Motorunuzun uzun ömürlü olması için en iyi yağı alıyorsunuz,km aksatmadan bakımlarına uyuyorsunuz peki ya en önemli unsuru gözden kaçırıyormusunuz?
http://www.youtube.com/watch?v=nGIfW8Bt-SY
Motorunuzun uzun ömürlü olması için en iyi yağı alıyorsunuz,km aksatmadan bakımlarına uyuyorsunuz peki ya en önemli unsuru gözden kaçırıyormusunuz?
http://www.youtube.com/watch?v=nGIfW8Bt-SY
Mustafa Kemal Atatürk
Yağ değiştirilirken motor sağa sola yatırılır. Bir miktar daha yağ gelir. Bu büyük ihtimalle o yağdır..
güzel taktik
Bende saga sola yatiririm,eskiden marşa basardim fakat ustam yagsiz motora mars mi basilir ulan dedikten sonra biraktim o isleri
O zaman yağ yakmıyor bu aletler sadece içinde saklıyor
Sallamalar, ileri geri hafif hafif oynamalar tarihe karıştı, arkadaş güzel ve hızlı bi yöntem paylaşmış,
herkesin aklına gelir demeyin çünkü benim gelmedi, saatlerce son damla akana kadar bekliyorum
vay anasını, motor yağ yakmıyormuş ya lan :D
güzel fikir.
ama motor bölümüne şanzuman diyor abimiz
oysa şanzuman başka yerinde.
Egzoza takip uflesek demekki neymis cbf 150 yag yakmıyor arkadas yagi karagunler icin icinde saklıyor
www.erkakurye.com
Yağ değişiminde motorun içinde yağ kaldığı zaten bilinmeyen bir şey değil ki. Öyle olsa motora koyulacak yağ değerleri değişim ve motor açıldığında olarak farklı verilmez. Mesela benim motorumda 300 ml yağ kalıyor değişimde, bu normal bir şey ve böyle aksiyonlara hiç gerek yok.
Bende bir kereye mahsus yağı boşalttıktan sonra içine benzin attım bi kaç tur elle kickstarttan çevirip temizledim sonra yeni yağı koydum. Ne kadar doğruydu bilmiyorum. Ama şimdi motoru sağa sola yatırıp damlamayacak hale gelene kadar yağını boşaltıyorum ve yeni yağı koyduğumda çubuğun olması gereken yerine kadar yağ geliyor sanırım olması gereken bu
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
marş pedalına bikaç kez basıp motor sağa sola yatırın
Yağsız motora marş basılmaz diye bişey yok. Yağın parçalar üzerinden süzülüp akması çok çok zor ve uzun bir süreçtir. Bu süreçte motor birkaç marş'a değil yarım saat gezmeye bile dayanır(test edilmiştir).
Yanlız yağlama sistemi(pompası) değişik olan motorlar varsa bilemem. Yağ basıncı düşük olduğu için yağ pompası zarar görebilir bazı motorların. Tabi bu tahmin, benim gördüğüm küçük hacimli motorlarda böyle bir ihtimal yok.
Sizin dediğinizi hersabah yapmak lazım ozaman. Her birkaç saatte yağ kartere süzülür zaten, üst taraf kısmen yağsız kalır. Onu nasıl yapcaz?
Zaten tam olarak yazdığınızı da anlayamadım, marş motoru ile üstü yağlıyacağız ama motor çalışmayacak... ?? O yağ oraya nasıl çıkacak? Krank dönecek, yağ pompası dönecek ve yağı yukarı basacak. Kran ve diğer parçalar harekete geçtikten sonra motorun çalışması/maması farketmez.
Üstelik böyle bir fanteziye girip marş motorunu boşuna yormanın bir anlamı yok bence.
Üreticiler biliyor zaten içinde eski yağ kalacağını, o yüzden eski yağ ile yeninin karışması sakıncalı değildir. Zaten malzeme üzerinde yapışmış olan yağı da süzmeye kalksan bir 100 ml de oradan çıkar. Yani illaki eski-yeni karışacak (bir ara eski-yeni ye gidek )
Bu şekilde boşaltmanın da sakıncası yoktur, sen yeterince yağ koyduktan sonra.
#sürenadam
tüm scooterlerde şanzuman vardır (vespaların bazı modelleri vitesliler farklı)
arka debriyaj volanı (varyatör kapağının içindedir) arka tekere direk bağlı değidir bir dişli kutusu vardır. zaten dikkat edersen arka debriyaj volantı ile arka teker aynı hizada değildir aktarma değişik oranlarda dişlilerle sağlanıyor bunlar yağ içinde çalışırlar..
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)