Motosiklet sürücüsünün sel sularında ölüm kalım savaşı
Reklamlar
-
ABD'nin Colorado eyaletinde bir motosiklet sürücüsü sel suları içinde yaşam mücadelesi verdi.
Motosikletini kaybeden sürücünün ölüm kalım savaşı kaskındaki kameraya yansıdı. Olay, yoğun yağış ve selin etkili olduğu Boulder kenti yakınlarında meydana geldi. ABD Ulusal Okyanus ve Atmosfer İdaresi (NOAA)'nın internet sitesinde yayınlanan görüntülerde, selin kapattığı karayolunda ilerlemeye çalışan bir motosikletlinin hayatta kalma mücadelesi yer alıyor. Bir süre boyunca aracıyla suyun içinden geçmekte tereddüt eden sürücü, daha sonra selin içinden geçmeye karar veriyor.
Bozuk yolda düşe kalka ilerleyen motosikletli, bir süre sonra sel sularının yükselmesi sebebiyle zor anlar yaşamaya başlıyor. Akıntının şiddetine dayanamayan sürücü, en sonunda motosikletini sulara bırakmak zorunda kalıyor. Güçlükle kendisini kıyıya bırakan sürücü, boğulmaktan son anda kurtuluyor.
Kaynak: CİHAN
Reklamlar
-
Ben hayatımda bu kadar malınıda görmedim ki arkadaş. Göz göre göre motorunu hiç etmiş
-
-
aferin koçum aferin ....
-
-
yazık oldu motora
-
extrem_015 adlı üyeden alıntı
Benden önce açan arkadaş haberi, başlığına uygun girseymiş açmazdım. Gözden kaçabilir.
2009 Honda Cbr 125r -> 2006 As 200 Gy -> 2010 S&T GT 250R -> 2012 150 MCX RoadRacer -> 2013 Kuba XCG 150 -> 2017 Pulsar RS 200 -> 2024 Dominar D 400
-
orası amerıca ya koymaz adama :
-
adam büyük kazalardan değil sel suyundan gidiyorduk laa az kaldı demıstır karaya cıkınca :D
-
geçen günkü gülen adam vardı o burada olsaydı motorun dengesini sağlayamadın mı motorun altından mı kaçtı derdi
http://www.youtube.com/watch?v=1gF9G2by3jI
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)