işte sizlere çözüm. geçen pazar biz yaşadık bu olayı ve tam 45 km gittik o halde
işte sizlere çözüm. geçen pazar biz yaşadık bu olayı ve tam 45 km gittik o halde
Allah rahmandır rahimdir, ama arpa ekene buğday vermez
koca dagda karton bulamassak napcaz ? ki siz şanslıymıssınızki yanınızda vardı herhalde
bu isin krali makarnadir. Hani denize girerken kullananlar var pembeli mavili vs.
Ha dag basinda nasil bulursun bilmem ama aklinizin kenarinda olsun.
lastiğin çevresine benzin döküp çakmak çakınca otomatik şişen tubeless lastik videosu vardı bi ara...
kartonu 500 mt ilerde bulduk şanstı ,ama olmasaydı atleti gömleği çıkarıp içine rulo şeklinde ot saracaktık otta yokya artık toprak
bizim türk insanı demek otu poku bile bulup buluşturup işini halleden toplum demek ama bir lastik tamir kitini yanında bulundurmayı akıl edemez.emeğinize sağlık
tespitin çok doğru mustafa gardaş ama biz croscular )daha tam olmadık) eziyet çekmekten keyf alırız
aynısı küçükken bisikletime şambiyel alamadığım da yapıp 1 ay kullanmıştım hey gidi çocukluğum.
keşke yanınızda lastik şişirme spreyi olsaydı.. bu kadar uğraşmazdınız...
ha bide her türlü takım taklavat var pompa yok..interesting...
Kemal sunalın hababam sınıfında izci iken kibritle ateşi 1 saniyede yakıp ekrem hocayı deli etme sahnesi geldi aklıma..
pompayı mahallede biri bisiklet şişirecem diye aldıydı getirmedi. sipreyide bikere kullandım lastik sibob kesmiş hiç faydassı olamıştı delik büyük yarık olunca. bi lastik parası boşa gitmişti
akılsız başın cezasını ayaklar çekermiş işte bize öyle olduk artık bi pompa daha aldım
abi bide TECRÜBE denen şey hayatta yenen kazıkların bileşkesidir diye bir söz var ama seninkiyle uyuşurmu bilemedim şimdi...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)