http://www.youtube.com/watch?v=ns9OY8nwpMw
http://www.youtube.com/watch?v=ns9OY8nwpMw
ama yakalayamıyor...
yav arkadaş ne cesaret o yolda, hadi zır boş olsa anladık ..deli cesareti,amg harbi iyi gidiyor ama
amg deli gidiyor düzde açıyor arayı . seri olmakla hızlı olmak farklı şeylermiş :D
nedir bu motorcuların arabalardan çektikleri ya. Geçen gün audi rs6, şimdi sl63. Bir türlü yetişemiyorlar 4tekerlere
gecen arkadasta bu videoyu attı sinir oldum önce sordu r1 mi alır amg mi ben dedim ki tabi r1 videoyu izleyince bozuldum valla ya bana bi video lazım ne biliyim bugattiyi fillan gecen bi hayabusa falan varsa linkini atın lütfen
Eee, motor tam grenajsa da araba daha bi tam grenaj
Şaka değil, saatte 300km hızla gelen bir rüzgar direnci...
Adamın kaskının parçalarını bile uçuruyor
İmza: Kafayı grenaja takmış sefil naked sürücüsü
Araba da nasıl bir gidiyor arkadaş, manyak bu insanoğlu
1 elin nesi var 1000 newton metre'nin sesi var.
2 ton bir otomobil ama yine satndart gücü 600 beygir 1000 nm tork.
Yinede az farkla alıyor. Sollamalarda hız düşürüp arttırmalarda uzun süre uzaklaşamıyor canı burnunda, S10000RR dan kaçaçak mecali yok...
Akselerasyon da yok, otur sıfır!
Sonuç: Sadece aşırı güçle peynir gemisi yürümez, bir Ferrai 458 İtalia veya MClaren MP4-12 değil... Bir f12 veya Aventador hiç değil.
mercedes niye motosiklet üretmiyor anlamış olduk
Motosiklet sürücüsünün halini çok merak ettim contaları yakmıştır herlade Motordan soğutur bunlar adamı
Sl63ün ilacı S1000rr Hp4
fiyat performans diye buna derler işte.r1 in yapacak bir şeyi yok,egosunu başka araçları geçerek tatmin eder artık
R1 kullanan arkadas. Bence yapabileceğinin en iyisini yapmis. Ama nafile
O nasıl yol, adamlar bildiğin tali yol gibi yolda 300 yapıyor motor titremiyor bile.
R1 elinden geleni yapmış ama Almancı arkaşımız arabanın hakkını vermiş. Bu arada o arabanın fabrika çıkışı 300'ü görme ihtimali yok limiter'ı kaldırmış amcam.
Adam 299 la gidiyo yinede yetisemiyo pilotun yapacagi bise yokki
Hayattan Motorumu Alın Geri Neyim Kalır Ki?
Melikşah Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği (Tam Burslu)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)