcı.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)