130 u gördüm daha da giderdi diyenlerin motoru...
130 u gördüm daha da giderdi diyenlerin motoru...
Bajaj milleti bu kadar birbirine düşürdüyse kesin tutar. Ben benim motoru satayım bundan alayım diyorum, kalan parayla ikinci el bir PCX alırım. mantıklı olur kışın zor oluyor.
Tekrar tekrar yazdım. Bajaj Discovery 125cc iş yapar. Fakat Pulsar 200NS nin getirilmesi hata. Türkiye şartlarına daha uygun olan Pulsar 220F modelini getirmeleri gerekirdi. Çok geniş bir kullanıcı yelpazesine hitap edecek bir model 220F. Pulsar 200NS yi "Heyecanlı çocuklar" alır diye düşünmüşler. Unuttukları bir şey var. Heyecanlı çocukların hevesi çabuk geçer. Bu nedenle Pulsar 200NS ikinci eli ölü gidecek bir motor olacaktır.
Şöyle birşey sanmıştım.
http://www.youtube.com/watch?feature...q6IHr2Gk#t=174
Gt 250 r ye 11 lira veren adam
Tvs apaçiye ovv en güzel commuter ovvv en kaliteli commuter ovvvvv her düşük cc tavsiyesi isteyene Tvs yi öneren 5,200 tl yi Tvs ye veren adam niye buna 7 bin tlyi çok görüyor anlamaış değiliz Tvs de Hintli Buda Hintli
Düşük fiyata kaliteli motosiklete binmek istiyorsanız önce Vergileri indirtin Devlet babamız %37 ötv Ötvdende % 8 kdv alıyor
Bu 3 bujiye neden bu kadar takıldık anlamadım ? Adam 3 buji koymuş diye illa bir şeylerden şüphelenmek mi lazım ? Adam aptal değil ya motosikletin maliyetini yükseltecek işe yaramaz birşeyi motoruna eklesin. 3 buji yanmayı iyileştirir, bu kadar basit. Ben kimseyi rencide etmek istemiyorum ama lütfen herkes neyi bilmediğinin farkında olarak yorum yapsın. "Bana öyle geliyor, "Honda hayat onda" gibi farazi temellere dayandırarak motosiklet yorumu yapmayalım, komik oluyor.
beğenmemiş gibi yapın çok pahalı bu motora bu para deyin belki fiyatı indirirler
En alta link koyduk ya. ORda var.
% 27 daha az emisyon ve oranını hatırlamadığım kadar yakıt tasarrufu yazıyordu. Yoksa çinlilerin ürettiği twin pistonu bunlar üretemez miydi ? Yada 2 silindir motora 2 tane buji ile yeterli ateşlemeyi veremiyorlar mı 3. yü taksınlar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:08 ----------
Bence adamlarda sizle aynı düşünüyor. 220F getirseler 100 tane sıfır satacaklar daha sonra hep 2. el piyasasından satışlar devam edecek. Firmaya bir karı olmayan piyasa. Adam babalar gibi sıfır satar 200ns ile.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:13 ----------
Az önce kenyadaki kuzenimle görüştüm çok titriyormuş, benzinide su gibi içiyormuş. Stop lambasının ledleri çok kolay bozuluyormuş. Titremeden dolayı aynalardan ancak bizi sollayanlar görülebiliyormuş. 7000 çok ama 5500 e alınabilir belki dedi. Bana da 7000 çok gbi geldi.
[/QUOTE] Az önce kenyadaki kuzenimle görüştüm çok titriyormuş, benzinide su gibi içiyormuş. Stop lambasının ledleri çok kolay bozuluyormuş. Titremeden dolayı aynalardan ancak bizi sollayanlar görülebiliyormuş. 7000 çok ama 5500 e alınabilir belki dedi. Bana da 7000 çok gbi geldi.[/QUOTE]
gerçekmi yoksa beğenmeme politikasınımı uyguluyoruz
bu motor kaç paraymış beyler?
bajaj kırmızı scooter ile ne ön kaldirirdim o aklima geldi
haa bir de direge toslamistim
sebep el gazi bozuktu aniden hizlaniyordu giderken
bir de motor emanet olunca abovvv adrenaline bak sen
onu kalkip da yanı üzerine guuuuuuum diye düşüşünü mü dersin
kardesimle cok eglenmistik
arada aklimiza gelir
siz siz olun el gazı bozulursa tamir ettirin
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:28 ----------
3 buji koyacagina 3 tirnakli buji koysaymis
2 tirnakli buji var bildiğim kadariyla
doblolarin cam su fiskiye uçlarınin her biri 3 yonde su sıkıyor
o hesap
peki tek tirnakli bujiyle 2 tirnakli arasında verim farkı var mi
peki motorsikletlere lpg dönüşümü hakkinda neler düşünüyorsunuz
Hangisiydi. Elden vitesliydi değilmi bunlar. Terminatör hacı bunlar. Benim pejo yu tokat manyağı yapıyordu.
Bujide tırnak kaçtane olursa olsun tek eteşleme yapar. Vstrom da mesela farklı zamanlarda ateşleme yapıyor. Tam yanma sağlıyor ve performansı arttırıyor.
Şimdi çıkıpta bu diğer markaların aklına gelmemiş mi demeyin SUZUKİ DL 650 Vstrom dan bahsediyorum
İmtihan değil işkence sanki Hedef kitle şaşkın durumda şuan
alttaki olandi
rahmetli dedem üstteki gibi tipsiz motor alir mi hiç
on camurluk ne yamulmustu
2 vitesliydi koldan vitesli
sol koldan herhalde
sağ yan kapağı düşüyordu motorun tutturuyorduk
ön cam buzlu gibiydi direge çarpınca çatlamış sandiydim
baktık camın sekli öyle rahatladik biraz
terminatör olsa ne yazar
kazanan ben oldum
bir de titreşim çok fazlaydı
zangır zangir titrerdi
kolundan sarsiyordu insanı
azıcık sürünce yoruyordu
alt takimlari degil daha çok ustbolgeleri salliyordu
bajajin mazisi karanlık
bakalım yeni motorlari nasıl
eski motorculardan kim kaldi be heyt
Az önce kenyadaki kuzenimle görüştüm çok titriyormuş, benzinide su gibi içiyormuş. Stop lambasının ledleri çok kolay bozuluyormuş. Titremeden dolayı aynalardan ancak bizi sollayanlar görülebiliyormuş. 7000 çok ama 5500 e alınabilir belki dedi. Bana da 7000 çok gbi geldi.[/QUOTE]
gerçekmi yoksa beğenmeme politikasınımı uyguluyoruz [/QUOTE]
Abi niye amacımızı açık açık yazıyon buraya ? Yalan mı sölücez ? Halamın kızı kenyaya gelin gittiydi, o söyledi. 7000 çok ama 6000 eder diyoo
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:25 ----------
Hocam o nasıl bir tanıtım videosu öyle
Çıkarmışlar bir tane apaçi ha bire gazlıyor, Barçın'a verseler daha iyiydi.
yazdım yine yazarım .favorim olan o sarı eşşekarısı olanla düz metalik kırmızı rengi üretilmeyecek int.sitesinden anladığım kadarıyla.şimdi hintlilere ki nasıl bu kadar saçma sapan renkleri buldunuz iki ana rengi durdurdunuz diye kesin i.e.t.t nin otobüs rengi anketi gibi anket yaptık millet bunları seçti derler.anladık da gardaş sizin renk anlayışınızla bizim beğenimiz bir mi?
Hızın kararı perfect,fazlası past perfect tir...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)