Klasik kaza sebepleri . . .
Reklamlar
-
17 Ağustos 2013, 15:04
Merhaba, Şu videoyu izlerken çok üzüldüm. Çünkü aynı hataları bende yapıyorum bazen. Sağ şerit, aralara girme vs gibi. Kendi başıma gelebileceğini düşündüm ki bu zamana kadar iyi yırtmışım dedim
Bundan sonra daha dikkatli olucağımı düşünüyorum, umarım izler - hata yapmaktan sizlerde kaçınırsınız...
Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.
Reklamlar
-
17 Ağustos 2013, 15:13
Süper bir video herkes izlemeli teşekkürler
-
17 Ağustos 2013, 15:22
Elinize sağlık çok güzel bir video olmuş.
-
17 Ağustos 2013, 15:38
Hepsi tamamda bicerdover neydi oyle.. bu arada kaporta hizasi olayini tam anlamadim tam olarak nerede gitmemiz yada beklememiz gerekiyor??
-
17 Ağustos 2013, 16:01
Bundaki kazaların önemli kısmını ayrı ayrı videolar haline getiririm,
"Şerrrefsiz oto/kamyon sürücüsü yüzünden motorcu kaza yaptı" diye başlıklar açarım,
hepsi ağzına kadar oto sürücülerine küfürle dolar
-
17 Ağustos 2013, 16:25
kaporta hizasını ben de tam anlayamadım
aralarda dursa bu sefer yandan araçlar sıkıştırabilir
-
17 Ağustos 2013, 16:31
teşekkürler çok güzel bir video olmuş sonuna kadar izledim, zaten yaptığım şeylerdi ancak bundan sonra daha da dikkatli olacağım.
-
17 Ağustos 2013, 16:52
redlion999 adlı üyeden alıntı
Hepsi tamamda bicerdover neydi oyle.. bu arada kaporta hizasi olayini tam anlamadim tam olarak nerede gitmemiz yada beklememiz gerekiyor??
araç arkasında giderken aracın ortasından takip edilmemeli durumuna göre ya sağ teker izi ya da sol teker izinden sürülmeli böyle ani durumlarda kaçmayı da sağlar. Bence kaporta hizası ortadan takip etme anlamında söyleniyor...
'' hayat ancak ölümle yüzyüze gelince anlam kazanır. ''
-
17 Ağustos 2013, 16:55
Birkeresinde bende sağdan ilerliyordum aynı videodakiler gibi ... Araç aniden sağa döndü allahtan durabilmiştim . Arkamda artçıda vardı . Bidahada sağdan gitmemeye özen gösterdim
-
17 Ağustos 2013, 17:06
kakare adlı üyeden alıntı
araç arkasında giderken aracın ortasından takip edilmemeli durumuna göre ya sağ teker izi ya da sol teker izinden sürülmeli böyle ani durumlarda kaçmayı da sağlar. Bence kaporta hizası ortadan takip etme anlamında söyleniyor...
Bende oyle dusunmustum ama videoda motora dururken bindiriyor arkadaki..motorun pozisyon dogru da arkadakini fark edip kacis yapmamis gibi geldi bana.. zaten paranoyaktim motor uzerinde iyice abarticaz artik napalim.. sagdan gecmek artik yok..
-
17 Ağustos 2013, 17:09
redlion999 adlı üyeden alıntı
Bende oyle dusunmustum ama videoda motora dururken bindiriyor arkadaki..motorun pozisyon dogru da arkadakini fark edip kacis yapmamis gibi geldi bana.. zaten paranoyaktim motor uzerinde iyice abarticaz artik napalim.. sagdan gecmek artik yok..
aynen öyle o zaman seni iyice paranoyaklaştırıyım, bikaç ay önce işlek olmayan bi yerde ışıklarda durdum ve arkama bi araç geldi o da durana kadar elim debriyaj gazdaydı duramama vb. ihitmaline göre, ama adam durdu ve ışıklarda beklerken pat diye arkadan vurdu plakalığa, adam navigasyona bakıyomuş ışık yandı zannetmiş... Böyleleride var dikkat etmek şart.
'' hayat ancak ölümle yüzyüze gelince anlam kazanır. ''
-
17 Ağustos 2013, 18:16
-
18 Ağustos 2013, 23:32
aslında nekadar tehlikeli olduğunu bildiğimiz ama hep yaptığımız bu yanlışları yapmamak için ;arada sırada hatırlama ve kendine gelme babında izlenmeli
-
27 Ağustos 2013, 23:39
Tekrar tekrar izledim, ders aldım... Sizde alın
-
28 Ağustos 2013, 23:44
Video için Uğur Ertekin hocamıza, paylaşım için de size teşekkür ederim. Her zaman aklımızda olması gereken bilgiler...
-
Hatalarımdan biri sağ şeritte sağa dönüş oldugu halde sürat yapmam . Çok basit kaza nedenleri
-
Yolu ortalamaz isen yolun solundan yada sağından gittiğin zaman davarın biri mutlaka şeridine giriyor. Sende arada sıkıştığın için kaçmak zorunda kalıyorsun. Yani en azından benim başıma gelen bu.
-
son kaza en çok korktuğum şey
-
çok iyi video herkes izlemeli baştan tekrar tekrar izlemeli...
-
22 Temmuz 2014, 23:32
Buradan devam edelim ozaman. Diger konuyu yöneticilerimiz silebilir.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)