Artık tepki bile vermiyorum.
adamım takma zaten yoksa kafayı yersin... bunların sonu yok.... dövsen olmuyor sövsen oluyor... full dikkat ile ilerlemek lazım her daim..
Aralarda ilerlemenin en tehlikeli yanı bu değilmi zaten ? Aynasını sürekli kontrol eden kaç sürücü var ?
Yalnız dikkatimi çeken; Motosiklet kullanıcısı kişiler arabayı daha bir dikkatli, etik sürüyor sanırım. Ya da bana öyle geliyor
her gün en az 200 km yol yapıyorum... servis arabam var daha kimseyi sıkıştırmadım... isteyince ayna kontrolü ile kimseye zarar vermeden kullanılıyor.. dip not ehliyetsiz durumu hesaptan silin 2003 den beri uzun kısa yol- otobüsünden kamyonuna çekicisine kadar hepsinde böyle kontrollü kullandım... aynadan gördüğüm ya bir motosiklet sürücü olur diye...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
sağında solunda araç varsa güvendesin ama araç sürücüsünün yanı boşalınca paranoyak mod-on olucan.
gerçekten yaptığı salakça ama otomobil sürücüsü psikolojisine inersen trafik zaten akmıyor adam bozuk ruh hali ile başvuruyor genelde bu fayda sağlamayan şerit değiştirmelere.
Bir nevi bi eylem yapıp deşarj olmaya yelteniyorlar, o yüzden dikkat!
sorun psikolojik
Aynen öyle oluyor Oğuz,
Bir çoğumuz hem motosiklet, hem otomobil kullaniyoruz,
Yani bir motosikletin nereden gelip, nereden geçeceğini kestirebiliriz.
Ama bir otomobil sürücüsü öyle değil
Onların trafikteki dikkat anlayışları motosiklet dışındaki araçlar üzerine kuruludur.
Adam ''Buradan otomobil geçemez'' mantığıyla istediği gibi manevra yapiyor.
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
Bunlar olağan şeyler bence sıkışık trafikte eğer bi boşluk varsa mutlaka oraya kırarlar . En iyisi uç noktalar .
Ha bide kıskandım seni çok sexy eldivenler gidon vs .
sizin şerit ihlali yapmanızdan başka hiçbirşey göremiyorum ben bu videoda .
hangi şeritten gittiğiniz belli değil .
araba sağ şeritten sinyal verip sola geçiyor .
eğer sağ şeritteysen zaten araba sola sinyal vermiş şerit değiştiriyor arkasında olman gerekir sana bir zararı yok .
sol şeritteysen e solundaki araba ne ? sağlıyo musun ?
Hiçbir araba şerit ihlali yapan, araç aralarından geçen motosikletleri görmek zorunda değildir.
çarpsa da siz haksız olursunuz .
istanbul trafiğini ve şöförleri tabiki savunmuyorum ama bu videoda sadece siz kusurlusunuz .
Sen olaya o yönden bakıyorsun bende olaya şu yönden bakıyorum
Motosikletle sıkışık trafikte araba gibi bekleyecek kadar aptal değilim.Bu riski alırım.Araç sürücüsüde herhangi bir yer değiştirme hareketi yaparken aynalarını kontrol etmek zorunda.Çünkü ben otomobil kullanırken kontrol ediyorum,o niye kontrol etmiyor?
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)