Bajaj Pulsar 200 NS Türkiye'deki ilk imtihanı
Reklamlar
-
24 Aralık 2013, 23:41
Seko adlı üyeden alıntı
Ya arkadaşlar, fiyatı beğenmediniz anladık da motoru kötüleyeceğim diye komik durumlara düşmeyin. Motor canavar gibi motor. Size burada verilen videolarla yetinmeyin gidin performansını youtube'daki diğer videolarda görün. 200 cc'de KTM Duke dışında bundan daha performanslı motor yok. Fiyatını gözden çıkardıktan sonra alacağınız performanstan memnun kalmamanız diye bir şey söz konusu değil.
Bajajin reklam amacli bu motoru 6 dan getirmesi gerek. Sonra zaten tutulunca koyuyolar zammi. Örnek : inazuma ve cbr250
Reklamlar
-
25 Aralık 2013, 00:33
Alanlarda böyle kullanırsa pek dayanmaz patır patır servise dökülürler ...
-
25 Aralık 2013, 00:41
7000 liraya ikinci el cbr125 alın tavsiye... girilmez bence bu paraya... çok para.. zaten ilk alanlar başkar ilanlara koymaya 4 binden.
-
25 Aralık 2013, 00:48
Marka bajaj ya eee tabi hint malı da olunca yerden yere vurdular gene motoru honda yapsaydı ne övgüler alırdı ne övgüler.Şahsen benim çok hoşuma gitti tipi ki kaldi ki Türkiyede bu sınıftaki motor sayısı çok az olduğu için fiyat da 5000-5500 civarı olursa acayip satar.
-
25 Aralık 2013, 01:37
Bu motorun arka çamurluğu nasıl birşey yahu? 2 tane çamurluk var arkada 1 tane bmw enduro tipi birde racing tipi??? Allah Allah niye böyle yapmışlarki?
-
25 Aralık 2013, 03:57
Ahmet Abi adlı üyeden alıntı
Aprillia rs250
Ktm sxs ve exc serisi bazı motorlarda mevcut
2013 model aprilia rs 250 varmıki ?
-
25 Aralık 2013, 04:44
7 bin lira bence motora göre güzel fiyat . 23,5 hp , şekil şemal on numara , motoru sanat eseri gibi duruyor , bajaj dunya motosiklet piyasasında zirveyi zorlayan markalardan birisi . uyduruk çinmalı 250 cc ler o fiyat zaten ,hyosung 10 binlerde diğerleri aşmış gitmiş . sırf yakıtı hakkında söylenenler doğruysa bile düşünmeden alırım , açıkcası ben 8bin+ fiyat beklıyordum . ayrıca tasarımına laf edenler biraz insaflı olsun muazzam bir tasarımı var bence
-
25 Aralık 2013, 05:00
designserhat adlı üyeden alıntı
Marka bajaj ya eee tabi hint malı da olunca yerden yere vurdular gene motoru
honda yapsaydı ne övgüler alırdı ne övgüler.Şahsen benim çok hoşuma gitti tipi ki kaldi ki Türkiyede bu sınıftaki motor sayısı çok az olduğu için fiyat da 5000-5500 civarı olursa acayip satar.
Kardeş fiyat açıklanmış. 7000 tee lee istiyolar Çok fazla be. O kadar etmez o motor.
-
25 Aralık 2013, 10:00
TheArcheus adlı üyeden alıntı
7 bin lira bence motora göre güzel fiyat . 23,5 hp , şekil şemal on numara , motoru sanat eseri gibi duruyor , bajaj dunya motosiklet piyasasında zirveyi zorlayan markalardan birisi . uyduruk çinmalı 250 cc ler o fiyat zaten ,hyosung 10 binlerde diğerleri aşmış gitmiş . sırf yakıtı hakkında söylenenler doğruysa bile düşünmeden alırım , açıkcası ben 8bin+ fiyat beklıyordum . ayrıca tasarımına laf edenler biraz insaflı olsun muazzam bir tasarımı var bence
o zaman ilk siz alın video testini buraya koyarsınız.
-
25 Aralık 2013, 10:27
TheArcheus adlı üyeden alıntı
Alıcımısın piyasayı mı kızıştırıyorsun
-
25 Aralık 2013, 10:43
TheArcheus
kardeşim sen al kullan sonra sıkılınca bana sat uygun fiyattan..
bunların böyle dediğine bakma fiyat bencede çok iyi..
ülkemize ilk defa bu kadar teknolojik şekilli şemalli makine geliyo..
hem gücüde yerinde daha ne olsun..
ayrıca bajaja güveniyorum..
eski bajaj scooter lar hala saat gibidir..
-
25 Aralık 2013, 11:09
potansiyel apaçilerimizin yeni motorları
apaçi distribütörden anca apaçi motoru gelir..
biz motor yapamayız anca b.klu hintlinin motorunu getirir satarız.
-
25 Aralık 2013, 11:17
Birol Usta motoru denemiş
satoyama adlı üyeden alıntı
biz motor yapamayız anca b.klu hintlinin motorunu getirir satarız.
iyi hoşda Tr de motor yapılsa alacakmısınız?
Aynı ürün aynı fiyat aralığında belki daha pahalı olacak
-
25 Aralık 2013, 11:22
agrasiwe adlı üyeden alıntı
7000 liraya ikinci el cbr125 alın tavsiye... girilmez bence bu paraya... çok para.. zaten ilk alanlar başkar ilanlara koymaya 4 binden.
Sıfır alanlar değil ama 2 elini bekleyenlere gün doğar 2 elde pusuya yatmış durumdayım 2 eli 4 liraya düşse nerde o günler
-
25 Aralık 2013, 12:20
7000tl fiyat olduğuna dair asıl bir haber varmı?
-
25 Aralık 2013, 12:29
Birader Duke ile ortak üretim yapıyorlar işte, duke'lerde de bybre kullanılıyor, aynı fren. Bunu idrak etmek bukadar zor mu ! Bybre'nin brembo üretimi (hindistan yada alt modeli deyin, ne derseniz deyin) olduğunu zaten TR ye gelen Duke'ler ile öğrenmiştik zaten.
Fiyatı netleşsin de alanlar almayanlar belli olur, sonra millet dağılır. Bence güzel bir motor, beni tek rahatsız eden şeyi 3bujisi olması. Onu da emisyonu düşürmek için yapmışlar, videolarında anlatmışlardı.
-
25 Aralık 2013, 12:38
Ben beğendim bu motoru ama şu an suzuki inazuma düşünüyordum 11000tl ve 4000 tl ucuzuna bu motor var şimdi , şuan tvs apache kullanıyorum kalitesinden çok memnunum yani canlı olarak bir görüp test edersem bende almayı düşünüyorum ama yakından incelemem lazım.
-
25 Aralık 2013, 13:03
Su içinde yapılmış test
-
25 Aralık 2013, 13:17
eLated.* adlı üyeden alıntı
Bu motorun arka çamurluğu nasıl birşey yahu? 2 tane çamurluk var arkada 1 tane bmw enduro tipi birde racing tipi??? Allah Allah niye böyle yapmışlarki?
Hindistanda satılan KTM Duke'lar da bu çamurlukla satılıyor standart. Sanırım yolların çok çamurlu olmasından dolayı böyle bir şeye ihtiyaç duyuluyor. Benim duke'ta arka çanta olmasına rağmen yağmurlu günlerde bütün sırtım çamur oluyor. Bunu engellemek için olabilir, biraz çirkin ama.
-
28 Aralık 2013, 17:10
yav arkadaş şu hardal sarısı ve düz kırmızı olandan gelmezse kötü olur .yeni renkleri siteden baktım ama hiç beğenmedim...
http://www.bajajauto.com/pulsar200ns_colors.asp#topLook
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler